Arçelik Mini Fırın, 50 L, Elektroturbo, 6 Fonksiyonlu, Beyaz Renk, Suf 5000 Meb

8.769 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Mini Fırın, 50 L, Elektroturbo, 6 Fonksiyonlu, Beyaz Renk, Suf 5000 Meb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RİFHA AVM Satıcı Ünvanı: AHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9660421083
    Bu ürün RİFHA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body,img,div img {width: 100%
  • } arçelik suf 5000 meb 50 lt beyaz midi fırınarçelik suf 5000 meb 50 lt beyaz midi fırın lezzetli tarifler hazırlarken işinizi kolaylaştıran tasarımıyla dikkat çekenarçelik suf 5000 meb midi fırın, kompakt boyutlarıyla tezgah üstünde kullanılabiliyor. Sağlam yapısı ve kaliteli malzeme kullanımıyla uzun ömürlü olduğunu gösteren ürün, farklı sıcaklık seçenekleri sayesinde pişireceğiniz malzemeye uygun ısıyı tercih etmenizi sağlıyor. Ideal pişirme için zamanlama fonksiyonuna sahip olanarçelik sufmidi fırın, süre tamamlandığında sesli ikaz vererek sizi haberdar ediyor. Mutfaktaki mini yardımcınızarçelikfırınyanmaz ve ergonomik tutma sapı ile kolay kullanım sunan midi fırın, farklı ayarlamalar yapabileceğiniz kontrol düğmeleriyle dikkat çekiyor. Fan destekli pişirme özelliği sayesinde kek ve kurabiyelerin kolayca kabarmasını sağlayan ürün, ışıklı iç tasarımıyla tarifleriniz pişerken durumlarını kontrol etmenize yardımcı oluyor. Buz çözme fonksiyonuna sahip olan arçelik midi fırın, buzlu malzemeleri kısa sürede kullanıma hazır hale getirerek zaman kazanmanızı sağlıyor. Geniş iç hacmi ile tek seferde daha fazla yiyecek hazırlamanızı sağlayan ürünün cam kapak kısmı estetik bir dokunuş sunuyor. Öne çıkan teknik özellikler arçelik suf 5000 meb midi fırın teknik özellikleriyle dikkat çekerken, sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanıma izin veriyor. Ürünün kutu içeriğinde detaylı kullanım kılavuzu, bağlantı parçaları ve garanti belgesi yer alıyor.Hacim: 50 lt program sayısı: 6 ızgara: Var aydınlatma: Var renk seçenekleri: Beyaz buz çözme: Var fan destekli pişirme: Var arçelik markası hakkında 1955 yılında kurulmuş olanarçelik, faaliyetlerine beyaz eşya üretimiyle başlamış ve yerli marka olarak kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Ilerleyen yıllarda elektrikli ev aletleri sektörüne giriş yapan marka, yenilikçi tasarımlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Farklı ülke pazarlarında da kendini gösteren arçelik, ürün yelpazesini genişletmiştir. Türkiye'nin lider markası olan arçelik, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 6 Fonksiyon
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver