Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı

313,90 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KaraElektronik Satıcı Ünvanı: SAİM KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5010015939
    Bu ürün KaraElektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ar1133 Choppy Doğrayıcı ÇİFT TARAFLI PASLANMAZ ÇELİK BIÇAKLAR 1LT. KAPASİTELİ ŞEFFAF HAZNE KAYMAYI ÖNLEYİCİ LASTİK AYAKLAR 600W 2 YIL GARANTİLİDİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Arzum AR1133 Choppy Doğrayıcı

Yemek yaparken hazırlık işlerini kolaylaştıran doğrayıcı modelleri herkesin oldukça ilgisini çeker. Arzum, minimalist ve pratik AR1133 Choppy modeliyle uzun zaman alan doğrama işinin üstesinden gelir. Choppy, şık ve modern tasarımıyla her beğeniye hitap eder. Siyah rengiyle öne çıkan elektrikli doğrayıcı, normal şartlarda parçalaması oldukça zaman alan yiyecekleri birkaç saniyede parçalara ayırır. Kolay kullanım imkânı vermesinin yanı sıra minimal boyutlarıyla yerden tasarruf eder. Arzum AR1133 Choppy doğrayıcı, plastik gövde ve hazneye sahiptir. Geniş hacimli hazne, tarifler için ihtiyaç duyulan tüm gıdaları tek seferde doğrar. Mutfaktaki işleri kolaylaştırırken şeffaf tasarımıyla da kapağını açmadan gıdaları kontrol edebilme olanağı sunar.

  • 1000 ml hazne kapasitesi
  • Doğrama, karıştırma, öğütme ve parçalama için uygun
  • 600 W motor gücü

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kapasitesi

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kapasitesi

Mutfakta pratik ve hızlı hareket etmek isteyenler el altında küçük yardımcılar bulundurmayı tercih eder. Arzum Choppy doğrayıcı, şık ve anlaşılır tasarımıyla tek başına büyük işlerin üstesinden gelir. Tek tuşla haznesine eklenen tüm yiyecekleri parçalar. 1000 ml hazne kapasitesi sayesinde tüm doğrama işlemini tek seferde yapabilir. Geniş hacimli şeffaf hazne, çok miktardaki sebzeleri kısım kısım doğrama ihtiyacının önüne geçer. Çift bıçaklı makine, büyük parçalar hâlinde eklenen sebzeleri saniyeler içinde istenilen büyüklüğe ulaştırır. Arzum Choppy doğrayıcı, konik hazne tasarımına sahiptir. Tabandan yukarı doğru genişleyen tasarım, yiyeceklerin dengeli bir şekilde karışmasına yardımcı olur. Hazne içindeki tüm gıdalar bıçakla temas ederek saniyeler içinde eşit şekilde doğranır. Arzum AR1133 doğrayıcının hazne ve bıçakları birbirinden kolayca ayrılır. Parçalanan gıdalar doğrudan karıştırma kabına veya tencereye dökülebilir.

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kullanışlı mı?

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kullanışlı mı?

Arzum doğrayıcı, son derece kullanışlıdır. Bu ürün, nefis tarifler hazırlarken doğrama ve parçalama ihtiyacına tek başına yanıt verir. Birçok tarifin temelini oluşturan yemeklik soğan doğrama zahmeti, Choppy sayesinde ortadan kalkar. Bu ürün, 600 W motor gücüyle saniyeler içinde yemeklik soğan ve sarımsak doğrar. Soğanlar, sulanmadan ve acımadan mini parçalara ayrılır. Arzum AR1133 600W Choppy siyah doğrayıcının bıçakları yüksek korozyon mukavemetine sahip çelikten üretilir. Dayanıklı çift bıçak kombinasyonu; ceviz, fındık, fıstık gibi sert kuruyemişleri kalitesinden ödün vermeden doğrar. Bu ürün, doğrama ve parçalamanın yanı sıra orta kıvamdaki karışımları da homojen hâle getirir. Parçalanan gıdalara hazne içinde; yağ, süt, su, salça, baharat eklemesi yapılarak karıştırılabilir. Choppy, pratik ezme ve sos tariflerinde tüm malzemelerin birbirine karışmasını sağlayarak lezzeti artırır.

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kaliteli mi?

Arzum Ar1133 Choppy Doğrayıcı Kaliteli mi?

Arzum, kaliteli mutfak yardımcılarıyla dünyaca ün kazanan markalardan biridir. Choppy doğrayıcı, minimal tasarımı ve uzun ömürlü kullanım sağlayan materyal kalitesiyle herkesin favorisidir. Küçük boyutuna rağmen yüksek motor gücü ve geniş haznesiyle bıçak ve kesme tahtalarını unutturur. Sebze, meyve, baharat, kuruyemiş, kök ve yeşillikleri istenilen büyüklükte doğramaya yardımcı olur. Choppy doğrayıcı, tek hız kademesine sahiptir. Sevdiklerinize nefis tarifler hazırlayabilmek için doğrayıcı sadece prize takip güç düğmesine basılı tutmanız yeterlidir. Robot; titreşim, sarsıntı ve yüksek sesin önüne geçen silikon denge ayaklarına sahiptir. Tezgâha veya masaya sıkıca tutunan ayaklar, kullanım konforunu oldukça artırır. Bu mini robot, hafifliğini ve kalitesini plastik materyalinden alır. Plastik gövde ve hazne, ürünün kolayca her yere taşınabilmesini sağlar. Doğranan yiyeceklerin rengi ve kokusu, basitçe temizlenerek hazneden uzaklaştırılabilir. Arzum AR1133 Choppy doğrayıcı yorumları, ürünün kalitesini ve yüksek kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar. Siz de mutfağınıza hız ve konfor katmak için Choppy doğrayıcıyı Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.