Arçelik Trb 3982 A 800 W Toz Torbalı Süpürge

5.300 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.888 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Trb 3982 A 800 W Toz Torbalı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAŞTÜRK Satıcı Ünvanı: BAŞTÜRK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0149042926900017 Vergi Kimlik Numarası: 1490429269
    Bu ürün BAŞTÜRK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel özellikler
  • 800 w motor gücü
  • 80 dba ses seviyesi
  • Hepa 12 filtreleme sistemi
  • Gövdeden güç ayarı
  • 2,1 l toz haznesi kapasitesi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
Geri Bildirim Ver

Arçelik TRB 3982 A Toz Torbalı Süpürge

Arçelik TRB 3982 A Toz Torbalı Süpürge

Ev temizliğinin mutlak ihtiyaç duyulan araçları elektrikli süpürgeler sahip oldukları çeşitli özellikler sayesinde kullanım deneyimini daha üst bir noktaya taşımayı hedeflemektedir. Seçiminde son derece titiz davranılması şart olan elektrik süpürgelerin çeşitli fonksiyonları sayesinde ev temizliğinizi olduğundan çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz. Arçelik elektrikli süpürge sağladığı çeşitli avantajlarla ev temizliğinizin vazgeçilmezi olmayı vadetmektedir.

  • Sessiz Performans
  • Yüksek Çekim Gücü
  • Üstün Motor Gücü

İstediğiniz Saatte Temizlik Yapmanıza İmkan Veren Sessiz Performans

İstediğiniz Saatte Temizlik Yapmanıza İmkan Veren Sessiz Performans

Elektrikli süpürgelerin en çok dikkat edilmesi gereken niteliklerinden biri hiç şüphesiz çalışırken yaratacağı sesin yüksekliğidir. Kimi elektrikli süpürgeler son derece yüksek bir desibel seviyesine ulaşarak dayanılmaz şiddette bir gürültüye sebep olabilmektedir. Bu durum özellikle çalışma saatleri ya da farklı sebeplerden dolayı pek tercih edilmeyen saatlerde temizlik yapması kullanıcıları son derece zor bir duruma sokabilmektedir. Uzmanlar 90 desibelden yukarıdaki ses yüksekliklerinin sakıncalı olduğunu ve yüksek gürültü kategorisinde sayılabileceğini ifade eder. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge maksimum çalışma esnasında dahi ancak 80 desibellik bir ses yüksekliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge, günün herhangi bir saatinde kullanılmaya uygundur. Böylelikle ev temizlik işleri dolayısıyla komşularınızdan gelebilecek herhangi bir şikayetin kolaylıkla önüne geçebilir, son derece sessiz bir biçimde yaşam alanlarınızın hijyenini sağlayabilirsiniz. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeleri sayfamızın alt kısmından inceleyerek ürünün sağladığı düşük ses hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Her Zemini Temizleyen Yüksek Çekim Gücü

Her Zemini Temizleyen Yüksek Çekim Gücü

Bir elektrikli süpürgenin vakumlama gücü, her zeminde son derece hijyenik bir temizlik yapabilmenizin en önemli şartıdır. Yüksek çekim gücü sizlere her türlü düzeyde son derece üstün bir performans sağlamak için büyük ölçüde gereklidir. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge yüksek çekim gücü sayesinde halı ve kilim gibi pürüzlü yüzeylerde yüzde 90’lara varan bir toz alma kapasitesi vadetmektedir. Bu sayede yaşam alanlarınızın her zamankinden daha az toz içereceğinden ve daha sağlıklı olacağından emin olabilirsiniz. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge 800 Watt’lık motor kapasitesinin önemli bir oranını vakumlama gücünü ayırmıştır. Sert ve düz zeminlerde bu vakumlama gücü neredeyse yüzde 100’lük performans ortaya koyabilmektedir. Arçelik TRB 3982 A 800 W toz torbalı süpürge ile evinizin hijyeninden her zamankinden daha fazla emin olabilirsiniz. Ürün değerlendirmeleri sekmesini kullanarak Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge yorumları ve incelemelerini görüntüleyebilir, ürünün performansı hakkında kullanıcıların verdiği çeşitli detaylara göz atarak kullanım deneyimi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yüksek Performans Sağlayan Üstün Motor Gücü

Yüksek Performans Sağlayan Üstün Motor Gücü

Elektrikli süpürgelerin en önemli özelliklerinden biri de motor kapasitesidir. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge 800 Watt’lık enerji kapasitesi ile son derece güçlü bir motora sahiptir. Ayrıca A sınıfı enerji kategorisinde bulunan Arçelik TRB 3982 A toz torbalı elektrikli süpürge ciddi oranda bir enerji tasarrufu da sağlayabilmektedir. Bu sayede daha az enerji ile çok daha üstün bir performans ortaya Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge, ev temizlik işlerinizin olduğundan çok daha hızlı ve tasarruflu bir biçimde halledilebilmesine olanak tanımaktadır. Ayrıca 800 Watt’lık enerji kapasitesinin büyük bir miktarı çekim gücü için tahsis edilen Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge, sağladığı vakumlama ile fark etmekte zorlandığınız toz ya da kırıntıları dahi kolaylıkla ortadan kaldıracaktır. Yaşam alanlarınızın temizliğini son derece pratik ve verimli bir hale getiren Arçelik TRB 3982 A toz torbalı süpürge, ev işlerinizde vazgeçilmez yardımcılarınızdan biri haline gelecektir. Arçelik TRB 3982 A toz torbalı elektrikli süpürgeye Trendyol’un bütçe dostu fiyatları ile sahip olabilirsiniz.