Artdeco Akrilik Boya 140 ml Kum Beji 3056

36 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
52,62 TL
1.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
60,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artdeco Akrilik Boya 140 ml Kum Beji 3056

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU Satıcı Ünvanı: KISMET KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559006594000014 Vergi Kimlik Numarası: 5590065940
    Bu ürün KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su bazlı ve akrilik reçine esaslıdır Ahşap, karton, cam, metal, polyester, seramik, tuval ve daha bir çok yüzeyde iyi sonuç verir Darbelere karşı dayanıklıdır Sürüldükten sonra hızlı kurur, kurumayı geçiktirmek için, boyaya bir miktar Artdeco Glaze Medyum ekleyebilirsiniz Renkler birbiriyle karışabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Artdeco 3056 5626955 140 ml Kum Beji Akrilik Boya

Akrilik boya, mobilya dekorasyonundan sanatsal faaliyetlere kadar pek çok farklı alanda kullanılabilir. Artdeco, farklı amaçlar için yüksek kapatıcılık sunan akrilik boyalar imal eder. Marka, kaliteli hobi ürünleri ile tanınır. Bu ürün kum beji rengi sayesinde birçok hobi projesinde kullanılabilir. Artdeco 3056 kum beji 140 ml akrilik boya, kaliteli ve kolay kullanım imkânı sunan yapısı sayesinde ilgi görür. 3056 kum beji akrilik boya, yüksek kapatıcılık sunar. Ürün, uygulamanın ardından kuruduğunda bile renk tonunu korur. Bu boya, tek kat uygulandığında bile beklentileri fazlası ile karşılar. Kolay kullanım sunması adına tüpün içine yerleştirilen boya, doğa dostu özelliğe sahiptir. Artdeco 3056 kum beji 140 ml akrilik boya, sağlığa zararlı maddeler içermez.

  • Formül: Su bazlı
  • Miktar: 140 ml
  • Renk: Kum beji

Artdeco 140 ml Kum Beji Akrilik Boyanın Özellikleri Neler?

Artdeco 140 ml Kum Beji Akrilik Boyanın Özellikleri Neler?

Artdeco 3056 kum beji 140 ml akrilik boya, su bazlı formülüyle hobi projelerinin vazgeçilmezlerinin arasında yer alır. Artdeco markası, avangart boyama stilinden türemiş olan mimari dekorasyon akımlarından esinlenir. Markanın ürünleri, öncelikli olarak iç mekân dekorasyonu ve mobilya yenileme projeleri için tercih edilir. Avangart tarzın vazgeçilmezlerinden olan kum beji renk, yaşam alanlarınıza bambaşka bir hava katar. Bu ürün, su bazlı formülü sayesinde kolay kullanım imkânı tanır. Bahsi geçen boya; fırça, spatula ve sünger gibi farklı gereçler aracılığı ile uygulanabilir. Su bazlı ürün, uygulamanın ardından sadece sabunla ekipmanlardan arındırılabilir. Bu boyanın incelticiler ve seyrelticiler ile birlikte kullanılması mümkündür. Artdeco 3056 kum beji boya, sağlığa zararsız formülüyle uzun süren uygulamaları güvenli hâle getirir. Bu ürünün kapatıcılığı bir hayli yüksektir.

Artdeco 140 ml Kum Beji Akrilik Boya Kaliteli mi?

Artdeco 3056 kum beji 140 ml akrilik boya, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu ürün, uygulamayı kolaylaştıran formu ve örtücü formülüyle hobi projelerinin vazgeçilmezlerindendir. Kuru ve sulu kullanıma uygun olan boya, homojen kıvamıyla ihtiyaçlarınızı karşılar. Topaklanmaya ve çatlamaya karşı dirençli olan ürünün yapısı, uygulamayı zorlaştıran karıştırma ve boyama tekniklerini ortadan kaldırır. Artdeco 140 ml kum beji akrilik boya, yüzeylerde dalgalı görünümün önüne geçerek tek seferde bile kusursuz sonuçlar yaratır. Bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım olanağı sunar. Bahsi geçen boya, kuruduktan sonra dayanıklı bir yüzey oluşturur. Söz konusu yüzeyler; suya, darbelere ve çiziklere karşı direnç kazanır. Bu ürün, kısa bir süre içinde kuruduğundan zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Artdeco 140 ml Kum Beji Akrilik Boya Nerelerde Kullanılır?

Artdeco 3056 kum beji 140 ml akrilik boya, sağlıklı formülü sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, tüm hobi ve yenileme projelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Su bazlı akrilik boya, kolay ve hızlı kuruma özelliği sayesinde farklı yüzeylere uyum sağlar. Bu ürün, yüksek yüzey tutuşuna sahiptir. Bahsi geçen boya; ahşap, metal, kâğıt, seramik ve polyester gibi birçok materyalin üzerine uygulanabilir. Bu ürün, iç mekân dekorasyonu için sıklıkla tercih edilir. Hobi projeleri için de birçok kişi tarafından satın alınan ürün, her yaştan bireye hitap eder. Toksik maddeler barındırmayan bu boyayı sanatsal faaliyetleriniz için de tercih etmeniz mümkündür. Dilerseniz siz de Artdeco 140 ml kum beji akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.