Arçelik Tv Kumandası Lcd Tv Uyumlu Tv Kumanda Fully 300h

77 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Tv Kumandası Lcd Tv Uyumlu Tv Kumanda Fully 300h

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyon Satıcı Ünvanı: LAGOM ENDÜSTRİ İKLİMLENDİRME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608171116100001 Vergi Kimlik Numarası: 6081711161
    Bu ürün Seyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARÇELİK TV KUMANDASI LCD TV UYUMLU ARÇELİK TV KUMANDA FULLY 300H Sipariş verdiğiniz Kumandanın, kullanmakta olduğunuz kumanda ile aynı olmasına Lütfen dikkat ediniz.
  • Kullandığınız kumanda resimdeki kumandamız ile aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştırır.
Geri Bildirim Ver

Arçelik PRA-2919053-7955 LCD TV Uyumlu Fully 300H TV Kumandası

Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası, orijinal ürünlerle aynı özelliklere ve dış görünüme sahiptir. Cihaz, televizyonunuzun kumandasının bütün fonksiyonlarını eksiksiz olarak yerine getirir. Evlerde sıklıkla kullanılmasına rağmen en fazla kaybolan ve zarar gören elektronik eşyalar arasında televizyon uzaktan kumandaları bulunur. Böyle durumlarda mevcut televizyondan vazgeçmek yerine kumandayı Fully 300H ile yenileyebilirsiniz. Karmaşık bir yönü bulunmayan cihaz, al ve kullan sistemlidir. Televizyonunuzda problemsiz olarak kullanmak üzere Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandasını tercih edebilirsiniz. Üzerinde herhangi bir marka ibaresi bulunmayan ürün, aynı kumandaya sahip Arçelik LCD TV'lerle uyumlu olarak çalışır. Tüm kumanda fonksiyonlarından aynı şekilde yararlanarak yayınları keyifle takip edebilirsiniz.

  • 2 adet AAA pille çalışma
  • Dayanıklı plastik materyal
  • Hafif ve ergonomik

Arçelik LCD Uyumlu TV Kumandasının Özellikleri

Arçelik LCD Uyumlu TV Kumandasının Özellikleri

Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası tüm işlevleri eksiksiz olarak yerine getirir. Arçelik marka LCD televizyonla birlikte gelen uzaktan kumanda ile bu ürün tamamen aynıdır. Arçelik 300H TV kumandası televizyonu açma/kapama, sesi yükseltip/alçaltma gibi temel fonksiyonları gerçekleştirir. Bunun yanı sıra cihazı kullanarak kanalların manuel ya da otomatik olarak bulunması ve taşınması gibi daha işlemleri de rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Özel tuşlar, beğendiğiniz kanalları favorilerinize ekleyerek kendi kanal listenizi oluşturmanıza ve daha sonra bu listeye tek dokunuşla ulaşmanıza olanak verir. Giriş kaynağı düğmesinden seçim yaptıktan sonra yayınının ekrandaki boyutlarına kumandanızın üzerindeki tuşlar aracılığıyla netleştirebilirsiniz. Televizyonunuzun menü ayarlarını inceleyip kişiselleştirmek üzere de Fully 300H kumandadan yararlanabilirsiniz. Bu aygıtla televizyon ve radyo kanalları arasında tek tuşla geçiş yapmanız da mümkündür.

Arçelik Fully 300H TV Kumandası Sağlam mıdır?

Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası oldukça uzun ömürlü bir üründür. Sağlam plastik materyalden üretilen cihaz, darbelere ve düşmelere karşı dayanıklıdır. Fully uzaktan kumanda sık kullanıma uygun şekilde dizayn edilir. Normal kullanım sonucunda üründe yıpranma ve aşınmaya bağlı renk kayıpları meydana gelmez. Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumanda sahip olduğu sert plastik karkas sayesinde günlük hayatın getirdiği fiziki şartlara karşı direnç gösterir. Cihazın koruyucu kapakları birbirine geçmelidir. Vida kullanılmadığından gövdede zamanla bir gevşeme meydana gelmez. Kolayca birbirinden ayrılmayan parçalar, uzun süre geçse bile sabit şekilde kalır. Böylelikle kumada içerisine elektronik devreleri olumsuz etkileyecek toz girişi olmaz. Yumuşak malzemeden üretilen tuşlar defalarca basılacak ve kullanımdan kaynaklı deformasyona uğramayacak şekilde tasarlanır. Böylece herhangi bir temassızlık sorunu da yaşanmaz.

Arçelik TV Kumandası Kullanışlı mıdır?

Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası ele rahatça oturan ergonomik tasarımıyla öne çıkar. Bu cihaz her yaştan televizyon izleyicisi tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Böylelikle evlerde, iş yerlerinde ya da kafelerde sıklıkla seyredilen televizyon yayınları zahmetsiz şekilde yönlendirilebilir. Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası tuşları ve fonksiyonlarıyla oldukça işlevseldir. Düğmelerin sıralamasının özgün alete uyumlu olması kumandayı alıştığınız şekilde kullanmanızı sağlar. Ürün her yerde zahmetsizce bulabileceğiniz 2 adet AAA kalem pil ile çalışır. Arka yüzdeki pil haznesinin açılması ve kapatılması tırnak yardımıyla oldukça pratiktir. Pillerin yerleştirileceği pozisyon, yuva içerisindeki çizimlerle belirtilir. Tuşlar üzerindeki simge ve numaralar orta büyüklükte ve okunaklı olarak yazılır. Siyah zemin üzerine beyaz renkle yazılan işaretler gözlerinizi yormaz. Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası tam bir fiyat performans ürünüdür. Bu cihazın değerlendirmeleri bölümünden Arçelik LCD TV uyumlu Fully 300H TV kumandası yorumlarını okumanız mümkündür. Bu kullanışlı ürünü Trendyol'dan hemen satın alabilirsiniz.