Arsimo Yedek Hazneli Wc Kağıtlık Yedekli Tuvalet Kagıtlığı

229 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arsimo Yedek Hazneli Wc Kağıtlık Yedekli Tuvalet Kagıtlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ARSİMO ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080036968900010 Vergi Kimlik Numarası: 0800369689
    Bu ürün Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yedek Hazneli Krom Wc Kağıtlık Dekoratif Şık Tasarım. Tuvalet Kağıtlarını Aramak Yada Dağınık Durma Derdine Son. Paslanmaz Krom Kaplama Metal Malzeme 4 Adet Wc Kağıdı Yedekleme Haznesi Ölçüler: Yükseklik: 65 Cm , Çap:16 Cm

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Arsimo Yedek Hazneli Yedekli Tuvalet Kağıtlığı WC Kağıtlık

Tuvalet kağıtlığı, banyo ve tuvaletlerde kullanılan işlevsel bir araçtır. Tuvalet kağıdı koymak, kolayca ulaşmak ya da koparmak ve ek olarak yedek bulundurduğunuz ruloları hazneye depolamak amacıyla kullanılır. Farklı tasarımıyla ön plana çıkan Arsimo yedek hazneli WC kağıtlık yedekli tuvalet kağıtlığı krom yapıda, gümüş görünüme sahiptir. Yedek haznesi ile avantaj sağlayan kullanışlı bir üründür. Paslanmaz krom kaplamadır. Metal rengi ile tuvalet ve banyolara uyum sağlar. Dolapların üst raflarında tuvalet kağıdı aramak yerine yedek hazneli kağıtlık ile kullanışlı bir yapıya sahiptir. 4 adet tuvalet kağıdını haznesinde tutar. Böylece yedek haznesi oldukça pratik ve kullanışlıdır. Ergonomik, dekoratif ve işlevsel bir üründür. Kağıtlığın yüksekliği 65 cm, çapı ise 16 cm’dir.

  • Paslanmaz krom kaplama
  • Yedek tuvalet kağıdı haznesi
  • Dekoratif farklı tasarım

Estetik ve Modern Tasarımlı Tuvalet Kağıtlığı

Estetik ve Modern Tasarımlı Tuvalet Kağıtlığı

Ayaklı olarak dizayn edilen tuvalet kağıtlığı, hem estetik hem düzenli bir görüntü yaratan kullanışlı bir üründür. Arsimo yedek hazneli WC kağıtlık paslanmaz krom kaplama özelliği ile olası su sıçramalarına karşı paslanmaz bir yapıya sahiptir. Üst kısımda rulo peçeteyi asmak için askı mevcuttur. Alt kısmında ise yedek rulo peçeteleri depolamaya yarayan hazne yer alır. İşlevsel tasarıma sahip bir üründür. Kağıtlığın yedekli hazneye sahip olması günlük hayatta işinizi kolaylaştırır. Arsimo yedekli tuvalet kagıtlığı klozete yakın bir mesafede konumlandırılırsa peçetenin bittiği durumlarda hazneden hemen yenisi alıp kullanılabilir. Böylelikle tuvalet kağıdı arama sorununuz ortadan kalkar. Gümüş renge sahip olmasıyla tuvalet ve banyolara şıklık kazandırabilirsiniz. Ek olarak ürün koyulduğu alanın işlevsel olarak kullanılmasına katkı sağlar. Klasik rengiyle her zevke hitap eden ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Yedek Hazneli Tuvalet Kağıtlığı ile Düzenli Görünüm

Yedek Hazneli Tuvalet Kağıtlığı ile Düzenli Görünüm

Banyo ya da tuvalet kullanımı esnasında acil peçete ihtiyaçları için kurtarıcı olan yedekli tuvalet kağıtlığı işinizi kolaylaştırır. Misafirler için de son derece kullanışlı bir üründür. Krom paslanmaz yapısı ile kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilir. Çocuklar, hastalar, yaşlılar ve bedensel engelliler için oldukça hayat kurtarıcı eşya olan tuvalet kağıdı bittiğinde kolayca yenisine ulaşmak kolay bir hal alır. Kullanıldığı alanda modern ve hoş bir görüntü oluşturarak genel dekorasyonuzu tamamlayan şık bir tasarıma sahiptir. Böylelikle dağınıklıktan kurtularak yedek hazneli tuvalet kağıtlığı ile düzenli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Siz de hem dekoratif hem şık görüntüsü ile banyo ve tuvaletinizde düzenli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Arsimo yedekli tuvalet kağıtlığı fiyat olarak oldukça uygundur. Kullanışlı tasarıma sahip bu ürüne bütçe dostu bir fiyatla sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Yedek Hazneli WC Kağıtlık

Uygun Fiyatıyla Yedek Hazneli WC Kağıtlık

Arsimo yedek hazneli WC kağıtlık fiyat bütçenize ve kullanım amacına göre oldukça uygundur. Konforu, krom paslanmaz yapısı, fonksiyonu göz önünde bulundurulduğunda bütçe dostu pratik bir üründür. Şık tasarımı ve metal rengi sayesinde birçok yere kolaylıkla uyum sağlar. Böylelikle banyo ve tuvaletiniz yeni bir dekor kazanır. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz ürünü önceden satın alan müşterilerin yorumlarını inceleyebilir, yedekli tuvalet kağıtlığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hemen hemen çoğu müşterinin zevkine hitap eden bu ürün pratik ve kullanışlı olmasının yanı sıra metal renk görünümü ile kullandığınız yere oldukça şık bir hava katar. Özellikle kalabalık aileler için oldukça kullanışlı bir üründür. Yedek haznesi ile sürekli peçete yenileme ihtiyacı duymazsınız. Ürünü aklınızda soru işaretleri kalmadan Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.