ARCMARİN KİMYA VE DENİZCİLİK HIRDAVAT Arc - Rtv-2 1.sınıf Kalıp Silikonu 2,5 Kg Kıt-avrupa Menşeli A+ Kalite Silikon

939 TL

Ürün Bilgileri

ARCMARİN KİMYA VE DENİZCİLİK HIRDAVAT Arc - Rtv-2 1.sınıf Kalıp Silikonu 2,5 Kg Kıt-avrupa Menşeli A+ Kalite Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: arcmarin kimya Satıcı Ünvanı: ARCMARİN KİMYA VE DENİZCİLİK HIRDAVAT SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080035852600018 Vergi Kimlik Numarası: 0800358526
    Bu ürün arcmarin kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARCSIL markamız altında Avrupa Menşeli A sınıfı sıvı silikonları farklı sertlik derecelerinde bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı serbest bırakın ve benzersiz silikon kalıplar yaratın. SHORE 5- SHORE 10- SHORE 35 SERTLİK SECENEKLERI MEVCUTTUR , LUTFEN SIPARIS SONRASI MESAJ YOLUYLA SERTLIK SECİMİNİZİ BELİRTİNİZ. Kalıp yapımı için yarı saydam sıvı silikonumuz, güvenli silikon malzemeden yapılmış, toksik olmayan ve kokusuz, esnek, yumuşak ve berrak, platinle sertleştirilmiş silikondur. Ayrıca yeni renkler oluşturmak için renklendirmeye müsaittir. KOLAY KARIŞTIRMA VE DÖKME - KULLANIMI KOLAY - Özel bir beceri veya alet gerekmez. Silikon kalıp yapım kiti A ve B bölümünü içerir, karışım oranı ağırlıkça %2 sertleştiricili ile 'dir. GÜVENLİ - Silikon kauçuğumuz, yüksek kaliteli, toksik olmayan ve kokusuz, çok esnek, yumuşak ve şeffaf olan güvenli silikon malzemeden yapılmıştır. KOLAY HAVA BIRAKMA : Kendinden hava çıkış özelliğine sahip silikondur, kabarcıklar 2 saat içinde otomatik olarak kaybolur.Profosyonel uygulamalarda ve %100 hava çıkış için vakum sistemi kullanımı tavsıye edilir. GENİŞ KULLANIM - Reçine kalıpları, mum kalıpları, mum kalıpları, sabun kalıpları, döküm kalıpları E l sanatları (döküm Epoksi Reçineler, Balmumu, Alçı, Beton, Sabun, Mum) vb. yapmak için mükemmeldir. Mimari detaylar, heykeller Epoksi Dökümlere uygun, özel objeler -masa ve sehpa kalıpları Esnek Yapışmadan kolay kalıp çıkarma Yüksek yırtılma direnci Özel ekipman gerektirmeden kolay kullanım Yüksek sıcaklıklara dayanıklılık Çok düşük çekme, büzülme oranı KULLANIM ŞEKLİ
  • Part A ve Part B'yi birlikte karıştırma kabınıza dökün, ardından silikonları yaklaşık 5 dakika yavaşça karıştırın, daha iyi sonuçlar için karışımı iyice karıştırdığınızdan emin olun. Sıvı silikon karışımın çalışma süresi 20~30 dakikadır ve tam kürlenme süresi oda sıcaklığında 8~15 saattir, kalıp boyutunuza ve kalınlığınıza göre değişir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver