5
Bahçe Filesi kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Asenya Kuş Filesi 1,5x3 m Balkon,Kedi,Koruma,Dolu Filesi Misina File Kuş Ağı Balkon Ağı

339,95 TL

Ürün Bilgileri

Asenya Kuş Filesi 1,5x3 m Balkon,Kedi,Koruma,Dolu Filesi Misina File Kuş Ağı Balkon Ağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asenya A.Ş. Satıcı Ünvanı: ASENYA EV GEREÇLERİ HIRDAVAT OTOMOTİV KIRTASİYE ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086122395800001 Vergi Kimlik Numarası: 0861223958
    Bu ürün Asenya A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Asenya Kuş Filesi 1,5x3 m Balkon, Kedi, Koruma, Dolu Filesi Misina File, Kuş Ağı, Balkon Ağı

Asenya kuş filesi 1,5x3 m kaliteli yapısı ile perde gibi açılıp kapanan pratik ve rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Kuş, sinek ve böcekleri önleyebilen bu ürün profesyonel ve hassas üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Görüntüyü kesmeyen beyaz renkli misina ve dokuma malzeme kalitesi yüksek dayanıklı yapı özellikleriyle uzun yıllar kullanılabilir. UV katkılı olup kuş önleme ve kedi güvenliği için özel olarak dizayn edilir.

 
  • Emniyetli yapı
  • Tasarım kalitesi
  • İşlevsel kullanım

Asenya Kuş Filesi Özellikleri

Asenya Kuş Filesi Özellikleri

Asenya kuş filesi 1,5x3 m özellikleri ürünlerin estetik, şık tasarımı ve ergonomik pratik kullanımını ön plana çıkarır. Balkon, kamelya ve teras gibi alanlarda da kullanılabilen bu malzeme ev, iş yeri ve pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Mekânın içerisine toz girmesini engellemek amacıyla da sıklıkla tercih edilen, yoğun rüzgârı durdurarak hava sirkülasyonunu sağlayan ve ferah bir ortam oluşmasına yardım eden kullanışlı bir üründür. Kedilerin aşağıya düşmesini, sinek ve böceklerin içeriye girmesini önleyebilen özel tasarım ürün oldukça yoğun ilgi görür. Dolu önleme filesi olarak da tercih edilebilir. Yüksek kaliteli materyal malzemesi sayesinde maddi ve manevi hasar yaşatmadan uzun süre ilk günkü dayanıklılığıyla kullanılabilir. UV katkılı ürün ergonomik yapı özelliğine sahip olup ideal hafif yapıda tasarlandığı için her yere kolaylıkla taşınabilir. Özel maddeden imal edilen dayanıklı, sağlam ve uzun ömürlü bir ağdır. Ağır hayvan barınaklarında yabani hayvanların girmesini önleyen malzeme zahmetsiz ve emniyetli şekilde montajlanabilir.

 

Asenya Kuş Filesi Kullanımı ve Yorumları

Asenya Kuş Filesi Kullanımı ve Yorumları

Asenya kuş filesi 1,5x3 m yorumları ve değerlendirmeleri ürünün rahat kullanımı, emniyetli ve ergonomik tasarımını ön plana çıkarır. Sağanak yağışların olduğu yerlerde yoğun şekilde tercih edilen bu ürünü inceleyerek doğru, bilinçli ve emniyetli şekilde alabilirsiniz. Otopark ve kafeleri araçlardan koruyan materyal tasarım kalitesi yüksek ürün tavuk ve diğer kanatlı hayvanların dışarı çıkmasını da kolaylıkla engelleyebilir. Evcil hayvanı olan kişilerin tercihi olup kuş, köpek, sinek ve böcek benzeri şeylerden korunmanız için idealdir. Evinize ya da dilediğiniz her yere kolay şekilde monte edebileceğiniz özel üretim üründür. Yabani kuşların girmesini de önemli ölçüde engelleyebilen ve istenildiğinde yerinden pratik rahat şekilde sökerek kolaylıkla temizleme yapabileceğiniz özel tasarım malzemedir. Hava akışını önemli ölçüde önleyerek uzun ömürlü kullanım avantajı sağlayan, zararlı ışınlara karşı etkin koruma güvenliği sunan bu ürün haşare, böcek benzeri şeylerin ve bitkilerin eve girmesini önleyebilir. Demonte şekilde gönderilen ürün çocukların balkondan aşağı malzeme atmasını önleyerek her aşamada güvenliğinizi üst seviyeye çıkarır.

 

Asenya Kuş Filesi Fiyatı

Asenya Kuş Filesi Fiyatı

Asenya kuş filesi 1,5x3 m fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Marka ve kalitesi, orijinalliğine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Dokumasındaki delikli yapısı hava akışı sağlayarak uzun süre ilk günkü dayanıklılığı ile kullanılabilir. Zararlı ışınlara karşı etkin koruma güvenliği sunan, günümüzde oldukça yoğun şekilde tercih edilen ürünler teras, bahçe, konser ve benzeri pek çok alanda kullanılabilir. Açılır kapanır perde özelliğine sahip olan kullanışlı ürün ve misina dokumasından yapılır. Sağlam ve son derece dayanıklı yapı özelliğine sahip olup uzun yıllar boyunca dayanıklı sağlıklı şekilde kullanılabilir. Güneş yüzünden herhangi bir kopma, yanma veya yıpranma yaşatmadan emniyetli ve rahat kullanım imkânı sunar. İstemediğiniz her görüntü, eşya ve etkiyi mükemmel şekilde kesen konforlu ve ergonomik kullanım deneyimi sunan bu ürünler ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Günlük hayatta fayda odaklı kullanabileceğiniz hava akışının kesmesinden dolayı balkon temizliğine büyük kolaylık sunan, çocuk ve hayvan sahipleri için ideal olan bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.