ASPEROX Sarı Güç 1 Litre Asperox Mavi Güç 1 Litre

178,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ASPEROX Sarı Güç 1 Litre Asperox Mavi Güç 1 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asperox Sarı Güç 1 Litre + Asperox Mavi Güç 1 Litre
Geri Bildirim Ver

ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç Sprey 2x 1000ml

ASPEROX ürünleri zorlu ve inatçı lekeleri hızlı bir şekilde yok etme konusunda oldukça başarılıdır. Birçok alanda temizlik işini zahmetsiz bir şekilde yapmanıza imkanı tanır. Farklı yüzeyler için geliştirilen ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç sprey, evinizde çok kullandığınız yaşam alanlarında hijyeni sağlayabilmeniz için üretilir. ASPEROX sarı güç mutfağınızda oluşan yağ ve kirleri kısa sürede sökmesiyle birlikte ayrıca otomobil, bisiklet, motosiklet jantı gibi araçlarda oluşan yağ ile kirleri de yok etmede yardımcı olur. ASPEROX Mavi Güç inatçı su lekeleri, kireç ve sabun artıklarından kolayca kurtulmanıza imkan tanır. Farklı yüzeylerde kullanma imkanı tanıyan ürünler mutfak ve banyonuzun parlamasını sağlar. Dermatolojik olarak test edilen ürünler ayrıca paraben, klor, solvent ile koruyucu maddeler içermez.

  • Yağ ve kir çözücü
  • Kireç ve pas lekelerinde etkili
  • Zahmetsiz temizlik imkanı

ASPEROX Sarı ve Mavi Güç Sprey ile Zahmetsiz Temizlik

ASPEROX Sarı ve Mavi Güç Sprey ile Zahmetsiz Temizlik

Temizlik işlemlerinizi hem kısa sürede hem de zahmetsizce yapma imkanı tanıyan ürünler sayesinde yaşam alanınızdaki özgürlüğü ve konforu arttırabilirsiniz. ASPEROX sarı güç ve mavi güç sprey 2x1000 ml, inatçı ve zorlu yağ, kir, kireç ve paslı yüzeylerden kurtulmanızı sağlar. Birçok alanda etkili olan ASPEROX ürünleri çok amaçlı kullanımıyla mutfak temizliğinin yanı sıra taşıt temizliğinde de yardımcı olur. Sarı güç spreyin içinde bulunan kimyasal formülüyle çıkarılması zor yağ lekelerinden kısa sürede kurtulursunuz. Pek çok alanda kullanma imkanı tanıyan sarı güç sprey ayrıca giysilerinizdeki inatçı lekeleri yok eder. Ocak, davlumbaz, mutfak tezgahı gibi yüzeylerde uzun süreli ovalamadan kurtararak fazla enerji harcamanızı önler. Limon kokusu ile evinizde ferahlığı rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Mavi güç sprey kireçli ve paslı yüzeylerde kolayca temizleme imkanı tanıyarak bakterilerin çoğalmasını engeller.

Müşteri Yorumlarıyla ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç Sprey

Müşteri Yorumlarıyla ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç Sprey

ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç sprey 2x1000 ml yorumlarında öne çıkan unsur ise temizlenmesi zahmetli olan yağ, kir, kireç ve pas lekelerini hızlı ve kolay bir şekilde yok etmesidir. ASPEROX sarı güç zorlu yağ lekelerinin bulunduğu fırın veya davlumbazlarınızı kısa sürede temizleme imkanı tanır. Davlumbaz filtreleri, ocak, fırın gibi yüzeylerde inatçı yağ lekelerinin üzerine püskürttüğünüz zaman 5 saniye içinde etki ettiğini görebilirsiniz. ASPEROX mavi güç ile banyo mutfaklarınızda olan kireci ve pası çözmek oldukça kolaydır. Metal yüzeylerde kararma yapmayı önleyerek arzu ettiğiniz ışıltıyı evinizin her alanında rahatça ulaşabilirsiniz. ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç sprey 2x1000 ml kullananlar, temizlenmesi oldukça zorla olan inatçı yağ, kir, kireç ve pas lekelerini yok etme konusunda etkili bir çözüm olduğunu belirtirler.

ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç Sprey 2x1000 Ml Fiyatları

ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç Sprey 2x1000 Ml Fiyatları

Uzun süreli temizliklerinizde size yardımcı olan ASPEROX, zorlu lekelere karşı etkili olmasıyla hayatınızı kolaylaştırır. Temizlikte pratiklik kazanmanıza katkıda bulunan ASPEROX Sarı Güç ve Mavi Güç sprey 2x1000 ml fiyatları, her bütçeye uygun olarak belirlenir. Klozet de ulaşılması güç yerler ile lavabolardaki sabun kalıntılarını zahmetsizce temizlemenize yardımcı olur. Ayrıca, alerjik reaksiyonlar ve deri hastalıklarını önlemek adına paraben, solvent, koruyucu maddeler içermeyerek dermatolojik olarak test edilmiştir. İnatçı yağ ve yemek lekelerinin çok bulunduğu yüzeylerden biri olan fırın içlerinde 50-60 dereceye kadar ısıtıp kapattıktan sonra ürünü kullanabilirsiniz. Su dolu bir kaba davlumbaz filtrenizi ürünle bekletip daha sonra nemli bir bezle sildiğinizde mutfağınızda göz kamaştırıcı parlaklığı ulaşabilirsiniz. Zorlu ve inatçı lekeleri kısa sürede çıkarmak için geliştirilen ASPEROX ürünlerine Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.