Arçelik Yp 9944 I Eternity Yumurta Pişirici

14.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Arçelik Yp 9944 I Eternity Yumurta Pişirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik YP 9944 I Eternity Yumurta Pişirici Arçelik Yp 9944 I Yumurta Pişirme Makinesi Arçelik YP 9944 I Yumurta Pişirme Makinesi 6 adet yumurta pişirme kapasitesi
  • Paslanmaz çelik gövde
  • Ayarlanabilir dereceleri sayesinde istenilen seviye/kıvamda pişen yumartalar
  • Şeffaf koruyucu kapak
  • Sesli uyarı & otomatik kapanma
  • Ölçü kabı ile yumurtanın pişme derecesine göre uygun su miktarını belirleme
  • Yumurta delme aparatı
  • Yapışmaz ısıtıcı plaka sayesinde kolay temizlik

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kapasite 0-2 L
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arçelik YP 9944 I Eternity 6'lı Yumurta Pişirme Makinesi

Kahvaltılarına ve yemek yemeğe doymayanlar için özel olarak hazırlanan Arçelik Yp 9944 i Yumurta Pişirme Makinesi, özellikle sık sık yumurta ile beslenenler veya sevenler için en çok kullanılması gereken ürünler arasında yer almaktadır. Küçük bir tasarıma sahip olan bu ürün, aynı zamanda pratikliğiyle kalabalık aileler ya da misafirler için ilgi çekici mutfak ürünlerinden biri olmaktadır. Malzemesinden farklı özelliklerine, koruyucu kapağından aparatlarına kadar pek çok farklı avantajı bulunan bu ürünle şimdi kahvaltı yapmak ve proteinli beslenmek çok daha kolay bir hale gelmektedir. İsterseniz kalabalık bir aile ya da kalabalık misafirleriniz için kullanın, isterseniz de sadece kendiniz için ve proteinli beslenip spora ve diyete önem vermek için kullanın her türlü farklı özellikleri ile ön plana çıkmakta ve sevilmektedir.

  • Minimal Tasarım
  • Dayanıklı ve Hijyenik Materyal
  • Ölçü Kabı ve 6 Adet Olması

Dayanıklı, Paslanmaz Çelik Yapısı ve Arçelik Yp 9944

Dayanıklı, Paslanmaz Çelik Yapısı ve Arçelik Yp 9944

Mutfak için gözde olan ürünlerden Arçelik Yp 9944, paslanmaz çelik gövdesi sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Aynı zamanda şeffaf bir koruyucu kapağa sahiptir, bu sayede daha konforlu ve rahat bir şekilde yumurta pişirebilirsiniz ve temizlik için de çok daha kolay bir hale gelmektedir. 6 tane yumurta pişirme yerine sahip olan bu ürün, özellikle kalabalık yaşayan insanlar için veya yumurtayı çok seven kişiler için hazırlanmıştır. Daha kolay ısı yayabilmek için ısıtıcı plakalardan yararlanılan bu üründe yapışmaz ısıtıcı plaka bulunmaktadır, bu sayede herhangi bir leke bırakmadan kolaylıkla temizlemek mümkün olmakta ve size hiçbir iş bırakmamaktadır. Saymakla bitmeyen Arçelik 9944 i özellikleri için aynı zamanda sesli uyarı imkanı ve otomatik bir şekilde kapanma avantajlarını da söylemek mümkün olmaktadır.

Her Kıvamda Hazır Olan Yp 9944 I

Her Kıvamda Hazır Olan Yp 9944 İ

Yp 9944 i, 6 adet yumurta için de ayarlanabilir derecelere sahiptir ve bu şekilde her yumurtayı istediğiniz kıvamda ve istediğiniz şekilde pişirebilir, dereceyi dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu ayarlama için su konulması gerekmektedir. Bunu da yine ürünle kolaylıkla halledebilirsiniz. İçerisinde bulunan ölçü kabı ile istediğiniz seviyeye gelmesi için uygun olan su miktarını belirleyebilir ve bu sayede istediğiniz seviyede yumurtaları pişirebilirsiniz. Yerleştirilen su miktarı ile oldukça kolay bir şekilde yumurta pişirebildiğiniz bu Arçelik Yp 9944 i Eternity Yumurta Pişirme Makinesi, aynı zamanda yumurta delme aparatı barındırmaktadır ve ürünü istediğiniz gibi pişirme ya da haşlama imkanı bulabilirsiniz. Pişerken çatlama gibi sorunlardan uzak durmak için bu aparat mutlaka kullanılmalıdır. Bu şekilde istediğiniz ölçüde yumurtalara rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

İndirimli Arçelik YP 9944 I Eternity Fiyatları ve Yorumları

İndirimli Arçelik YP 9944 I Eternity Fiyatları ve Yorumları

Yp 9944 i Yumurta Pişirme Makinesi, spor severler ve hayatı spor, diyetle ilişkili olanların tercih edebileceği ürünlerin başında yer almaktadır. Bu ürünle birlikte zamanınızdan tasarruf sağlayacak ve çok daha kolay bir şekilde kahvaltınızda 3-4 adet yumurta yiyebileceksiniz. Bununla beraber yine zamandan tasarruf etmek isteyenler ya da üşenerek yumurta yapmayanlar için de kolay bir kullanım imkanı sunmaktadır. İşe gitmeden önce yumurtaları pişirebilir ve siz hazırlanırken kendi kendine durabilmektedir. Farklı kıvamlarda yumurta yemek isteyip de üşenenler için iyi bir tercih olabilmektedir. Yp 9944 I Eternity Yumurta Pişirici fiyatı bütçe dostu bir fiyat aralığında bulunmaktadır. Ancak daha uygun bir fiyatta ürünü edinmek için Yp 9944 L Eternity Yumurta Pişirici kampanya döneminden yararlanabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Arçelik yp 9944 i eternity kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.