Asfal Çantalı, Lazerli Projeksiyon Sunum Kumandası. Sunum Kalemi, Slayt Kumandası, 15 Metre Çekim Gücü

299,90 TL

Ürün Bilgileri

Asfal Çantalı, Lazerli Projeksiyon Sunum Kumandası. Sunum Kalemi, Slayt Kumandası, 15 Metre Çekim Gücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vigorbilisim Satıcı Ünvanı: VİGOR BİLİŞİM DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925103427100001 Vergi Kimlik Numarası: 9251034271
    Bu ürün vigorbilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz lazer sunum kumandası çantalı Sunumlarınızı yaparken, powerpoint dosyalarınızı uzaktan yönetin. Kumanda ile powerpoint dosyasından slayt gösterimine bir tuşla geçin, sayfaları ileri geri tuşları ile seçin, isterseniz bir düğme ile sunum dosyasını karartın veya tekrar açın veya slayt gösteriminden bir tuşla çıkın. Lazerli ucu ile istediğiniz noktaları işaret edin. Kalem tarzı tasarımı ile kadifemsi bir his bırakan oldukça hafif kumandanızı istediğiniz yere taşıyın. Teknik özellikler : Tak ve çalıştır (driver'a ihtiyaç duymaz) Batarya: 23a x 1 Kontrol mesafesi: 15m lazer mesafesi: 200m çalışma voltajı: 3v Kumanda boyutları: 115(l) x 19(w) x 18(h)mm usb alıcısı boyutları: 115(l) x 19(w) x 18(h)mm Windows 98se/ me/ 2000/ xp/vista/ linux destekler Usb 1.1ve usb2.0 uyumlu Word, excel, powerpoint, acdsee, ınternet explorer, acrobat reader v.S. Programları Destekler. Paket içeriği : Kablosuz sunum kumandası Usb alıcı dongle 1 pil özel fermuarlı çanta kullanım kılavuzu Kablosuz lazer sunum kalemi 1 adet pil ile çalışır (paket içinde pil bulunmaktadır Tüm office sürümlerine uyumluluk sağlar Driver gerektirmez Üç tuş fonksiyonek kullanım ile pc başına gitmenize gerek kalmaz 15 metre çekim mesafesi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 4 Ay
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver