Artemis Yayınları Iclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap

649 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Iclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap Kalbimin Can Mayası Unutursun Bir Cihan Kafes

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar İclal Aydın
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap

İclal Aydın, 1971 doğumlu oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucudur. Yazdığı kitaplar ile birden fazla ödüle sahip olur. Kitaplarında samimi bir üslup takınır. Aynı zamanda akıcı dili ile adından söz ettirir. Yazarın kaleme aldığı birçok kitap ve hikaye bulunur. Bunlardan biri de Üç Kız Kardeş serisidir. Yazarın etkileyici serisi, 3 adet kitaptan oluşur. Bu kitaplar ilki “Unutursun”, ikincisi “Üç Kız Kardeş”, üçüncüsü ise “Kalbimin Can Mayası”dır. Çok sevilen ve okunan bu üçleme, sonrasında senaryo haline getirilir. Kitap okumayı sevmenizi sağlayacak bu seri oldukça akıcı ve sürükleyicidir. Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş serisi 3 kitap, ele alınan hikaye ile okuyucuları kendine bağlar ve hissiyatı aynen geçirir. Bu ürünü satın alarak okuma alışkanlığı edinebilirsiniz.

  • Üç kitaplık seri
  • Akıcı dil
  • Sürükleyici hikaye

Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi Konusu

Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi Konusu

Kitabın oldukça akıcı ve sürükleyici bir konusu bulunur. Kitap; Türkan, Dönüş ve Derya adında üç kız kardeşin hikayesinden ve yaşadıkları olaylardan oluşur. Konusu, bu kardeşlerin başından geçenleri anlatır. Aile, yaşamını Ayvalık’ta güzel ve huzurlu bir sokakta sürdürür. Bu üç kız kardeşin babaları ve anneleri ile olan bağları oldukça içten bir şekilde aktarılır. Üç kız kardeş yetişkinliğe geçtikten sonra yaşamın acımasız ve karanlık yönüyle karşılaşır. İyilik ve iyi olma kavramı, bu kitabın esas anlatmak istediği olgudur. Başlarına gelen zorluklara ve sır dolu olaylara rağmen ayakta kalmaya çalışan bir ailenin sevinçleri ve hüzünleri aktarılır. Ele alınan bu duygular okuyucuya da derinden hissettirilir. Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş serisi 3 kitap kullananlar, tüm serinin etkisinde kalabilir.

Öne Çıkan İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap Yorumları

Öne Çıkan İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap Yorumları

Kitap satın alırken kapağı ve konusuna bakıldığında herkeste bir beklenti oluşur. Bu seriyi alıp okuyan birçok kişi, kitabın hikayesinin ilgi çekici olduğundan bahseder. Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş serisi 3 kitap yorumları, üç içeriğin de oldukça sürükleyici olduğunu vurgular. Konunun akıcı bir dille anlatıldığını belirtir. Kitabın ilk sayfasından itibaren hiç sıkılmadan okunduğu, birçok kişi tarafından söylenir. Sadece 3 kız kardeşin hikayesini merak edip okumaya başlayan okuyucular, aslında içerisinde yer alan alt metnin ne kadar derin olduğunu fark edebilir. Herkesin hayatından bir parça bulabileceği ve duyguları hissedebileceği, hayatın içinden bir konuya sahiptir. Bu sayede okuyanlar, bu seriyi çevresindeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye eder. Sürükleyici hikayelerden hoşlanan kişiler için ideal seçim olan bu üçlemeye göz atabilirsiniz.

Bütçe Dostu İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap Fiyatı

Bütçe Dostu İclal Aydın Üç Kız Kardeş Serisi 3 Kitap Fiyatı

Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş serisi 3 kitap fiyatları büyük bir titizlikle incelenerek belirlenir. Üç adet kitaptan oluşan seri, her kitabında aynı derecede sürükleyici ve akıcı olmayı başarır. Artemis Yayınları’nın bu üç kitap şeklindeki serisi oldukça ekonomik bir tercih olur. Aynı zamanda romanları tek tek almak yerine toplu olarak satın almak mantıklı bir seçimdir. Akıcı anlatımı ile birlikte bir çırpıda okunduğu ve ne zaman bittiğinin anlaşılmadığı şeklindeki yorumlar sık sık göze çarpar. Artemis Yayınları İclal Aydın Üç Kız Kardeş serisi, birçok yaş grubu tarafından çok sevilir ve tercih edilir. Hemen herkesin dikkatini çeker niteliktedir. Bu seriyi Trendyol aracılığıyla uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak farklı bakış açılarına göz atabilirsiniz.