5
Gitar kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

aslan oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarı Ispanyol Gitar Tam Hediyelik Ürün

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
186,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

aslan oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarı Ispanyol Gitar Tam Hediyelik Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MONOTOYS Satıcı Ünvanı: RAMAZAN SEÇEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570757436
    Bu ürün MONOTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Telli Akortlu Plastik Çocuk Gitarı Oyuncak Gitar Çocukların temel müzik eğiliminde önemli rol oynayan bir üründür. Sağlığa zararlı madde içermez. ...Dokunsal Duygu Çocuklarınızı sevindireceğiniz ve severek çala bileceği oyuncak gitar Çocukların bir oyuncağı ne kadar kısa zamanda bozduğunu yada sıkılıp attığını hepimiz biliriz, Çocuğun oynamasından ziyade hediye aldığında ki duyguyu yaşaması ve sizin bunu görmeniz paha biçilmezdir. Oyuncak olarak oynaması ile birlikte, odasına duvara dekor niyetine de asabilirsiniz. daha uzun ömürlü olmuş olur ve odasına renk katar 1 Adet 6 Telli Plastik Çocuk Oyuncak Gitar 6 Akord Telli 50 cm boyunda ve 16 cm genişliğinde İspanyol görünümlü PLASTİK OYUNCAK. CE Belgelidir ve Sağlığa zararlı hiç bir madde içermez. Ürünlerimiz orijinal olup sağlığa zararlı hiçbir madde içermemektedir. Çocukların karşılaşabileceği fiziksel ve kimyasal etkilerden korunması için, dahil olduğu ürün sınıfına uygulanan standart testlerden yüzde yüz başarıyla geçmiştir. Çocukların sağlığı bizim için çok önemlidir. Aza boya madde, fitalat ve Ağır metal içermez. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi yoktur. Arkadaşlar sadece oyuncak alım yapıyorsunuz... Lütfen ürünü yetişkin psikolojisi ile değil, çocuk için aldığınızı unutmayınız! Ürün reklamında ne görüyorsanız onu gönderiyoruz. Taşıma da belki kutusunda ezilme v.s. ola bilir. Ama üründe hiç bir sıkıntı yoksa lütfen kargodan kaynaklanan böyle küçük şeyleri bizden kaynaklanmış gibi olumsuz yorum yapmayınız. Anlayışınız için teşekkür ederiz..

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aslan Oyuncak SD09350 Hediyelik Ürün 6 Telli Oyuncak İspanyol Çocuk Gitarı

Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı ile evin en küçük bireylerini kolayca mutlu edebilirsiniz. Çocuklarınızı müzik ile ilgilenmesi için erken yaşlarda teşvik etmek son derece önemlidir. Bu amaçla alınabilecek oyuncak gitar küçük çocuklar için oldukça idealdir. Kırmızı ve sarı renkleri ile çocuklarınızın dikkatini çeken bu ürün çok kullanışlıdır. 6 telli gitar çocuklarınızın müziğe olan ilgisini ortaya çıkarabilir. Böylelikle çocuğunuzun yeteneği olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı ile küçükler hem eğlenip hem de yeni bilgiler öğrenebilir. Çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesini sağlarken onlara müzik yapmayı öğretebilirsiniz. Kaliteli, sağlam, öğretici ve eğlenceli bir oyuncak arayan ebeveynler 6 telli gitarı tercih edebilir.

  • Gitar 50 cm boyunda ve 16 cm genişliğindedir.
  • Ürün azo ve fitalat içermez.
  • Oyuncak CE belgelidir.

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarın Materyali Nasıl?

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarın Materyali Nasıl?

Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı son derece temiz içerikli bir üründür. Çocukların sağlığını tehdit etmeyen bu eğlenceli oyuncağı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu ürün kaliteli plastikten üretilir. Ürünün içinde azo ve fitalat yoktur. Buna ek olarak ürünün içinde ağır metaller bulunmaz. Sağlığa zararlı hiçbir maddeyi içermeyen bu üründe katkı maddesi yoktur. Bu ürün CE belgelidir, bu belge ile gitarın zararlı madde içermediği kanıtlanır. Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı sarı ve kırmızı renkleri ile dikkat çeker. Bu renkler çocuğunuza zarar vermeyen boyalardan elde edilir. Ürünün üzerinde yer alan boya akma ya da solma yapmaz. Bu sayede küçüklerin eli boyanmaz ve çocuklar zararlı maddelere maruz kalmaz. Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk ispanyol gitar küçüklerin kullanımı için uygundur.

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarı Kimler Alır?

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarı Kimler Alır?

Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı tüm küçük bireyler için uygundur. Çocuklarının müzik eğitimine erken yaşta başlamak isteyen yetişkinler bu gitarı tercih edebilir. Eğitimin yanı sıra çocuğunuzu yeni oyuncakla mutlu edebilirsiniz. Özellikle 3-4 yaşlarındaki bir çocuk için bu ürün oldukça idealdir. Plastik yapısı sayesinde gitar çocuğunuza ağır gelmez. Özellikle o yaşlarda renklere karşı duyarlı olan küçükler bu gitarı renginden dolayı çok sever. Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı hafif olmasının yanı sıra çok dayanıklıdır. Telleri kolay kolay kopmaz; böylelikle küçükler bu gitar ile uzun süre oynayabilir. Gitarın çıkardığı sesi seven küçüklere enstrüman eğitimi vermeye başlayabilirsiniz. Çocuğunuzun yeteneği varsa 6 telli oyuncak çocuk ispanyol gitar ile bunu ortaya çıkarabilirsiniz. Küçük yaşlardaki çocukların müzik eğilimini öğrenmek için ürün ebeveynlere önerilir.

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarın Kalitesi Nasıl?

Aslan Oyuncak 6 Telli Oyuncak Çocuk Gitarın Kalitesi Nasıl?

Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı son derece kalitelidir. Çocukların sağlığı düşünülerek tasarlanan bu ürün katkı maddesi ve zararlı metaller içermez. Bu sayede çocuğunuz gitar ile oynarken sağlığı tehlikeye girmez. Kaliteli plastikten üretilen bu ürün gerekli tüm fiziksel ve kimyasal testlerden geçer. Böylelikle küçük bireylerin karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlar önlenmiş olur. 6 akord telden oluşan ispanyol görünümlü bu şık gitar her çocuğun severek oynayacağı bir üründür. Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı küçük bireylerin odasını süsleyebilecek bir dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilir. Kırmızı ve sarı renklerin ağırlıkta olduğu bu ürün odaya renk katar. Son derece kaliteli olan bu gitar ile küçüklerin yüzünün gülmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklar için farklı hediyeler arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. İspanyol gitarı Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla kısa sürede satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Aslan Oyuncak 6 telli oyuncak çocuk gitarı yorumlarını okuyabilirsiniz.