Arifoğlu Gül Bahçesi 3 Lü Set Gül Yağı 20 ml + Gül Suyu 100 ml + Gül Sabunu 90 gr

290,90 TL

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Gül Bahçesi 3 Lü Set Gül Yağı 20 ml + Gül Suyu 100 ml + Gül Sabunu 90 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Gül Bahçesi 3 Lü Set 1- Arifoğlu Gül Yağı 20 ml + 2- Arifoğlu Gül Suyu 100 ml + 3-Arifoğlu Gül Sabunu 90 gr + 1-Arifoğlu Gül Yağı 20 ML Güneş doğmadan toplanan R.damascean Miller yar.trigintipetala (Dieck) Keller (Isparta Gülü, Şam Gülü, Yağ Gülü) türlerinin bir süre bekletildikten sonra su buharı distilasyonu ile edilen uçucu bir yağdır. Gül yağı soluk sarı renkli, gül kokulu, ve keskin lezzetli bir sıvıdır. İçerisinde koku verici geraniol ,eugenol ve citronellol bulunur. Aromaterapi ve kozmetik alanında çok tercih edilen bir yağdır. Dudak pomatı hazırlamak için 50 gr tatlı badem yağı 25 gr beyaz balmumu bir kapta eritilir. 0,25 gr gül yağı eklenerek kullanılır. Anavatanı Anadolu, İran ve Çin'dir ama başka yerlerde de yetişir. Çok güzel ve kıymetlidir. Park ve bahçelerin süslenmesinde kullanıldığı gibi odaları, balkon ve terasları süsler. Birçok rengi vardır. Kesme çiçekçilikte çok talep edilen bir çiçektir. Arifoğlu Gül Yağı'nın ferahlatıcı, canlandırıcı ve kendine has rahatlatıcı hoş bir kokusu vardır. Tarih boyunca hanımlar ve Orta çağ ve Osmanlı tabiplerinin de sıklıkla kullandığı bir Aromaterapi ve Fitoterapi yağıdır. KULLANIMI: Boyun, şakak, bileklere veya el - vücut kreminize bir kaç damla damlattıktan sonra cildinize sürerek tüketebilirsiniz. Ayrıca saç uçlarınıza doğrudan veya saç fırçanıza damlatarak da uygulayabilirsiniz. Banyoda son durulama suyu ya da şampuanınıza, sünger veya lifinize damlatıp bütün cildinizde, maske hazırlayıp yüzünüzde, odanızda kalorifer vb ısıtıcılarınıza damlatarak kullanmayı da mutlaka deneyip canlanmanın, ferahlamanın, rahatlamanın ve odaklanmanın pürüzsüz keyfini sürebilirsiniz. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Gül yapraklarından su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmektedir. İÇİNDEKİLER: Gül Yağı - Rose Oil (Rosae Oleum) 2-Arifoğlu Gül Suyu Cam Şişe Sprey 100 ml Doğal tonik etkisi ile gelen taze ve duru bir görünüm! Arifoğlu Doğal Gül Suyu, besleyici ve nemlendirici özelliği sayesinde gün boyu cildinizi tazelemek, rahatlatmak ve dengelemek için tercih edilir. Yüzünüzü yıkadıktan sonra, cildinizi kuru hissettiğinizde Arifoğlu Doğal Gül Suyu kullanmanızı ve doğal gül kokusuyla gelen aromaterapik etkiyi deneyimlemenizi öneririz! 3-Arifoğlu Gül Sabunu 90 gr Gül Sabunu ile canlandıran ve tazeleyen güçle tanışın. Cildinizin doğal ve sağlıklı yolla gerginlik ve dirilik kazanmasına yardım eder. Gülün nemlendiren özütleri, ürünün bileşimindeki bitkisel yağlarla birlikte güçlü bir nemlendirme sağlar. Doğum lekelerinin ve cildinizdeki diğer lekelerin doğal bir süreçle giderilmesine yardımcı olur. Gerçek gül tanelerini duyumsayacağınız mis kokusuyla özel bir kullanım keyfi sunar. İçindekiler: Sofralık Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Ceviz Yağı, Keçi Sütü, Saf Su.
Geri Bildirim Ver