Arçelik K 3281 C Çay Makinesi 1650 Watt Cam Demlikli

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik K 3281 C Çay Makinesi 1650 Watt Cam Demlikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKOĞLU AVM Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: mehmetfatihturkoğ[email protected] Mersis Numarası: 3714745830200001 Vergi Kimlik Numarası: 8800188608
    Bu ürün TÜRKOĞLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik K 3281 C elektrikli çaydanlık sıcak tutma özelliği sayesinde çay keyfini daha keyifli hale getirir. Sıcak tutma özelliği ile uzun süre çayınızı taze tutar.
  • Elektrikli çaydanlık çayı demlerken ideal su ve ısıyı ayarlar, çay hazırlandığında sesli uyarı sistemi ile bildirir.
  • Siyah çaycı 1.8 litrelik su ısıtıcı ve 0.8 demlik kapasitesi ile kalabalık gruplara çay hazırlama imkanı sunar.
  • K 3281 C çay makinesi ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcının kolaylıkla kontrol edebileceği bir panele sahiptir. Açma/kapama düğmesi, ısı ayarı ve zamanlayıcı gibi özellikleriyle çay demlemenizi istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • Cam demlikli çay makinesi Arçelik kalitesi ile dayanıklı malzemelerden üretilir, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Gizli rezistansa sahip olduğundan kullanımı güvenlidir.
  • Arçelik K 3281 C cam demlik sayesinde çayınız demlenirken şeffaf su seviye göstergesi ile kontrol edebilirsiniz. Özel hazne tasarımı hem poşet çay hem de dökme çay kullanıma uygundur.
  • Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi otomatik kapanma özelliği sayesinde de enerji tasarrufunu destekler.
  • K 3281 c cam demlik çıkarılabilir ve yıkanabilir filtre sistemine sahiptir. Böylece çay yaparken oluşan tortu ve kireç birikimlerinden kolayca kurtulabilirsiniz.
  • Plastik çay makinesi siyah rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Ergonometrik tutma sapı sayesinde ağırlığını hissetmeden kaldırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Siyah
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Cam
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arçelik K 3281 C 1234564654654 1650 W Cam Demlikli Çay Makinesi

Keyifli sohbetlerin en güzel eşlikçisi, tavşan kanı çaylardır. Türk kültürünün olmazsa olmazlarından olan siyah çay, Arçelik K 3281 C çay makinesi ile kolayca hazırlanır. Sürahi ve demlik olmak üzere iki bölümden oluşan makine, çay hazırlığı için gerekli olan uzun bekleme sürelerini ortadan kaldırır. Bu ürün, elektriği ısıya dönüştürme yöntemi ile suyun kısa sürede kaynama noktasına ulaşmasını sağlar. Ardından çayın demlenmesi için ideal suyu ve ısıyı ayarlar. Makine, uyarı sistemi ile lezzetli içeceğinizin tüketime hazır olduğunu bildirir. Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi, şık tasarımıyla da tüm beğenilere hitap edebilir. Arçelik çaycı, keyifli sohbetlere ara vermeden lezzetli içecekler hazırlayabilme imkânı verir.

  • Güç: 1650 Watt
  • Materyal: Plastik ve cam
  • Ebat: 1.8 L sürahi, 0.8 L demlik

Arçelik K 3281 C 1650W Cam Demlikli Çay Makinesi Özellikleri

Arçelik K 3281 C 1650W Cam Demlikli Çay Makinesi Özellikleri

Şıklığıyla her kesimden beğeni kazanan Arçelik çaycı, konforlu ve kullanışlı özelliklerle donatılır. Bu ürün, 1650 Watt gücü ile sıcak içeceklerinizi dakikalar içinde hazırlamanıza yardımcı olur. Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi, geniş hazneleri ile misafirlerinize kesintisiz içecek servisi yapabilmenizi sağlar. Cihazın alt parçası olan sürahi 1.8 litre, demliği ise 0.8 litre hacme sahiptir. Ergonomik sap tasarımı, bilek ve kol ağrısı hissetmeden kolayca kullanabilmenizi sağlar. Ürün, plastik ve camdan oluşan parçaları ile hem şık hem de kullanışlıdır. Plastik kaplama, cihaza sağlamlık ve hafiflik katar. Çaycı, 41 x 13 x 22 cm ölçüleri ile her alanda rahatlıkla yer alabilir. 1.87 kg ağırlığa sahip arraç, ikili ısıtma sistemi ile lezzetli içecekler hazırlamaya yardımcı olur.

Arçelik K 3281 Cam Demlikli Çay Makinesi Kullanışlı mı?

Arçelik K 3281 Cam Demlikli Çay Makinesi Kullanışlı mı?

Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi, fonksiyonel tasarımı ile mutfak işleri için oldukça kolaylaştırıcı ürünlerden biridir. Geleneksel yöntemlerle oldukça uzayan su kaynatma süreleri, bu makineyle birkaç dakikaya sığabilir. Arçelik çaycı, kısa sürede suyu kaynatarak doğrudan kullanıma ve demlemeye hazır hâle getirir. Bu ürün, çay demlemenin yanı sıra sıcak su ihtiyacı için de kullanılabilir. Makine, demleme işleminin ardından sıcak tutma özelliği ile çayı acıtmadan tüketme imkânı verir. Arçelik cam demlikli çay makinesi, uzun süre hareketsizlik durumunda otomatik olarak kapanır. Bu sayede diğer işlerle ilgilenirken susuz kalma tehlikesinin önüne geçilir. Ayrıca 360 derece dönebilen ısıtma standı ile son derece kullanışlıdır. Bu özelliği ile sol veya sağ elini ağırlıklı kullananlar için rahat hareket imkânı verir.

Arçelik K 3281 Cam Demlikli Çay Makinesi Kaliteli mi?

Arçelik K 3281 Cam Demlikli Çay Makinesi Kaliteli mi?

Arçelik cam demlikli çaycı, son derece kaliteli materyalleri ile uzun ömürlü kullanım olanağı verir. Bu ürün, plastik ve cam parçaları ile dekorasyonu şık bir şekilde tamamlar. Cam demlik, çayın daha lezzetli olmasına yardımcı olur. Çay, demlenme sırasında şeffaf cam hazneden rahatlıkla kontrol edilebilir. Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi, ışıklı açma kapama düğmesi ile kalitesini ve pratikliğini ortaya koyar. Kordonsuz kullanım özelliğine sahip cihaz, pişirmenin ardından stanttan ayrılarak istenilen yere taşınabilir. Bu özelliği misafirlerinizi ağırlarken sürekli mutfağa gitme ihtiyacını ortadan kaldırabilir. Gizli rezistansa sahip cihaz, elektrik akımını ısıya dönüştürerek çalışmasıyla son derece güvenli ve kalitelidir. Bu özellik, ürüne kolay temizlenebilme imkânı da sağlar. Arçelik K 3281 C 1650 W cam demlikli çay makinesi yorumları, aracın kalitesini ortaya koyar. Kullanıcılar, yorumlarında sık sık hazırlanan çayların lezzetinden ve makinenin şıklığından bahseder. Siz de günün her vakti lezzetli içecekler tüketebilmek için Arçelik çaycıyı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.