Arçelik S 4540 T Süpürge Toz Torbalı Elektrikli 800 W

6.849 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.998 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik S 4540 T Süpürge Toz Torbalı Elektrikli 800 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: C HOME Satıcı Ünvanı: ÇELİKBAŞLAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA İMALAT İNŞAAT TAAHHÜT DIŞ TİC.SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0235059647300015 Vergi Kimlik Numarası: 2350596473
    Bu ürün C HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • H13 sınıfı Arçelik HEPA filtreli süpürge, havada asılı kalan toz partiküllerini %99,97 oranında tutar. Bu sayede daha temiz ve sağlıklı bir hava çıkışı sağlar.
  • Güçlü 800 watt motoru olan Arçelik toz torbalı süpürge, etkili emiş gücü ve performans sunar. Zorlu toz ve kirleri kolayca temizlemeye yardımcı olur.
  • 70 desibel ses seviyesi olan toz torbalı elektrikli süpürge, düşük bir ses seviyesinde çalışır ve rahatsız vermez.
  • 6 metrelik uzun kablosu bulunan kablolu süpürge, daha geniş bir temizleme alanında hizmet eder ve fiş değiştirmeye ihtiyaç duymadan kolaylıkla odalar arasında geçiş yapmayı sağlar.
  • Geniş 3.5 litrelik Arçelik S 4540 T toz torbası, uzun süre boyunca kesintisiz temizlik yapar.
  • 8 kilogramlık ağırlıkta olan Arçelik S 4540 T, süpürgenin taşınabilirliğini artırır.
  • Yüksekliği 52 cm, derinliği 24 cm, genişliği 31 cm olan 800 watt süpürge, kompakt boyutları sayesinde dar alanlarda kolaylıkla kullanılır.
  • Teleskopik boru sistemi bulunan kuru süpürge, boy uzunluğuna göre ayarlanır.
  • Pratik otomatik kablo sarma özelliği olan Arçelik S 4540 T elektrikli süpürge, kablo düzenini sağlar.
  • Arçelik S 4540 T toz torbalı elektrikli süpürge, toz torbasının doluluk durumunu gösterir. Böylece zamanında toz torbasının değiştirilmesi mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
Geri Bildirim Ver

Arçelik S 4540 T Toz Torbalı Elektrikli Süpürge 8835771100

Arçelik S 4540 T Toz Torbalı Elektrikli Süpürge 8835771100

Uzun yıllardan beri çok geniş bir kitle tarafından kullanılan ve hâlâ büyük bir beğeni toplayan toz torbalı elektrik süpürgeleri uzun ömürlü, sağlam yapılarıyla öne çıkıyor. Arçelik süpürge modelleri arasında da toz torbalı olanlar çokça tercih ediliyor. Pratik kullanımları, bu süpürgelerin tercih edilme sebepleri arasında bulunuyor. Arçelik’in bu modeli de diğerleri gibi kullanım kolaylıklarıyla göze çarpıyor.

  • Enerji Tasarruflu
  • Yüksek Toz Tutma Performansı
  • Zemine Özel Aksesuarlar

A Enerji Sınıfına Sahip Arçelik S 4540 T Süpürge

A Enerji Sınıfına Sahip Arçelik S 4540 T Süpürge

Arçelik S 4540 T birçok özelliği ile üstün performans sergilerken yüksek emiş gücü ve yüksek motor gücüne rağmen çok düşük enerji tüketimi ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Motor gücü yüksek olan diğer modellere oranla oldukça düşük enerji harcayan Arçelik S 4540 T fiyat avantajlarıyla da bir adım öne çıkıyor. 800 W motor gücü ve yüksek emiş gücü ile tüm yüzeylerde üstün bir performans sergiliyor. Yüksek oranda vakum sağlayan bu süpürge en küçük toz parçacıklarını ve partikülleri dahi temizleme konusunda büyük bir başarı gösteriyor. Gövde üzerinde bulunan emiş gücü ayarıyla da yüzeylere göre vakum şiddeti seçilebiliyor. Bu sayede parke ve fayans gibi sert zeminlerde daha yüksek, halı, koltuk gibi yüzeylerde orta seviyeli ve kilim, paspas ya da perde gibi objelerde daha düşük vakumla yüksek performans alınabiliyor. Böylelikle Arçelik S 4540 T süpürge kullananlar en iyi şekilde verim alırken süpürge başlığı da yüzeyde kolay hareket edebiliyor.

Kaliteli Toz Tutma Özelliğine Sahip Arçelik S 4540 T

Kaliteli Toz Tutma Özelliğine Sahip Arçelik S 4540 T

İleri teknolojinin kullanıldığı elektrikli süpürgelerin filtreleme sistemleri kuvvetli olduğu için toz tutulumunu yüksek oranda sağlıyor. Arçelik S 4540 T toz torbalı elektrikli süpürge de filtreleme sistemi sayesinde yüksek bir vakum gücü ile toz torbasına çekilen tozların hapsedilip salınmamasına yardımcı oluyor. Bu yüksek tutulumu HEPA 13 filtre ile sağlayan süpürge, motordan dışarı çıkan havayı %99.98 oranında temizleyebiliyor. HEPA 13 filtreleme sistemi, çok küçük toz zerrelerinin, partiküllerin toz torbasında tutulmasını ve havaya karışmamasını sağlayarak toza karşı hassas olan bireylerin sağlıklı ortamlarda zaman geçirmesine katkıda bulunuyor. Arçelik S 4540 T süpürge A sınıfı toz tutma kabiliyeti ile derinlemesine temizlik sağladığı yaşam alanlarının tekrar tozla kirlenmesini önlüyor. Uzun süreli kullanım olanağı sunan toz torba sistemi de bu toz tutma performansını destekleyecek nitelikte bulunuyor. Arçelik S 4540 T toz torbası ve HEPA filtresi ile tozu tamamen hapsetme özelliğini gösteriyor. Bu üstün nitelikli toz torbalı elektrikli süpürge modeli tüm bu özellikleriyle kullanıcıların beğenisini topluyor.

Çeşitli Zeminlere Özel Aksesuarlı Arçelik S 4540 T Süpürge

Çeşitli Zeminlere Özel Aksesuarlı Arçelik S 4540 T Süpürge

Arçelik S 4540 T kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerine göre oldukça ergonomik bir yapıya sahip olmasıyla takdir topluyor. Manevra kabiliyeti, 6 metre uzunluğundaki kablonun geniş bir çalışma alanı sunması bu süpürgeye hareket kolaylığı veriyor. Sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanıma sahip olan teleskopik boru ve esnek hortumu da kullanıcıya rahat bir tutuş ve hareket olanağı sunuyor. Bunun yanında parke ve halılarda üstün performans sergileyen ana başlık dışında bazı farklı başlıklar da bulunuyor. Önemli aksesuarlardan biri olan turbo başlık, özellikle evcil hayvan beslenen alanlar için kurtarıcı oluyor. Evcil hayvan tüylerini etkin şekilde temizleyen turbo başlık halılarda ve döşemelerde yüksek bir performans gösteriyor. Farklı zeminlerde farklı fonksiyonlar sunan Arçelik S 4540 T süpürge başlığı parkelerde ve halılarda iki farklı şekilde kullanılabiliyor. Böylelikle her zemin için farklı bir başlık takmaya gerek kalmıyor. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ve yüksek performansıyla sahip olmak isteyeceğiniz bu modele, Trendyol avantajlarıyla bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik S 4540 T süpürge yorumları, teknik özellikleri gibi bilgileri inceleyebilirsiniz.