ARİETE Espresso Kahve Makinası

8.990 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.490 TL13.490 TL

Ürün Bilgileri

ARİETE Espresso Kahve Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karbeyaz Ev Satıcı Ünvanı: KARBEYAZ EV ZÜCCACİYE ÇEYİZ TEKSTİL TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0523055581500010 Vergi Kimlik Numarası: 5230555815
    Bu ürün Karbeyaz Ev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariete Espresso Kahve Makinası Manometre sayesinde su ve kahve parametrelerini kontrol edebilir ve doğru kahve basıncını garanti edebilirsiniz. Sadece kahve için değil. Kremalı ve yoğun cappuccinolar için Maxi-Cappuccino aparatı sayesinde tüm damak zevklerinizi tatmin edin , fincanın yüksekliğini ayarlayın ve sıcak içeceğinizin yoğun aromasının tadını çıkarın! Demleme , çay ve demleme sevenler için 1381 kahve makinesi sıcak su verilmesine izin verir. En sevdiğiniz lezzeti seçin ve rahatlama anınızın tadını çıkarın Evde yapılan iyi bir kahve ile molalarınızı yoğunlaştırın . 1381 kahve makinesi hem öğütülmüş kahve hem de ESE kapsülleri ile uyumludur . Arkadaşlarla kahvaltıda bile lezzetten vazgeçmeyin: kahve , kapuçino , bitki çayı veya her damak tadına uygun çay. Sıcak su sebili ile sevdiğiniz lezzetteki çayları, demlemeleri ve bitki çaylarını sadece birkaç saniyede hazırlayabilirsiniz. Teknik Özellikler Güç: 1300w Basınç: 15 bar Otomatik kapanma: 25 dakika sonra Maxi Cappuccino cihazı Çıkarılabilir tank kapasitesi: 1,1 litre Bardaklar için ayarlanabilir damlama tepsisi Kahve boyu özelleştirme ürün uzunluğu 34.00 cm ürün genişliği 14.00cm ürün yüksekliği: 29.00cm Ürün ağırlığı: 3.22 Kg Kutu ağırlığı: 5.28Kg Garanti Süresi Ürün Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Süt Köpürtücü Var
Geri Bildirim Ver