4
Toz Torbalı Süpürge kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Arnica Lotus Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Mor

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.942,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.949 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Lotus Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVM ŞEHRİ Satıcı Ünvanı: İMAMOĞLU İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474073984100002 Vergi Kimlik Numarası: 4740739841
    Bu ürün AVM ŞEHRİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 750 WA Enerji Sınıfı4,5 LT Toz HaznesiSes Seviyesi: 74 dB(A)Yüksek Emiş GücüToz Torbası Doluluk GöstergesiÖzel teleskopik emiş borusuYüksek verimli 3 kademeli filtre sistemi HE3LFOtomatik Çek-Bırak Kablo SarıcıDar Uçlu BoruPerde fırçasıKoltuk temizleme aparatı5m Kablo uzunluğu8m Kablo Erişim AlanıÖzel Yıkanabilir Toz TorbasıYıkanabilir AFS Filtre3 Yıl GarantiÖzel S.M.S TorbasıMor rengi sayesinde kaliteyi şıklıkla bir araya getiren Arnica Lotus Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Mor, yüksek emiş gücü ile en etkili temizlik sağlayan toz torbalı süpürge modelleri arasında yer alıyor. A enerji sınıfına sahip olan bu ürün, yüksek verimli 3 kademeli filtre sistemi HE3LF ile mükemmel temizlik sağlarken doğanın ve bütçelerin korunmasına yardımcı oluyor.Çek bırak sistemi ile otomatik kablo toplama özelliğine sahip olan Lotus Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Mor, kullanıcılarını büyük bir uğraştan kurtarıyor. Dünyaca ünlü özel S.M.S torbasına sahip olan elektrik süpürgesi
  • hijyen, dayanıklılık ve yüksek hava süzme kapasitesini bir araya getiriyor. 4,5 LT toz haznesine sahip olan ürünün dar uçlu borusu sayesinde en zor alanların bile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.Süpürgenin özel doluluk göstergesi sayesinde toz torbasının doluluk oranı kolaylıkla görülebiliyor ve gerektiğinde değiştirilebiliyor. Ayrıca koltuk ve perdelerin temizlenmesi için özel aparatları da bulunuyor. Mor renge sahip olan Lotus Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi ile evin tüm alanları kolay bir şekilde temizlenebiliyor. Şık görünümüyle göz doldururken aynı zamanda yüksek emiş gücü ile etkin temizlik yapan ürünü tek bir tıkla sepetinize ekleyerek rahat bir temizliğin keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Priz Tipi E
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi - Mor

Zemini süpürmek ve temizlemek amacıyla birtakım elektrikli aletler kullanılır. Ev, iş yeri, okul gibi birçok alanda yapılan temizlik esnasında sık sık ihtiyaç duyulan aletlerden biri elektrikli süpürgedir. Bu noktada Arnica ET14260 Lotus mor toz torbalı elektrikli süpürge hijyenik ve bünyesinde bakterileri barındırmayan özellikleriyle ihtiyacınızı karşılar. Teknolojideki son gelişmelerle yüksek derecede memnuniyet sağlar. Bu model, A enerji sınıfına sahip olduğu için tasarruf yapabilmeniz mümkündür. Ayrıca toz torbası özel dokuya sahip olduğundan nem ve sudan etkilenmez. Böylece temizlik bittikten sonra hijyen açısından aklınızda soru işareti oluşmaz. Şık tasarımı ve elektrik tasarrufu gibi birçok avantajıyla müşterilerin ilgisini çeken mor renkli Arnica modeli, yüksek emiş gücüyle farklı alanlarda iyi bir temizlik sağlar.

  • Yüksek motor gücü
  • Düşük ses seviyesi
  • Toz torbalı tasarım

Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi - Mor Özellikleri

Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi - Mor Özellikleri

Dayanıklı ve hava süzme sistemi kapasitesi oldukça yüksek olan Arnica Lotus ET14260 oldukça verimli temizlik sağlar. 4,5 lt toz haznesiyle beraber özel bir tasarım olarak bilinen S.M.S toz torbasıyla beklentileri iyi şekilde karşılar. Ayrıca toz haznesi göstergesiyle torbanın doluluk oranını görebilirsiniz ve böylece tamamen dolmadan torbayı değiştirebilirsiniz. Turbo fırçaya sahip olan bu üründe koltuk, araba koltuğu, perde gibi alanlar için özel temizleme araçları bulunur. Bu sayede süpürgenin ucunu değiştirerek farklı alanlara kolay ulaşabilir ve her ortamı derinlemesine temizleyebilirsiniz. Halı ve sert zeminler için de oldukça uygun ürün, ses seviyesi 74 dB olduğu için ortalama bir gürültü seviyesine sahiptir. Bu ürün kablo uzunluğu sayesinde uzak yerlere ulaşabilir. Otomatik kablo toplama özelliği sayesinde müşteriler rahatça süpürgeyi kaldırabilir.

Kullanışlı Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi

Kullanışlı Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi

Kalite ve şıklığın birleşmiş hali olan elektrik süpürge Arnica ulaşılmaz alanları bile rahat bir şekilde temizler. Sert zemin, halı, koltuk, perde gibi alanların kolay şekilde temizlenebilmesi için farklı süpürge başlıkları avantajına sahiptir. Böylece dar uçlu borusu sayesinde ulaşılması zor ya da yüksek yerlere ulaşmanızı sağlar. 3 kademeli filtre sistemine ve 5 metre kablo uzunluğuna sahiptir. Toz kapasitesi 4,5 lt olduğu için sık sık toz torbası değiştirme ihtiyacı duyulmaz. Ayrıca bu toz torbası özel yapısından dolayı nem ve sudan etkilenmez. Dokusu kağıt olmadığı için dış etkenler torbaya zarar veremez. Süpürme esnasında makine içerisine giren yırtıcı ve delici maddelerden etkilenmez. Yapısı normalden fazla hava süzer. HEPA sınıfı vakumlu temizleme hava filtresiyle oldukça hijyenik bir performans sergileyen model, A enerji sınıfında olması sayesinde elektrik açısından tasarruf sağlar.

Cazip Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi Fiyatları

Cazip Arnica Lotus ET14260 Elektrik Süpürgesi Fiyatları

Arnica ET14260 Lotus mor toz torbalı elektrikli süpürge fiyatı ürünün özelliklerine bakılarak birtakım kriterlere göre belirlenir. Ürün, yapımında kullanılan son teknolojik malzemelerle farklı alanlarda temizlik deneyimini iyi bir şekilde sunar. Arnica ET14260 Lotus mor toz torbalı elektrikli süpürge yorumları, ürünün tüm özellikleri ile ihtiyaçları karşıladığına dikkat çeker. Kaliteli malzemelerle üretilen bu cihazın fiyatını ve müşteri deneyimlerini anlamak için yorumları inceleyebilirsiniz. Temizlik araçları içerisinde işlevsel ve teknolojik özellikleri ile sık tercih edilen modeli siz de kullanabilirsiniz. Bu model, ergonomik yapıya sahip olduğu için kullanılmadığı zamanlarda dar alanlarda da saklamaya uygundur. Müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu ürün; geniş hazne kapasitesi, yüksek çekim gücü ve mekanik güç kontrolü sayesinde kapsamlı bir temizlik deneyimi yaşatır. Şık rengiyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat fırsatıyla ulaşabilirsiniz.