Arise Manuel Alüminyum Meyve Sıkacağı

73,99 TL

Ürün Bilgileri

Arise Manuel Alüminyum Meyve Sıkacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pop Puck Satıcı Ünvanı: HAMAHA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456167433400001 Vergi Kimlik Numarası: 4561674334
    Bu ürün Pop Puck tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok fonksiyonlu manuel sıkacağı Portakal,limon,nar vb. Meyve suyu sıkacağı Basınçlı meyve sıkacağı Büyük kapasiteli, basit ve kolay temizlenebilir. Kaldıraç yapı tasarımı prensibini kullanarak, çeşitli meyve sularını kolayca ayıklayabilirsiniz. Sağlıklı kaplamanın yüzeyi, asit suyunun metal malzemelerin aşınmasını önlemek için daha etkili, sağlıklı ve kolaydır. Ayrıca manuel meyve sıkacağı, meyvedeki besinleri daha fazla korur.
Geri Bildirim Ver

Arise ST11111212 Manuel Meyve Sıkacağı

Arise manuel meyve sıkacağı, motor kullanmayan ve prize ihtiyaç duymayan bir üründür. Meyve sıkacağının geniş bir haznesi bulunur. Bu kısma suyunu çıkarmak istediğiniz meyveleri ekleyebilirsiniz. Ürün, kaldıraç modellerinden ilham alınarak üretilmiştir. Meyve sıkacağının çalışma prensibi de bu yönde geliştirilmiştir. Çok fonksiyonlu manuel meyve sıkacağı, pratik bir kullanım vadeder. Üstelik ürünün temizliğini de son derece rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Arise manuel meyve sıkacağı, kaliteli yüzeyi sayesinde yıpranmalara karşı dirençlidir. Bu meyve sıkacağının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kullanım Tipi: Manuel
  • Materyal: Metal
  • Çalışma Şekli: Basınçlı kaldıraç modeli

Arise Manuel Meyve Sıkacağın Tasarımı

Arise Manuel Meyve Sıkacağın Tasarımı

Arise manuel meyve sıkacağı, şık bir tasarıma sahiptir. Estetik görüntüsünün yanı sıra basit ancak etkili tasarımıyla konforlu ve kolay bir kullanım vadeder. Bu meyve sıkacağı, kaldıraç yapı tasarımına sahiptir. Kaldıracı oluşturan iki tutma ucunu birbirinden uzaklaştırarak hazneye meyveleri yerleştirebilirsiniz. Ardından bu uçları tekrar birleştirdiğinizde haznede bir basınç meydana gelir. İşlemi sürekli olarak tekrarladığınızda kaldıraç sebebiyle oluşan yüksek basınç, meyvelerin suyunun tamamını kolayca sıkmanızı sağlar. Arise çok fonksiyonlu manuel meyve sıkacağının yüzeyi, çeşitli işlemlerden geçirilerek zenginleştirilmiş ve oldukça kaliteli bir hâle getirilmiştir. Bu sayede meyvelerin içerisinde bulunan asitli sıvılar, ürüne herhangi bir zarar vermez. Deforme olma riski minimum olan ürün, büyük bir özen ve titizlikle üretilmiştir. Kaldıraç tasarımı sayesinde kas gücünüzü yormadan meyvelerin suyunu son derece rahat bir şekilde sıkmanızı sağlar.

Arise Manuel Meyve Sıkacağın Bakımı Nasıldır?

Arise Manuel Meyve Sıkacağın Bakımı Nasıldır?

Arise manuel meyve sıkacağının bakımı da tıpkı kullanımı gibi son derece kolay ve pratiktir. Ürünün bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez. Meyve sıkacağını elinizde yıkayarak posalardan ve çeşitli lekelerden kısa süre içerisinde arındırabilirsiniz. Böylelikle sadece birkaç dakika içerisinde pırıl pırıl bir hâle getirebilirsiniz. Ürün, elektrikle çalışmadığı için temizlik konusunda da son derece güvenli ve sağlıklıdır. Düz bir yapıya sahip olduğu için ürünün ulaşılamayacak bir kısmına meyve kalıntılarının kaçma riski de oldukça düşüktür. Arise manuel meyve sıkacağı, kullanıcı yararı göz önünde bulundurularak özel olarak üretilmiştir. Ürünü kullandıktan sonra oldukça kolay bir şekilde yıkayabilir, bir sonraki içim için hazır hâle getirebilirsiniz. Bu meyve sıkacağı, sunduğu konfor sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Arise Manuel Meyve Sıkacağı Kullanışlı mı?

Arise Manuel Meyve Sıkacağı Kullanışlı mı?

Arise manuel meyve sıkacağı, son derece kullanışlı bir üründür. Basit bir mantıkla çalışan ürün, pratik ve kolay kullanımı sayesinde kullanıcılarının âdeta göz bebeği hâline gelir. Meyve sıkacağı, sağlıklı bir içim deneyimi yaşamanız için özenle üretilmiştir. Yapımında kullanılan malzemeler ve tasarımı sayesinde meyvelerin içerisinde bulunan faydalı maddelerden yararlanmanıza yardımcı olur. Haznenin yarattığı yüksek basınç yardımı ile zorlu meyvelerin bile suyunu kolayca çıkarabilirsiniz. Bu ürün sayesinde nar, portakal ve limon gibi meyvelerin suyunu saniyeler içerisinde bardağınıza doldurabilirsiniz. Arise manuel meyve sıkacağı, minimum zahmetle maksimum verim almanız için oldukça idealdir. Son derece fonksiyonel özelliklere sahip olan Arise manuel meyve sıkacağı, hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Siz de manuel ve pratik bir meyve sıkacağı arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla kolayca satın alabilirsiniz. Böylece ürünün kapınıza kadar güvenli bir şekilde gelmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz satın alma işlemine geçmeden önce Arise manuel meyve sıkacağı yorum ve puanlarına da göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.