Arçelik K 1768 Kıyma Makinesı

863,39 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-Trend Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BİRDANE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2398606260200015 Vergi Kimlik Numarası: 1770023936
    Bu ürün E-Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K 1768 Kıyma Makinesı Genel Özellikler Kilit Motor gücü (W)2000 W Güç (W)850 W Kapasite (Kg/Dk)2 kg/min Et Kıyma Diski (adet)3 Kaydırmaz AyaklarVar Aksesuarlar Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir AksesuarlarVar Sosis/Sucuk AparatıVar TepsiVar Et İticiVar Ölçüler Ambalajsız Ağırlık (kg)4.68 kg Diğer Kablo Sarma YuvasıVar

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesı K1768 ile Pratik Kıyım

Gelişen teknoloji ile beraber evlerde hemen her işe uygun alet ve küçük ev aletleri bulunur. Kahvelere gitmek yerine kahveler evde yapılırken, kıyma çektirmek için kasaba gitmeye de gerek yoktur. Bunun nedeni ise teknolojinin öncülerinden olan Arçelik’in hemen her evde rahatlıkla kullanılabilen yeniliği olan kıyma makinesidir. Arçelik k 1768 kıyma makinesi ile kasaptan kıyma çektirme derdiniz ortadan kalkarken aynı zamanda oldukça pratik olması sayesinde de bu işlem için uzun sürelere ihtiyacınız olmayacaktır. Özellikle kasaplarda çekim yapılan makineler hakkında olumsuz düşünceleri olan kullanıcıların da sıklıkla tercih ettiği kıyma makineleri pek çok markada bulunmaktadır. Ancak burada önemli olan seçilen ürünün işlevleri ve uzun ömürlü olmasıdır. Bu noktadan bakıldığında pek çok markaya nazaran Arçelik hem ürünleri hem de başarılı müşteri ilişkileri ile önde olarak ilerlemektedir. Bu bakımdan Arçelik k 1768 de sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Şık Görünüş
  • Kolay Kullanım
  • Hızlı Çekme

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768

Özellikle gelişen teknoloji ile beraber hemen her işlem evlerde yapılmaya başlandı. Bu işlemlerden biri de kıyma işlemidir. Özellikle sıklıkla kasaplarda yapılan bu işlemler günümüzde k 1768 Arçelik kıyma makinesi ile hemen her evde yapılacak bir duruma gelmektedir. Bu durumu etkileyen en büyük unsurların başında zaman kaybı gelmektedir. Her ne kadar kasap uzmanlığı altında kıyma işlemi gerçekleşse de belirli bir zaman kaybı oluşmakta ve ev hijyeninde olmaması da pek çok kişi için bir problem olarak görülmektedir. Aynı zamanda Arçelik kıyma makinesi k 1768 yanında ek olarak verilen aksesuarlar ile de sadece kıyma makinesi ile et çekim işlemi yapılmaz. İçli köfteden sucuğa kadar pek çok farklı işlem kolaylıkla bu makineler yardımı ile yapılabilir. Bu makineler arasında en öne çıkan ürün ise Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 olmaktadır.

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 Özellikleri

Pek çok kullanıcı için bir kıyma makinesinden beklenti çok da yüksek olmamaktadır. Ancak Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 ile hemen her işlemde bu kıyma makinesinden destek alınabilmektedir. Bunun en büyük göstergesi ise yanında ek olarak sunulan aksesuarlardır. Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 aksesuarları şunlardır; et itici içli köfte aparatı, kablo sarma mekanizması, püre/salça aparatı, sosis/sucuk aparatıdır. Bu aparatlar sayesinde Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 ile sadece kıyma çekmekle kalmaz aynı zamanda dilediğiniz baharata sahip sucuklar hazırlayabilir ya da içli köfteler yapabilirsiniz. Bu durumda hem ev lezzeti hem de ev hijyeni içerisinde hazırlanmış yiyecekleriniz olmuş olur. Aynı zamanda oldukça kolay kullanımı ile de hemen her an dilediğiniz işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 Yorumları

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 kullanan çoğu kullanıcı oldukça memnun kalmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise hem hızlı çalışması hem de bıçaklarının oldukça kaliteli olması sayesinde çekim kalitesinin oldukça ideal olmasından gelmektedir. Genellikle Arçelik k 1768 kıyma makinesi yorum ve değerlendirmeleri oldukça yüksek olan bu cihaz, parçaları ile de oldukça övülmekte ve sıklıkla bu aksesuarları kullanılmaktadır. Arçelik k 1768 kıyma makinesi kullanıcı yorumları ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Arçelik k 1768 kıyma makinesi yorumları arasında en belirgin olanı boyutu ve hızıdır. Boyutu oldukça ideal olan Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi K1768 hem şıklığı hem de kolay bir biçimde depolanabilecek yapısı ile hemen her eve uygundur. Aynı zamanda elektrik ile çalışması da manuel ürünlere nazaran daha çok sevilmesini sağlamaktadır. Bu gibi durumlar ile ilgili pek çok kişi tarafından K1768 kodlu ürün övgü almaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.