ASES Tüplü Çok Nadir Bulunan Iri Ponderosa Limonu Fidanı 2 Yaş 80-100 Cm

349 TL

Ürün Bilgileri

ASES Tüplü Çok Nadir Bulunan Iri Ponderosa Limonu Fidanı 2 Yaş 80-100 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: asesfidan Satıcı Ünvanı: DUYGU ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390514289
    Bu ürün asesfidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ponderosa limonunun meyvesi, ağaç kavuna çok benzer. İri, greyfurt büyüklüğünde, soluk yeşil renkli, kabuklu kalın, kabukludur. Meyve sulu iken son derece asidiktir. Çiçeklenme ve meyve verme yıl boyunca gerçekleşir. Adından da anlaşılacağı gibi, ağaç küçük, üstte yuvarlak, üzerine büyük, eliptik yapraklar asan orta büyüklükte dalları vardır. Genellikle süs olarak yetiştirilir, ancak meyve limon yerine kullanılabilir, Ponderosa mor renkli çiçeklere sahiptir. Tüm limon ağaçları veya melezleri gibi, Ponderosa limonları da soğuğa çok duyarlıdır ve dona karşı hassastır. Ponderosa limon yetiştiriciliği yalnızca USDA sertlik bölgeleri 9-11'de veya ek ışıkla kapalı alanlarda gerçekleşmelidir. Ponderosa limonları, Kaliforniya ve Florida'da en çok verandalara veya kapı önü süsleri olarak ekilen tohum kabıdır. Tam güneşe maruz kalmadığı ve hava cereyanı olmadığı sürece iç mekanlarda iyi büyür.
Geri Bildirim Ver