Arı Yayıncılık Tyt Paragraf Sıfır Risk

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık Tyt Paragraf Sıfır Risk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Center Satıcı Ünvanı: ADEM DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3902249621800017 Vergi Kimlik Numarası: 2740454621
    Bu ürün Kitap Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı Yayıncılık Tyt Paragraf Sıfır Risk Sıfır risk ile riskleri sıfırla!
  • Tamamı video çözümlü
  • Paragrafı sevdiren hoca’dan
  • Üniversite sınavlarına hazırlık
  • Tematik kurgulu ilk ve tek paragraf kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hamza Kaya
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arı Yayıncılık Paragraf Sıfır Risk

Arı Yayıncılık Paragraf Sıfır Risk kitabı, 384 sayfadan oluşur. Kitap, Arı Yayıncılık tarafından basılır ve Hamza Kaya tarafından yazılan bir soru kitabıdır. İçerisinde video çözümleri bulunur. Bu sayede çözemediğiniz soruların yanıtlarını anında video çözümlerinden inceleyebilirsiniz. Arı Paragraf Sıfır Risk öğrencilere sınav öncesinde tekrar yapma ve ÖSYM tarafından çıkma ihtimali olan soruları görme fırsatı sağlar. Kitap içerisinde yer alan paragraf çözümleri, öğrencileri sınava karşı paragraf konusunda deneyim sahibi yapmayı sağlar. Yeni nesil paragraf sorularını içeren kitap, kolaydan zora doğru ilerler. Tamamı video çözümlü olan kitap sayesinde anında çözümlere ulaşabilirsiniz. Risk almadan ilerlemek ve ÖSYM’nin soru tarzına yakın paragrafları inceleyerek pratik yapabilirsiniz. Sayısal, sözel veya eşit ağırlık öğrencileri için sınava hazırlıkta önemli bir kaynaktır.

  • 384 sayfa
  • Tematik kurgu
  • Videolu soru çözümleri

Sıfır Risk Paragraf Kitabı Özellikleri

Sıfır Risk Paragraf Kitabı Özellikleri

Arı Yayınları Sıfır Risk kitabı, ilk oturumda karşınıza çıkma ihtimali olan paragraf sorularına karşı yeterli donanıma sahip olmanızı sağlar. Kitap içerisinde yer alan video çözümler sayesinde öğrenciler anında soruların yanıtlarını izleme olanağı bulur. Paragraf Sıfır Risk yazar tarafından, öğrencilere paragrafları sevdirmeyi amaçlar. Soru tiplerinde ve örnek çözümlerde öğrencilere ipuçları verir. Bu sayede öğrenciler sınav öncesinde tematik kurgu olanağını yakalar. Paragraf Sıfır Risk Arı Yayınları tarafından yayımlanan bir kitaptır. Hamza Kaya’nın özenle derlediği eser, çeşitli orijinal paragraf sorularından oluşur. Soru çözümleri ve konu özetlerinin yer aldığı kitap, öğrencilere pratik soru ve çözüm önerileri sunar. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık öğrencileri için Türkçe’yi öğrenme konusunda bir kaynak niteliğinde olan kitap, sınava verimli bir şekilde hazırlanma olanağı sunar. Risk almadan sınava hazırlanmak için ürünü değerlendirebilirsiniz.

Sıfır Risk Paragraf Kitabı İçeriği

Sıfır Risk Paragraf Kitabı İçeriği

Arı Yayınları Paragraf Sıfır Risk içerisinde tematik kurgu yer alan ilk ve tek paragraf kitabıdır. Bu sayede paragrafı sevdirme ve çözümü kolaylaştırma konusunda pratiklik sağlar. Arı Paragraf Sıfır Risk, risk almadan sınava girmek ve istediği başarıyı elde etmek isteyen öğrenciler için hazırlanır. Tematik kurgu özelliğine sahip kitap, öğrencilerin soru çözümü konusunda taktikler edinmesini ve çözüm yollarına çabuk ulaşmasını sağlar. Üniversite sınavının hem ilk oturumu olan TYT hem de ikinci oturum olan AYT sınavlarında paragraf soruları çıkabilir. Paragraf sorularını doğru şekilde çözmek ve hata yapmamak için kitabı edinebilirsiniz. Kitabın tematik kurgu özelliği sayesinde soruların ilerleyişini kafanızda netleştirebilir ve pratik bir şekilde hafızanızda tutabilirsiniz. Kitabın özellikleri ve ilerleyiş tarzı öğrenciler tarafından beğenilir. Ürün değerlendirmeleri incelendiğinde öğrencilerin kitaptan memnun kaldığı görülür.

Uygun Fiyatlı Paragraf Sıfır Risk Kitabı Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Paragraf Sıfır Risk Kitabı Trendyol’da

Arı Yayınları’na ait Sıfır Risk paragraf kitabı, müfredata uyumlu yeni nesil soruları ile pratik çözümler sağlar. Sınav öncesi ön hazırlık yapmak isteyen öğrenciler için, tematik kurgulu ve video çözümlü sorular sunar. Arı yayınlarına ait kitabın yazarı, paragraf öğretimi ile öğrencilerin beğenisini kazanır. Kitabın ilerleyişi kolaydan zora olduğundan öğrenciler her türlü soruyu çözme fırsatı bulur. Arı yayınları Paragraf Sıfır Risk yorumlar ve öğrenci değerlendirmeleri incelendiğinde, öğrencilerin kitaptan memnun kaldığı görülür. Kitap içerisinde kolaydan zora doğru giden yeni nesil paragraf soruları, öğrencilere paragraf konusunda deneyim kazandırır. Kitabı edinerek üniversiteye hazırlık konusunda gerekli deneyimi edinebilirsiniz. Kafanıza takılan sorular için kitabın yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Arı yayınları Paragraf Sıfır Risk fiyatı ve ürün değerlendirmeleri hakkında bilgi almak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.