Aromel Omega 3 Balık Yağı 90 Adet Softgel ?1200 mg Yüksek Omega Kaynağı

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aromel Omega 3 Balık Yağı 90 Adet Softgel ?1200 mg Yüksek Omega Kaynağı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Omega 3 1200 mg 90 Kapsül / Softgel ? FDA kayıtlı (15830586508) ve GMP, ISO:22000, ISO:9001 ve HELAL sertifikalı tesisde üretilmiştir. Servis Miktarı : 1 Softgel Servis Sayısı : 90 Bileşen Adı Balık Yağı : 1200 mg Toplam Omega 3 : 780 mg EPA (Eikosapentaenoik asit) : 432 mg DHA (Dokosaheksaenoik asit) : 188 mg Kullanım Bilgisi: 11 Yaş ve Üzeri bireyler için günde 1 Softgel tüketilmesi tavsiye edilir. İçindekiler: Balık yağı, Jelatin(Sığır), Su, Nem verici: Gliserin,Dionize su Alerjen Uyarısı: Balık ürünleri içermektedir. *Günlük değerler saptanmamıştır. Dokosahekzaen Oik Asit (DHA): Normal kalbin fonksiyonlarına, Kalp damar sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Dokosahekzaenoik asit (DHA)’in anne tarafından alınması fetusun ve emzirilen bebeklerin normal beyin ve göz gelişimine katkıda bulunur. Eikosapentaenoik Asit (EPA): Normal kalbin fonksiyonlarına, Kalp damar sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Uyarılar: Tavsiye edilen Günlük Kullanım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve Emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Tavsiye edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir. Takviye Edici Gıda Onay No: 015872-29.12.2022

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 15'li
  • Set İçerik Adeti 1
Geri Bildirim Ver