9
Kıyma Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Arnica Gh21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi

3.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
3.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.447 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.490 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Gh21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica Gh21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Ürün özellikleri • 700 W kilitli halde motor gücü • Açma, kapama, geri alma • 2 farklı paslanmaz çelik kıyıcı silindir (ayna) • Kıyma diski • İçli köfte aparatı • Sosis sucuk hunisi • Aksesuar bölümü • Kablo yuvası
Geri Bildirim Ver

Arnica Gh21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi

Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesi pratik ve işlevsel bir üründür. Bu makine ile dilediğiniz zaman etlerinizi öğütebilirsiniz. Ürün, ev konforunda kıyma yapmanızı sağlar. Böylece mutfağınızda her zaman taze kıymanız bulunmuş olur. Arnica marka kalitesini her bir ayrıntısında yansıtan ürün, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Özellikle ana gövde ve aparatları etleri öğütmek için idealdir. Bunu yaparken sağlamlıklarından ötürü kolay kolay kırılma ya da çatlama problemi yaşatmazlar. Arnica Promeat Grande et kıyma makinesinin bu yönüyle uzun süreli kullanıma uygundur. Ayrıca bu makine ile salça başta olmak üzere pek çok kış hazırlığı yapmak da mümkündür.

  • Renk: Beyaz
  • Kilitli Motor Gücü: 1400 Watt
  • Kıyıcı Silindir Materyali: Paslanmaz Çelik

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesi tüm donanımıyla oldukça güvenli bir üründür. Cihazın et veya diğer besinleri hazırlamak için uygun pek çok aparatı bulunur. Ürünün üst kısmında bulunan hazne, etleri makineye yerleştirirken elinizin sıkışmasını önler. Tepsili yapısı güvenli kullanım olanağı sunar. Kilitli hâldeki motor gücü 1400 Watt olan Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesi, güçlü yapısıyla etlerin kısa süre içinde öğütülmesini sağlar. Makinede bulunan kıyıcı bıçak kendi kendini bileme özelliğine sahiptir. Bu nedenle ürün, bıçak bileme anlamında ek bir bakım gerektirmez. Korunaklı ambalajıyla tüketiciye sunulan bu kıyma makinesinin oldukça güvenilir bir çalışma prensibi vardır. 3 yıl boyunca garanti altında olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Dayanıklı mı?

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Dayanıklı mı?

Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesinin her bir aparatı üst düzey dayanıklılığa sahiptir. Bıçaklarından tepsisine, motorundan kablosuna kadar üründe bulunan tüm parçalar yıllarca kullanılabilecek şekilde tasarlanır. Makine ergonomik yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabilir niteliktedir. İdeal boyutlarından ötürü dolap içlerinde, raflarda ve tezgâh üstünde kullanıma uygundur. Bu et kıyma makinesi sadece 4,5 kg ağırlığındadır. Ürün hafif yapısına rağmen konulduğu yüzeyden kolay kolay kaymaz. Güçlü motoru çalışırken bile cihaz, yerinden oynamadan öğütme işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Beyazın ve metal tonlarının kullanıldığı ürün, şık bir görüntü oluşturur. Arnica Promeat Grande her yönüyle kullanıcılardan tam not alır. Makine işlevsel, şık ve dayanıklı özellikleriyle pek çok kişinin beğenisini kazanır.

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

Arnica GH21200 Promeat Grande Et Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesi hem ev hem de işletmelerde kullanıma uygundur. Ürünün farklı aparatlarını kullanarak kırmızı et ve tavuk öğütme işlemi kısa sürede tamamlamanız mümkündür. Öte yandan cihaz ile gönderilen salam, sosis ve sucuk yapma aparatları kısa sürede ev konforunda besinler hazırlamanıza yardım eder. Arnica Promeat Grande'in işlevleri yalnızca et ürünleri öğütmekle sınırlı değildir. Üründen domates veya biber salçası yapmak ve sebzelerinizin kusursuz bir biçimde öğütmek için yararlanılabilir. Bu anlamda makine evlerde, otel ve ofis mutfaklarında, işletmelerde tercih edilebilir. Bu alet mutfağında sıklıkla sebze ve et öğütme ihtiyacı duyan kullanıcılar için oldukça idealdir. Bu makine ile söz konusu hazırlıklarda harcadığınız zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ürün hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Arnica GH21200 Promeat Grande et kıyma makinesi yorumlarına göz atma imkânınız bulunur. Bu pratik makineyi Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.