Artema Elegance A4565723 Duş Kolonu, Altın

12.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.799,99 TL

Ürün Bilgileri

Artema Elegance A4565723 Duş Kolonu, Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunyapimarket Satıcı Ünvanı: 3K BANYO VE YAPI MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001266919600001 Vergi Kimlik Numarası: 0012669196
    Bu ürün uygunyapimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Elegance A4565723 Duş Kolonu Altın Su Tasarrufu: El duşunda yer alan özel debi regülatörü su tasarrufu sağlar. Kolay Temizleme: Chroma-tech spiral, tek parça pürüzsüz yüzeyi sayesinde rahatlıkla temizlenebiliyor. Ürün Paketine Dahil Olanlar: Garanti Belgesi, Montaj Broşürü, Spiral Hortum (2 Adet), Conta, Debi Kısıcı (2 Adet), Duş Başlığı, Kolon, El Duşu, Filtreli Conta - 26 mm çapında kolon - Elegance duş başlığı ürüne dahildir. - Elegance el duşu ürüne dahildir. - Duş başlığının yukarı-aşağı yükseklik ayarı için teleskopik özellik - Chroma-tech spiral uzunluğu 1.500 mm’dir. - Batarya ile duş kolonu arası bağlantı spirali uzunluğu 600 mm’dir ve ürüne dahildir. - Kolon üzerindeki 2 yollu yönlendirici suyu duş başlığı veya el duşuna yönlendirir. - Alttan el duşu çıkışlı (G 1/2”) duş veya banyo bataryaları ile kullanılmalıdır. - Sıva altı montaj yapılmadan kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Seti
  • Materyal Krom
Geri Bildirim Ver