5
Diş Beyazlatma Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

arydent Diş Temizleme Jeli 10 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

arydent Diş Temizleme Jeli 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.Fok Cosmetics Satıcı Ünvanı: FARUK OK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6360420138
    Bu ürün Dr.Fok Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arydent sararmış ve sarı lekeli dişlerinizi 60 saniye içinde gözle görülür şekilde temizler. İlk kullanımda dişlerinizin 3 ton rengini açarak daha beyaz dişlere sahip olmanıza yardımcı olur. Dişlerinizi kendi macununuzla fırçaladıktan sonra ağzınızı iyice çalkalayınız. Ardından Arydent'i tek tek dişlerinize damlatınız. 1 dakika bekletip ardından ağzınızı iyice çalkalayınız. Kendi diş macununuzla dişlerinizi tekrar fırçalayınız ve ağzınızı çalkalayınız. Haftada 1 kez kullanınız. Ürün miktarı 10ml.

Ürün Özellikleri

  • Form Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver

Arydent Esenmed Diş Temizleme Jeli 10 Ml

Yaşam için temel faktörlerden biri de beslenmedir. Bebeklikten başlayan bu eylem sayesinde insanlarda gelişim ve büyüme gözlemlenir. Besinlerin sindirimini kolaylaştırmak için ufak parçalara ayırmak gerekir ki bu görevi diş üstlenir. Önemli bir görevi üstlenen dişlerin bakımına dikkat edilmesi gerekir. Bunun için günde 3 kez fırçalanmasının yanında haftalık olarak temizliği yapılması önemlidir. Haftada bir kez kullanımı önerilen diş temizleme jeli ile dişlerinizde gözle görülür beyazlama meydana gelir. Özellikle sık sık çay ve kahve tüketiyorsanız dış tabakada sararmalar belirgindir. Gülümsemenizde sarı renkli görünümü azaltmak için günlük dişlerinizi fırçalayabilir ve bu ürünü uygulayabilirsiniz. Ürünü bir dakika beklettikten sonra ağzınızı çalkamanız gerekir. İlk uygulamadan sonra bile dişlerinizde gözle görülür bir fark oluşur. Siz de ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Haftada bir kullanım
  • Beyazlatma özelliği
  • Eşsiz gülümseme

Etkileyici Arydent Esenmed Diş Jeli Özellikleri

Etkileyici Arydent Esenmed Diş Jeli Özellikleri

Güzel dişlere sahip olmak gülümsemenizin iyi gözükmesine yardımcı olur. Pek çok insan dişlerinden memnun olmadığı için gülümsemek yerine tebessüm etmeyi seçer. Ancak ağız bakımına dikkat edilerek hem sağlık açısından hem de estetik açıdan gülümsemeniz iyi hale gelebilir. Yapılacak günlük rutinler sayesinde siz de muhteşem gülümsemenizi yansıtabilirsiniz. Arydent Esenmed diş temizleme jeli 10 ml, yalnızca dış bölgeye mine tabakasına uygulayarak kullanılır. Kaliteli yapısı ile uzmanlar tarafından kullanımı önerilir. 10 ml olan bu ürün ile minede iki tona kadar açılma görülür. Günlük üç defa fırçalamanın yanında haftada bir kere bu ürünü kullanmanız uzmanlar tarafından tavsiye edilir. Dış tabakaya bir dakika boyunca temas ettikten sonra ağzınızı çalkalayabilirsiniz. Diş fırçasının üzerine birkaç damla damlatarak da fırçalayabilirsiniz. Siz de bu ürün ile eşsiz gülümsemenizi saklamak zorunda kalmazsınız.

Doğal Arydent Esenmed Diş Jeli Avantajları

Doğal Arydent Esenmed Diş Jeli Avantajları

Güzel bir gülümsemenin vazgeçilmezi beyaz dişlerdir. Dış tabakaya uygulanan beyazlatma ürünleri sayesinde sarı görünümden kurtulabilirsiniz. Dişlerin sararması çay tiryakilerinin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur. Arydent Esenmed diş temizleme jeli 10 ml kullananlar, sararmaların iki tona kadar açıldığını ve ilk uygulamadan sonra farkı gözlemlediğini belirtir. Diş fırçasına birkaç damlayla uygulanabileceği gibi bir pamuk yardımıyla dış tabakaya mine bölgesine temas ettirilerek de kullanılabilir. Arydent Esenmed diş temizleme jeli 10 ml yorum bölümünde dişteki herhangi bir tedavi mevcut olduğunda bile uygulanır. Ürünün kokusuz ve tatsız olmasından dolayı tercih edildiği belirtilir. Haftada bir kullanımı sayesinde doktora gitmek zorunda kalmazsınız. Kaliteli içeriği sayesinde dış tabakaya bakım yaparken onaran bir üründür. Doğal içeriği sayesinde mineyle doğrudan temas ettirilebilir. Ancak ürünün dudak kısmına uzun süreli temas etmemesi gerekir.

Uygun Arydent Esenmed Diş Jeli Fiyatı

Uygun Arydent Esenmed Diş Jeli Fiyatı

Ağız sağlığının korunması için başlıca yapılması gereken bazı bakımlar mevcuttur. Altı ayda bir doktora muayene olmak önemlidir. Bu sayede ağızdaki sorunlar tespit edilir ve gerekli tedavi uygulanır. Ağız bakımının yanı sıra estetik kaygılarınız mevcutsa ya da daha iyi bir ağız bakımı istiyorsanız doktora gitmeden rahatlıkla uygulayacağınız birkaç yöntem vardır. Bu yöntemlerden biri dişlerin daha beyaz gözükmesi için temizleme jeli kullanımıdır. Arydent Esenmed diş temizleme jeli 10 ml fiyat performansı ile muhteşem beyazlık sağlar. Beyazlatma uygulamaları için doktora gitmeden dış tabakanın iki tona kadar rengi açılır. Kar beyazı bir görüntü sizin de hakkınızdır. Arydent Esenmed diş temizleme jeli 10 ml satın alan müşteriler, kolay kullanımı ve etkili çözüm sunulmasından dolayı memnun kalır. Siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.