ASOS Soğuk sıkım Zeytinyağ 5Lt Teneke • Organik 4 Adet Avantajlı Fiyat

7.700 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ASOS Soğuk sıkım Zeytinyağ 5Lt Teneke • Organik 4 Adet Avantajlı Fiyat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Asos Gıda Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1366970396000017 Vergi Kimlik Numarası: 7120289606
    Bu ürün AC Asos Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz ürün, Ekim-Kasım aylarında hasat edilen ilk hasat (Erken Hasat) ,soğuk sıkım, asit oranı 0,4 dizem,2022-2023 yılı mahsullerinden üretilen, Natürel Sızma zeytinyağıdır. Hem yemeklerde, hem salatalarda güvenle tüketebilir, baharatlarla süslediğiniz doğa mucizesinin tadını ,kahvaltılarınızda ekmeğinizi banarak çıkartabilirsiniz 4.Nesil olarak içinde büyüdüğümüz ve günümüze kadar özenle koruduğumuz zeytin bahçelerimizden gelen sağlık… Ekim ayının başlarına gelindiğinde,Yeni Hasat’ın büyük heyecanını her yıl artarak yaşıyoruz.Tarak ve makine ile, herhangi bir yaravermeden, toplanan zeytinlerimizi, toprağa değmeden ve kızışmadan kasalara koyarak fabrikaya sevk ediyor ve birkaç saat içinde yıkama işlemine alıyoruz..Masüllerimiz hamur haline gelmek üzere makine içerisindeki yolculuğuna başlıyor. •25 c derece sıcaklıkta soğuk olarak sıkılıyor ve kimyasal analizden geçirilerek Sofralarınızda en leziz haliyle yer almak üzere çalışan zeytinyağlarımız krom tanklarda ısı,ışık ve hava almadan iklimlendirilerek 18-22 C derecede dinlenmeye koyuluyor. •Ürünümüzün, yine kendimize ait ve Helal Kaliteli’’belgelerine sahip işletmemizde, filtre ederek dolum tamamlanıyor.
Geri Bildirim Ver