ASGMED ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug

199,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

ASGMED ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASG MEDICAL Satıcı Ünvanı: ASG ALARA MEDİKAL ÜRÜNLER İMALAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086139358200001 Vergi Kimlik Numarası: 0861393582
    Bu ürün ASG MEDICAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug gibi ürünlere duyulan ihtiyaç, cinsel deneyimi çeşitlendirmek ve artırmak isteyen bireyler arasında oldukça yaygındır. Anal oyuncaklar, hem tek başına hem de partnerle kullanıldığında cinsel deneyimi zenginleştirebilir. Bu tür oyuncaklar, anal bölgeye uygulanan nazik baskı ve stimülasyon ile yeni ve yoğun zevkler sunabilir. Özellikle, G noktasına yakın olan bu bölgenin uyarılması, kişinin orgazmını güçlendirebilir ve daha yoğun bir haz deneyimi yaşamasını sağlayabilir. Ayrıca, anal pluglar, cinsel keşif ve keşif yolculuğunda başlangıç seviyesinden deneyimli kullanıcılara kadar geniş bir yelpazede kullanıcıya hitap eder. Yumuşak ve sivri uçlu yapısı, yeni başlayanlar için uygun bir başlangıç sağlarken, çeşitli boyut ve şekillerdeki seçenekler, deneyimli kullanıcılar için de çeşitli seçenekler sunar. Bu şekilde, herkes kendi tercihlerine ve deneyim seviyelerine uygun bir anal oyuncak bulabilir ve cinsel yaşamlarını daha heyecanlı ve tatmin edici hale getirebilir. ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug Nedir? "ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug", zarif tasarımı ve özel materyalleriyle dikkat çeken bir üründür. Metal ve kristalden üretilen bu anal plug, sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar. M beden ölçüleriyle, yaklaşık 82*34,8 mm boyutları ve 90 gram ağırlığıyla kullanıcılara konfor sağlar. Anal ve vajinal kullanıma uygun olan bu plug, bireysel ve çiftler için ideal bir tercihtir. Yumuşak sivri uçlu yapısı, yeni başlayanlar için bile rahat bir kullanım sunar. Kayganlaştırıcı ile uyumlu olan ürün, %100 su geçirmez yapısı sayesinde her ortamda kullanıma uygundur. Kolay temizlenebilir özelliği ve hijyenik yapısıyla da öne çıkar. Başlangıç paket ürünlerinden olan Metal Rose Kalpli Anal Plug, kullanıcıların zevk eşiğini artırmayı hedefler. Ürün, özel kadife çanta ile gönderilerek kolayca muhafaza edilebilir. "Nedir?" alt başlığını yazarken, ürünün özelliklerini vurgulayarak ve cümleleri çeşitlendirerek daha detaylı bir açıklama sunabiliriz. ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug Nasıl Kullanılır? ASG MEDICAL Metal Rose Kalpli Anal Plug'i kullanmak oldukça basittir. İlk adım olarak, anal plug'u kullanmadan önce temizlemek önemlidir. Ilık su ve sabun kullanarak ya da uygun bir seks oyuncakları temizleyici ile hijyenik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ardından, anal plug'u kayganlaştırıcıyla kaplayarak, daha konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kullanıma hazır hale getirdikten sonra, yavaşça ve nazikçe anal bölgeye yerleştirin. Yumuşak sivri uçlu yapısı sayesinde, giriş yapmak oldukça rahattır, ancak yeni başlayanlar için daha fazla kayganlaştırıcı kullanmak her zaman önerilir. Anal plug'u istediğiniz konuma yerleştirdikten sonra, gevşemenizi sağlayarak keyfini çıkarabilirsiniz. Anal plug'u çıkarmak istediğinizde ise, nazikçe ve yavaşça dışarı çekerek çıkarın. Dikkatli olun ve ani hareketlerden kaçının

Ürün Özellikleri

  • Tip Taşlı
  • Boyut 8 cm
  • Materyal Metal
  • Titreşim Yok
Geri Bildirim Ver