5
Sanatsal Kağıtlar Kalemler kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Artdeco Sıvı Ebru Kitresi 1000 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (29)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artdeco Sıvı Ebru Kitresi 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONABANA Satıcı Ünvanı: MEF TEKNOLOJİ KIRTASİYE BİLİŞİM OTOMOTİV TEKSTİL GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614171056700001 Vergi Kimlik Numarası: 6141710567
    Bu ürün ONABANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artdeco Sıvı Ebru Kitresi 1000ml Artdeco Ebru Boyaları ile kullanım için geliştirilmiş hazır ebru kitresidir Hazır Ebru Kitresi başka hiçbir şey eklemeyi ya da ek bir işlemi gerektirmez Doğrudan tekneye dökülerek kullanılabilir Ürün Ebadı: 6x10x21,5 cm Ürün Ambalajlı Ebadı: 6x10x21,5 cm Ürün net ağırlığı: 1,0475 kg
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre

Artdeco markasına ait Ebru kitresi, doğadan elde edilen ve sanat amacıyla kullanılan bir maddedir. Sanatla uğraşanların kullandığı bu madde, özel fırçalarla birlikte ebru sanatını yapmayı sağlar. Bu teknik için kullanılan ebru boyası, 1000 ml’den oluşur. İçerisine farklı bir sıvı eklemeden doğrudan kullanabilirsiniz. Sanatınıza şekil verirken uygun fırçaları kullanabilir, doğrudan sıvıyı tekneye aktardıktan sonra 15 gün daha icra edebilirsiniz. Artdeco hazır ebru kitresi litrelik olarak ambalaj içerisinde satışa sunulur. Ürün, sanata uygun şekilde dağılma ve boyalarla uyumlu hale gelme özelliğine sahiptir. Özel boyalarınızı ekleyerek fırça yardımıyla dağılma sağlayabilir ve ebru teknesinde istediğiniz şekli verebilirsiniz. Artdeco hazır ebru kitresi, kullanırken tekne içerisinde su seviyesini ayarlamak gerekir. Kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde 15 gün daha kullanılabilir.

  • Kaliteli içerik
  • Kolay kullanım
  • Tekrar tekrar kullanıma uygun

Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Kullanımı

Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Kullanımı

Bu sanat dalını icra etmek isteyenler için Artdeco hazır ebru kitresi 1 litre satışa sunulur. Ürün, farklı bir madde eklemeden de kullanılabilir. Öncelikle tekne, ebru kitresi, özel boya ve fırçalara ihtiyacınız bulunur. Hobinizi gerçekleştirmek için tekneyi yerleştirecek uygun bir alan bulmalısınız. Çalışma ortamında tekne içerisine kitreyi aktardıktan sonra içerisine kağıt sermek gerekir. Sıvı kitre, özel boya ve fırçalarla kullanıma hazır hale gelir. 1 litreden oluşan ürün, doğru şekilde muhafaza edildiğinde 15 gün daha tekrar kullanım imkanı sağlar. Kitrenin kağıt ile teması sağladığında özel boyalar kağıt üzerinde net figürlerin oluşmasına yardımcı olur. Dikkat isteyen bu sanatı icra ederken, kullandığınız ürünlerin miktarını doğru şekilde belirlemelisiniz. Ürünlerin miktarı ve yoğunluğu sanatın icra edilmesi konusunda oldukça önemlidir. İşiniz sona erdikten sonra ürünü muhafaza ederek daha sonrasında tekrar kullanabilirsiniz.

Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Özellikleri

Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Özellikleri

Artdeco ebru kitresi litrelik olarak satılan ve ebru sanatını icra etmek amacıyla kullanılan bir üründür. Tekne içerisine aktardıktan sonra 15 gün daha kullanımı olanaklı kılar. Ürün içerisinde boyalarınıza şekil vererek kağıt üzerinde figür oluşturabilirsiniz. İster deneyimli ister acemi olun kitreyi kullanabilirsiniz. Ürün, farklı sektörlerde de kullanıma uygundur. Çeşitli orijinal çalışmalar sırasında güvenle kitrenizi kullanabilirsiniz. Figürlerinizi dilediğiniz gibi yapmanızı olanaklı kılan kitre sayesinde, çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığa zararsız özelliği ile ürün her yaş grubunda kullanılabilir. Oda sıcaklığında kullanılmalı ve kitrenin kağıda temas etmesi sağlanmalıdır. Hazır olan kitre, yeterli su ayarlandığında çizimlerin yapımını kolaylaştırır. Profesyonel olarak veya hobi amaçlı ebru sanatını icra ederken kitreyi kullanabilirsiniz. Ebru kitresini ayrıca hazırlamak uzun zaman alacağı için, ürünü hazır şekilde almak resim yapma konusunda kolaylık sağlar.

Uygun Fiyatlı Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Artdeco Hazır Ebru Kitresi 1 Litre Trendyol’da

Artdeco ebru kitresi 1 litre ambalaj içerisinde satışa sunulur. Ürün, sanattan ve resimden hoşlananlar için pratiklik sağlar. Sanatı icra etmek için kullanılan ürün, içerisinde kimyasal bir malzeme bulundurmaz. Sağlıklı içeriği ile kullanım sırasında cilde zarar vermez. Resminize şekil verirken kitreyi kullanabilir, hayallerinizdeki sanatsal eserleri oluşturabilirsiniz.Hayal gücünüzü kullanarak dilediğiniz çizimi kağıt üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Figürler, çiçek ve doğa resimleri gibi pek çok resmi ebru sanatına aktarabilirsiniz. Ebru kitrelerinizi dilediğiniz zaman çıkarıp kullanabilirsiniz. 15 gün daha tekrar tekrar kullanım imkanı sağlar. İçerisinde bakteri üremesi meydana gelmez. Kanserojen madde içermediğinden sağlığınıza zarar vermez. Menü filtreleme özelliği sayesinde uygun fiyatlı ürünleri kolaylıkla görebilirsiniz. Artdeco ebru kitresi ürün yorumları, değerlendirmeleri ve fiyatlarını inceleyebilir; ebru sanatını icra etmek için ürünü satın alabilirsiniz.