Ariş Pırlanta Kuzey Yıldızı Altın Kolye

4.049 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Ariş Pırlanta Kuzey Yıldızı Altın Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ariş Pırlanta Satıcı Ünvanı: ARİŞ HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079001131400017 Vergi Kimlik Numarası: 0790011314
    Bu ürün Ariş Pırlanta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 14 Ayar, Sarı Altın, 1.36gr Yüzey Tipi: Parlak En: 1.2 cm Boy: 2.0 cm / Kolye ucuna 42 cm zincir dahildir. Ürün Açıklama Kuzey kutbu, Polaris adı verilen Kuzey Yıldızı’nın gökyüzünde göründüğü noktaya çok yakın olduğu için, bu yıldız kuzey yıldızı olarak anılıyor. Dünyamız döndükçe, diğer yıldızların yerleri dairesel bir ritimde değişiyor. Ancak Polaris, kuzey kutup noktasına yakınlığı nedeniyle sabit kalıyor. Demirkazık, Şimal Yıldızı ya da Kuzey Yıldızı olarak da bilinen Kutup yıldızı, sıradan bir yıldız değil, aynı zamanda bir belirteçtir.Daima kuzey kutbunun bulunduğu yönü belirtir. Kuzey yıldızı, çok eski çağlardan beri gezginlerin ve denizcilerin yollarını bulmalarını sağlar. Evlerine güvenle dönmek için yıldızlara güvenmek zorunda olan denizciler bu sembolü üzerlerinde taşırlardı. Bu anlamda Kutup Yıldızı bir anlamda güvenli yolu göstermenin sembolüdür. Bu hikayeyi günümüze taşıdığımızda kişinin kendi yolunu seçmesi gerektiği korktuğu veya kaybolduğunu hissettiği zamanlarda bu yıldıza sığınabileceği anlamını çıkarabiliriz. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişiye, onun içinizdeki yerinin hiçbir zaman değişmeyeceği ve doğru yönü onunla bulduğunuzu ifade eden bu çok anlamlı altın Kuzey Yıldızı kolyesini hediye edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver