Arena Cobra Mirror Swipe

2.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Arena Cobra Mirror Swipe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DODOSPOR Satıcı Ünvanı: DODO SPOR LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302082201500001 Vergi Kimlik Numarası: 3020822015
    Bu ürün DODOSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arena Diamonds Cobra Ultra Swipe Ayna Aqua/Siyah Yüzücü Gözlüğü Sınırlı sayıda en gelişmiş aynalı yarışma yüzücü gözlüğü arena Diamonds Cobra Ultra Swipe Mirror'ı keşfedin. Gözlükler, hepimizin içsel gücüne adanmış özel Arena Diamonds koleksiyonunun bir parçasıdır, böylece birlikte elmaslar gibi daha da parlayabiliriz. FINA onaylı tasarım, lensleri on kat daha uzun süre buğusuz tutan devrim niteliğindeki Swipe buğu önleme teknolojisine sahiptir. Net görüş için buğu önleyici kaplamayı yeniden etkinleştirmek için, gözlük sudayken camların içini parmak ucunuzla beş kez nazikçe silin. Hidrodinamik, düz lensler su direncini en aza indirir. Yüzücü gözlüğü, kalkış atlamaları sırasında güvenli bir uyum ve kişiye özel bir uyum için beş adet değiştirilebilir burun köprüsü, kolayca ayarlanabilen çift kafa bandı ve yenilikçi bir şakak sistemi ile birlikte gelir. UV korumalı ve PVC içermeyen bu model, parlamayı azaltmak için aynalı lenslere sahiptir. Rekabetçi yüzücüler için mükemmeldir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver