Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml 6 Adet

86 TL
(14,33 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çilek Shop Satıcı Ünvanı: MELİH MERCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Vergi Kimlik Numarası: 6160596743
    Bu ürün Çilek Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efsanevi Men Kremli Tıraş Sabunu ile kolay ve rahat tıraş
Geri Bildirim Ver

Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet

Tıraş sabunları, erkekler için son derece önemli cilt bakım ürünleri arasında yerini alır. Tıraş öncesinde kullanılan tıraş sabunları, cildin temizlenme işlemi öncesi hazırlanmasını sağlar. Özellikle sert sakalların yumuşamasında ve rahat bir işlem için cildin kayganlaştırılmasına olanak tanıyan kişisel bakım ürünleridir. Cilt üzerinde oluşabilecek tahrişleri engeller. Tıraş sabunu seçimi, sağlıklı bir cilt için oldukça önemli bir konudur. Arko tıraş sabunu, cildinizi korurken onu nemlendirir ve tıraş sonrası kızarıklıklara karşı da korumada etkilidir. Ayrıca ürün, oldukça ekonomik olması yönüyle de tercih edilir. Ürün geleneksel yapısıyla birçok müşteri için vazgeçilmezler arasında yerini alır. Bir köpürtme aparatı olan Arko berber sabununu, evinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede kremsi yapısıyla cildinizi koruma altına alabilirsiniz.

  • Kremsi doku
  • Kolay kullanım
  • Yoğun köpürme performansı

Dikkat Çekici Özellikleriyle Arko Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet

Dikkat Çekici Özellikleriyle Arko Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet

Arko berber tıraş sabunu, beğeni toplayan alışılmış yapısıyla birçok ev ve berber salonlarının vazgeçilmez ürünlerindendir. Son derece kaliteli bir köpürme sağlayarak sakallarınızı yumuşatır. Kayganlaştırıcı etkisiyle cildinizin sakal kesimi öncesi bakımını sağlar. Aynı zamanda içeriğindeki kremsi dokusuyla da cildinizi tıraş sonrası nemli tutar ve tahriş olmasını engeller. İşlevsel ve doğal yapısıyla kimyevi ürünlerden arındırılmış olan Arko tıraş sabunu, sağlığınızı korur. Kaliteli ve köpürme sunarak oldukça kolay bir kullanım sağlayan bu ürün hayatınızı kolaylaştırır. Arko berber tıraş sabunu 75 ml 6 adet ile size uzun ömürlü bir kullanım olanağı tanır. Pratik ve ekonomik özelliğine sahip olan ürün, rahat kullanımı ile de sizi dikkatleri üzerine çeker. Özellikle günlük olarak tıraş olan birçok müşteri tarafından yoğun ilgi görür ve çokça tercih edilir.

Avantajlarıyla Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet Fiyatı

Avantajlarıyla Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet Fiyatı

Tıraş sabunları, sağlıklı bir tıraş için vazgeçilmez ürünlerden olmalarının yanı sıra çeşitli avantajlarıyla da tercih edilen kişisel bakım ürünlerindendir. Ev ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, kolay bir kullanıma sahiptir. Bol köpürme etkisi ile tek seferde cildinizi kullanıma hazırlar ve sakallarınızın yumuşamasına yardımcı olur. Böylelikle sert kıl kökleri için bile son derece başarılı bir işlem sunar. Özellikle köpürme işlemine odaklı ürünlere karşı içeriğindeki kremsi dokusuyla cildinizin tahrişini engeller. Cildinizi nemlendirir ve kızarıklık, batık oluşumu gibi çeşitli cilt tahribatlarına izin vermez. Ayrıca siyah nokta ve akne oluşumunu da önler. Arko berber tıraş sabunu 75 ml 6 adet fiyat seçeneği ile de bütçenize dost bir üründür. Uzun ömürlü olduğu gibi aynı zamanda bütçe dostu olmasının avantajıyla size ekonomik bir alışveriş deneyimi sunar.

Öne Çıkan Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet Yorumları

Öne Çıkan Arko Berber Tıraş Sabunu 75 ml, 6 Adet Yorumları

Kimyevi maddelerden arındırılmış ve oldukça sağlıklı bir kullanım sunan Arko berber tıraş sabunu 75 ml 6 adet yorumları, ürün hakkında fikir verici olabilir. Ürünün ev ortamında rahatça kullanılabilir olması, müşteriler tarafından beğenilen özelliklerindendir. Aynı zamanda kremsi dokusu ve kaliteli bir köpürme sağlamasının yanı sıra oldukça uzun ömürlüdür. Hem pratik hem de ekonomik bir kullanım olanağı sunan ürün, geleneksel yapısı ile müşterileri cezbeder. Ayrıca cilt üzerinde bıraktığı yumuşak ve nemli etkisiyle vazgeçilmez cilt bakım ürünleri arasındaki yerini korur. Akne, sivilce, batık ve siyah noktaları önlemeye karşı oldukça etkili bir üründür. Günlük kullanıma uygun olan ürün, pratik ve rahat kullanımı ile hayatınızı kolaylaştırır. Arko tıraş berber sabununu, siz de güvenli bir şekilde Trendyol üzerinden sipariş edebilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.