Ariess 200w Güneş Enerjili Led Projektör Garantili Profesyonel Yüksek Işık Doğadan Gelen Enerji

1.650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Ariess 200w Güneş Enerjili Led Projektör Garantili Profesyonel Yüksek Işık Doğadan Gelen Enerji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİES AYDINLATMA SANAYİ LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: ARİES ELEKTRİK ELEKTRONİK AYDINLATMA OTOMOTİV İNŞAAT MERMER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079066122700001 Vergi Kimlik Numarası: 0790661227
    Bu ürün ARİES AYDINLATMA SANAYİ LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?İMALATTAN GARANTİLİ GÜNEŞ ENERJİLİ PROFOSYONEL PROJEKTÖR SOKAK LAMBASI 200W?ÖZEL ÜRÜN VE FIRSAT ÜRÜNÜ???GÜNEŞ ENERJİLİ PROJEKTÖR EVET EVET YANLIŞ OKUMADINIZ, GÜN İÇERİSİNDE ALMIŞ OLDUĞU ENERJİ İLE GECE SABAHLARA KADAR AYDINLATAN 2 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİLİ TASARIM HARİKASI BİR ÜRÜN..??HAREKET SENSÖRÜ SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ALGILAYABİLEN , AKŞAM OLDUĞUNDA OTOMATİK AKTİFLEŞEN TAM PROFOSYONEL ÜRÜNDÜR..??İSTER SENSÖRLÜ OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ, İSTERSENİZ SÜREKLİ YANAR , FONKSİYONUNU KOLAYCA TUŞU YARDIMIYLA AYARLAYABİLİRSİNİZ..?2 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİLİ , BEĞENMEYEN İADE EDEBİLİR O DERECE İDDİALIYIZ..?ÜRÜNÜMÜZÜ 4 MEVSİM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANABİLİRSİNİZ, DIŞ TASARIMI SAYESİNDE ASLA VE ASLA SU GEÇİRMEZ, TASARIM HARİKASI IP 67 ÜRÜNDÜR..?KULLANIM ALANLARI:•TAŞINABİLİR ÖZELLİĞİ SAYESİNDE KAMPTA , PİKNİKTE , AVA GİDERKEN , YAYLADA , KÖYDE , ARABADA , EVDE ... vs AKLIMIZIN GELEBİLECEĞİ HERYERDE KULLANILABİLİR.. ÜRÜNÜMÜZ ELEKTRİĞİN AN İTİBARİ İLE OLMADIĞI HER ALANDA ADETA MUCİZE OLUŞTURUYOR.. HER ARABADA HER EVDE BULUNMASI ŞART..•SABİTLEME APARATI SAYESİNDE ÜRÜNÜMÜZÜN TAŞINABİLİR ÖZELLİĞİ DIŞINDA HERHANGİBİRYERE KOLAYCA SABİTLEYEBİLİRSİNİZ , EVİNİZİN ÖNÜNE, BAHÇENİZE... vs AKLIMIZIN GELEBİLECEĞİ HERYERE SABİTLEYEBİLİRİZ..
Geri Bildirim Ver

Ariess 200W Güneş Enerjili LED Projektör Garantili Profesyonel Yüksek Işık Doğadan Gelen Enerji

Gün ışığının olmadığı saatlerde iyi bir aydınlatma sistemine ihtiyaç duyulur. Her ortam ve her durum için gerekli birtakım aydınlatma araçları yer alır. Ev içinde kullanılan aydınlatmaların yanında bahçe aydınlatmaları da farklı teknolojileriyle karşınıza çıkar. Teknolojik gelişmelerle birlikte aydınlatma sadece elektrik enerjisi ile elde edilmekten çıkılıp dönüştürülebilir başka enerji kaynakları arayışına girilir. Yenilenebilir olarak nitelendirilen rüzgar ve güneş enerjisi sıkça faydalanılan kaynaklardandır. Aydınlatma sistemlerinde sıklıkla güneş enerjisinden yararlanılır. Bu sistem, gün içerisinde güneş ışığını depolayarak bunu aydınlatmaya dönüştüren doğa dostu bir seçenek oluşturur. Güneş enerjisini kullanarak çalışması sayesinde elektrik bulması zor noktalarda ihtiyaç duyulan ışığın sağlanmasına yardımcı olur. Ariess 200W güneş enerjili LED projektör garantili profesyonel yüksek ışık doğadan gelen enerji ile açık alanlardaki aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

  • Taşınabilir yapı
  • Hareket sensörlü
  • Su geçirmez

Kaliteli Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Kaliteli Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Ariess güneş enerjili LED projektör, gün içerisinde depolamış olduğu enerji ile tüm gece dilediğiniz aydınlatmayı sağlar. Ortamdaki hareketi algılayarak otomatik olarak aktifleşen bir hareket sensörü bulunur. Sensör, akşam karanlığı olduğunda da aktif hale gelir. Ürünü isterseniz sensörlü olarak kullanabilirsiniz. İsterseniz de tuş yardımıyla siz aktif hale getirebilirsiniz. Dış mekanlarda elektrik bulmanın zor olduğu noktalar yer alır. Güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma sayesinde elektrik ihtiyacı azalır. Aynı zamanda kabloların yarattığı kalabalık da engellenmiş olur. Bu aydınlatma sistemi güneş ışığının olduğu saatlerde ihtiyaç olan enerjiyi bataryasında depolayarak çalışır. Dış tasarımı sayesinde su geçirmeyen bu ürün, dört mevsim rahatlıkla kullanılır. Taşınabilir olması ile kampta, piknikte ya da bahçede kullanıma uygundur. Ürün ile birlikte gönderilen sabitleme aparatı ile istediğiniz noktaya götürerek pratik bir şekilde sabitleyebilirsiniz.

Doğa Dostu Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Doğa Dostu Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Gün ışığı ile elde edilen enerjiyi elektriğe dönüştürme sistemiyle çalışan ürün, hava karardıktan sonra aktif hale gelerek ortamı aydınlatır. Çevre dostu olarak nitelendirilen güneş enerjili LED projektör, aynı zamanda elektrik harcaması yapmadığı için tasarruf etmenizi de sağlar. Genellikle açık alanlar için tercih edilen bu ürün, bahçeli ev sahiplerinin aydınlatma için sıklıkla kullandığı bir sistemdir. Bu aydınlatma sistemi sayesinde hem tasarruf edip hem de doğa dostu bir çözüm sağlamanız mümkün olur. Açık alanlarda sıkça vakit geçirilen sıcak mevsimlerde kullanılan güneş enerjili bu aydınlatma sistemi, kış aylarında da tercih edilir. Yaz mevsimi kadar güneş ışığı olmasa dahi yeterli aydınlatmayı sağlayacak enerji depolanması sağlanır. Siz de Ariess LED projektör ile çevre dostu ve kullanışlı bir aydınlatma sistemine sahip olabilirsiniz.

Pratik Kullanımlı Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Pratik Kullanımlı Ariees 200W Güneş Enerjili LED Projektör

Ariess 200W güneş enerjili LED projektör garantili profesyonel yüksek ışık doğadan gelen enerji fiyatı; ürün tasarımı, materyali ve kullanım alanları gibi faktörler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün ile ilgili araştırma yaparken özelliklerini, işlevselliğini ve nasıl kullanılacağını öğrenmek doğru bir tercih yapmanıza yardımcı olur. Ariess 200W güneş enerjili LED projektör garantili profesyonel yüksek ışık doğadan gelen enerji kullananlar, ürün ile ilgili değerlendirmelerini belirterek karar verme aşamasında işinizi kolaylaştırabilir. Bu sayede detaylı bilgi sahibi olarak ürün kullanımı ile ilgili birçok farklı görüşe ulaşabilirsiniz. Ariess 200W güneş enerjili LED projektör garantili profesyonel yüksek ışık doğadan gelen enerji yorumları, seçim yapma sürecinde ürün ile ilgili kullanım deneyimlerine kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Siz de ürün hakkında bilgi almak, değerlendirmeleri incelemek ve satın almak için Trendyol avantajlarından faydalanabilirsiniz.