Aromatica Anne ve Bebek Arasındaki Sevgiyi Kutlayan Doğal Tütsü Seti - Rahatla ve Huzurla Yaşa

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Aromatica Anne ve Bebek Arasındaki Sevgiyi Kutlayan Doğal Tütsü Seti - Rahatla ve Huzurla Yaşa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mum Evim Craft Satıcı Ünvanı: NURULLAH ÜNVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4009986945400015 Vergi Kimlik Numarası: 9180103511
    Bu ürün Mum Evim Craft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tütsü Seti - Bebek Pudrası, Mama & Baby, Relaxtion Evde, ofiste veya spa'da rahatlamak ve huzur bulmak istiyorsanız, bu tütsü seti tam size göre. Bu sette, üç farklı tütsü bulunmaktadır. Bu tütsüler, pirinç ile işlenmiş el yapımı ahşap tütsülük ile birlikte gelmektedir. Tütsülük, hem şık hem de pratik bir tasarıma sahiptir. Tütsülerinizi kolayca yakabilir ve istediğiniz yere koyabilirsiniz. Bu tütsüler, el yapımı ve doğal ürünlerdir. Ahşap tozundan üretilmişlerdir. Kömür tozu kullanılan tütsüler gibi zararlı değildirler. Bu yüzden rengi siyah değil sarıdır. Yapımında saf bambu ağaçları kullanılmıştır. Zararlı kimyasallar, kömür, petrol, dietil ftalat gibi zararlı içeriklerden uzak durulmuştur. Vegan yapıdadırlar, doğaya zararlı değildirler. Toksik duman üretmeyen bir yapıya sahiptirler, solunabilir bir tütsüdürler. Az duman yaysalar da etkileri güçlüdür, is oluşturmazlar. Üretim süreçleri geleneksel yöntemlerle tamamlanmıştır. Bu tütsülerin ortak faydası, size rahatlama ve huzur sağlamalarıdır. Bu tütsüler, stresi azaltır, ruh halinizi iyileştirir, enerjinizi arttırır ve uyku kalitenizi yükseltir. Ayrıca, evinizin veya ofisinizin havasını temizler, kötü kokuları giderir ve ferah bir ortam yaratır. Bu tütsüler, aromaterapi için idealdir. Tütsü Seti İçerisinde Yer Alan Tütsü Çeşitleri: Bebek Pudrası Tütsü Bu tütsü, bebek pudrası kokusunu andıran özel ve tamamen bitkisel bir aromaya sahiptir. Bu koku, size çocukluğunuzu hatırlatacak ve sizi rahatlatacaktır. Bebek pudrası tütsüsü, nostalji yaşamanızı ve geçmişe dönmenizi sağlar. Aynı zamanda, size sakinlik ve güven duygusu verir. Mama & Baby Tütsü Bu tütsü, anne ve bebek arasındaki sevgi bağını güçlendiren bir aromaya sahiptir. Bu koku, size sıcaklık ve güven duygusu verecektir. Mama & Baby tütsüsü, aile bağlarınızı kuvvetlendirir, sevgi ve şefkat hissi uyandırır. Aynı zamanda, size huzur ve mutluluk verir. Anne ve bebeği arasındaki bağ her zaman güçlü ve koruyucudur. Bu bağı kalbimizin derinliklerinden besleyerek, herkesin beğendiği bir aroma sunan yenilikçi bir Tütsü Çubuğu serisi geliştirdik. Tütsü çubuklarımızın Şık Serisi koleksiyonunda, Anne ve Bebek arasındaki sevgiyi kutlayan “Mama Baby” adlı ürünü, aromatik çiçekler ve büyüleyici otlar değerli kılmaktadır. Tütsülerimiz, Hint geleneklerine ve ritüellerine uygun olarak geleneksel yöntemlerle hazırlanmaktadır. Relaxtion Tütsü Bu tütsü, stresi azaltan ve gevşemenizi sağlayan bir aromaya sahiptir. Bu koku, size hafiflik ve dinginlik hissi verecektir. Relaxtion tütsüsü, zihninizi ve bedeninizi rahatlatır, kaslarınızı gevşetir, nefesinizi düzenler. Aynı zamanda, size odaklanma ve meditasyon yapma imkanı verir. Bu tütsü seti, hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz harika bir hediye. El yapımı ve doğal olan tüsülerimiz size ve çevrenize iyi gelecek.

Ürün Özellikleri

  • Adet 3
  • Koku Aroması Karışık
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver