Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kahverengi

7.930 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.997 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.651 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kahverengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evsel Halı Satıcı Ünvanı: EVSEL TEKSTİL TURİZM İNŞAAT VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383041122600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830411226
    Bu ürün Evsel Halı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica Et14340 Tesla Ergo Kahverengi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Elektronik
  • Priz Tipi M
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica ET14340 Tesla Ergo Active Toz Torbasız Elektrikli Kahverengi Süpürge

Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge, hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunar. Ürün, zahmetsiz ve etkili temizlik için tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Evinizin her köşesini toz ve kirlerden arındırır ve hijyenik bir yaşam alanı sağlar. Ürün, kolay olarak kullanılabilmesi amacıyla titizlikle tasarlanmıştır. Arnica Tesla Ergo Active ET14340, toz torbasız dizaynıyla ilgi çeker. Geniş hacimli toz haznesiyle tüm pislikleri içinde tutar. Makinenin kendisini temizlemek de çok pratiktir. Bunun için sadece hazneyi çıkarıp birikenleri çöpe dökmeniz yeterlidir. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge, her evde bulunması gereken temizliği keyifli hale getiren bir üründür. Son teknoloji kullanılarak tasarlanan torbasız süpürge, sessiz performansıyla kullanıcıların beklentilerini karşılar.

  • Toz Haznesi: 3 L
  • Kablo Uzunluğu: 8 m
  • Garanti Süresi: 2 yıl

Arnica Tesla Ergo Torbasız Elektrikli Süpürgenin Özellikleri Nelerdir?

Arnica Tesla Ergo Torbasız Elektrikli Süpürgenin Özellikleri Nelerdir?

Arnica Tesla Ergo Active ET14340 kahverengi elektrikli süpürge, 750 W emiş gücüne sahiptir. Şeffaf toz haznesi 3 L kapasitesiyle ilgi çeker. Yeni 2in 1 Ergo Active yüksek performanslı süpürge ucuyla en ücra köşelerdeki tozları bile temizler. Ürünün hız ayar kontrol düğmesiyle dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Özel kilitli paslanmaz çelik boru, uzun yıllar güvenle temizlik yapmanızı sağlar. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge, parke ve sert zemin süpürme aparatıyla farklı alanlarda kullanım için uygundur. Ürünü 8 metre uzunluğundaki kablosuyla ev içinde rahat ve konforlu bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Süpürge üzerinde konumlandırılan ışıklı LED gösterge panelinden kontrol edebilirsiniz. Büyük tekerlekleri olan ürünü taşımanıza gerek kalmaz ve odalar arasında pratik şekilde yer değiştirebilirsiniz.

Arnica Tesla Ergo Active Torbasız Elektrikli Süpürge Kullanışlı mıdır?

Arnica Tesla Ergo Active Torbasız Elektrikli Süpürge Kullanışlı mıdır?

Arnica Tesla Ergo Active, tasarımı ve özellikleriyle kullanışlı bir süpürgedir. Tek elle açılan toz haznesini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Yeni tasarım tetik grubu gizli ince uçlu boru ve pratik koltuk fırçasıyla toz, kir ve tüyleri kısa sürede emer. Kilitli borusunu kendi boyunuza göre ayarlayarak süpürürken rahat edersiniz. Toz hazne kapağını kapatmayı unutursanız endişelenmenize gerek olmaz. Çünkü makine çalışınca otomatik olarak kilitlenir. Bu sayede tozların etrafa saçılmasına mani olabilirsiniz. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge, ayakla kontrol için özel olarak tasarlanan açma kapama tuşuyla kullanıcılara avantaj sağlar. Aynı şekilde kablo sarma butonunu kontrol edebilirsiniz. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 kahverengi elektrikli süpürge, kullanışlı yapısıyla fiziksel olarak yorulmamanız için dizayn edilir.

Arnica Tesla Ergo Active Torbasız Elektrikli Süpürge Kaliteli midir?

Arnica Tesla Ergo Active Torbasız Elektrikli Süpürge Kaliteli midir?

Arnica Tesla ET14340, yüksek emiş gücü ve ekstra motor koruma filtresiyle kaliteli bir üründür. CYCLONE MAX teknolojisini kullanarak hava akışıyla tüm toz ve kirleri hazneye hapseder. Aynı zamanda hazne içinde oluşan girdap ve filtreyle tozun dışarı çıkmasına engel olur. Motor koruma filtresi uzun süreli kullanımlarda gücünü kaybetmeden çalışmasını sağlar. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge, dayanıklı gövdesiyle hareket kabiliyetine sahiptir. Süpürme esnasında dilediğiniz yere rahatlıkla çekerek götürebilirsiniz. HEPA filtre, astım ve alerjik belirtilere neden olan ince toz partiküllerini yakalayabilir. Böylece hassas bünyeli kişiler için de güvenli bir üründür. Arnica Tesla Ergo Active ET14340 toz torbasız kahverengi elektrikli süpürge yorumlarını okuyarak gerçek kişilerin fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından beğendiğiniz ürünü uygun fiyatlarla kolaylıkla satın alma şansınız olur.