Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr

56,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Collagen5 Satıcı Ünvanı: SONVEY İLAÇ KOZMETİK GIDA TAKVİYELERİ VE TEKNOLOJİ PAZARLAMA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774062061100001 Vergi Kimlik Numarası: 7740620611
    Bu ürün Collagen5 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr Thermal

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Aksesuar
Geri Bildirim Ver

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr ile Aşırı Isınmaya Son

Pek çok farklı ürün ile hayat hem kolaylaşırken aynı zamanda ürünler sayesinde yapılan işlemlerde kısa sürmeye başlamaktadır. Bu bağlamda hayatın en içinde olan eşyalar hiç şüphesiz akıllı araçlardır. Özellikle ev, ofis, hastane gibi alanlarda bilgisayarlar pek çok anlamda hayat kurtarıcı olabilmektedir. Ancak bu hayat kurtarıcı eşyalardan olan bilgisayarlar bazı durumlarda arıza yapabilmektedir. Bu durumlardan biri de bilgisayarın bir anda kapanması ya da donması sorunudur. Bu durum genellikle işletim biriminin fazla ısınmasından kaynaklanmaktadır. Bu duruma karşı da bilgisayarı destekleyen pek çok farklı ürün arasında Arctic mx-4 termal macun ön plana çıkmaktadır. Adından da anlaşıldığı üzere Arctic mx-4 termal macun 4 gr ısının alanlara sürülerek bilgisayarın işletim sisteminin çalışmasına yardımcı olmaktadırlar. Genellikle Arctic mx-4 2019 termal macun 4 gr gibi ürünler direkt olarak temas ettiği için güvenilir ürünler tercih edilmek istenmektedir. Arctic Mx-4 2019 Termal Macun kolay uygulanmasıyla işleri kolaylaştırır.

  • Her Zeminde Etkili
  • İşlevsel Özellikler
  • Uzun Süreli Hijyen

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Macunt Özellikleri

Bilgisayarların olmazsa olmaz parçalarının başında işlemci birimleri yer almaktadır. İşlemci birimlerinin uzun yıllar sorunsuz çalışması için de ihtiyaç olan ana malzeme macunt olur. Termal macunlar işlemci birimi ile direkt olarak temas etmesi nedeniyle doğru marka ve doğru ürün seçilmelidir. Aksi durumlarda istenmeyen sonuçlar doğabilmektedir. Yıllardır bu sektörde adını duyuran Arctic markası, termal macunları ile de ön plana çıkmaktadır. Termal macunlar özellikle bilgisayarın işletim birimleri için işlevsel özellikler sağlamaktadır. Arctic mx-4 2019 termal macun 4 gr özellikleri araştırıldığında, başta ise bilgisayarın donma, aniden kapanma gibi sorunlarına karşı oldukça güçlü bir önlem olması gelmektedir. Yalnızca bu özelliği ile değil aynı zamanda oldukça kolay uygulanma ve uygulandığı anda etki göstermesi ile de oldukça sevilmektedir. .

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Macunt İçeriği

İçerik bakımından tamamen cihazınıza zarar vermeyecek bileşenlere sahip olan Arctic Mx-4 2019 Termal Macun oldukça pratik bir kullanım sağlaması ile de oldukça sevilmektedir. İçeriğinde bulunan bileşenler bilgisayarınızın hiçbir parçasına zarar vermezken aynı zamanda güçlü tutuşu ile akma ve bulaşmaya neden olmayacağı gibi kolaylıkla çıkartabilmeniz içinde yoğun bir yapıştırıcı içermez. İçerisinde bulunan özel formülü sayesinde hem sürüldüğü alanda oldukça etkili olurken hem de içerisinde yapıştırıcı bulunmaması sayesinde rahatlıkla uygulandığı alandan da çıkarılabilir. Bu gibi durumlar sayesinde hem Arctic mx-4 2019 termal macun 4 gr içeriği ile işinize yarayacak hem de kullanırken oldukça konforlu olacak bir Arctic Mx-4 2019 Termal Macun olmuş olacaktır.

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Macunt Yorumları

Arctic Mx-4 2019 Termal Macun oldukça bilinen ve oldukça sevilen ürünlerdendir. arctic mx-4 2019 termal macun 4 gr yorumları okunduğunda oldukça sevildiği ortada olan ve değerlendirmeleri oldukça yüksek olan bir ürün olduğu görülür. Kolay kullanımını oldukça beğenen kullanıcılar aynı zamanda rahatlıkla temizlenmesini de beğenirken aynı zamanda daha ilk anda etkisini belirgin bir biçimde ortaya koymasını da oldukça beğenmektedir. Her ne kadar teknoloji hemen her alanda olmasa da bulunduğu alanlarda kullanıcılar için hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle kullanıcılar bilgisayarlarının hızlı bir biçimde ısınıp bir anda donmasını ya da bir anda kasmasını veya kapanmasını istememektedir. Bu nedenlerle bu tarz ek yardım ürünlerini tercih edilmekte ve sıklıkla kullanılmaktadır. Kolay uygulanan Arctic Mx-4 2019 Termal Macun hemen her bilgisayarın işletim birimi için oldukça etkili ve oldukça kullanışlı bir üründür. Bu nedenle pek çok kullanıcı Arctic Mx-4 2019 Termal Macun oldukça beğenmiş ve yorumlarda beğendiğini belirtirken aynı zamanda oylama ile de değerlendirmesini yükseltmişlerdir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.