4
Ankastre Set kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Arçelik & Ferre Ankastre Set 100 ( Afm 130 B B1140ce D004)

17.994 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.694 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik & Ferre Ankastre Set 100 ( Afm 130 B B1140ce D004)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Ankastre Satıcı Ünvanı: İSTANBUL ANKASTRE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481062976300001 Vergi Kimlik Numarası: 4810629763
    Bu ürün İstanbul Ankastre tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Arçelik & Ferre 1364429 Ankastre AFM 130 B + B2140CE + D004 Set

Arçelik Ferre ankastre set içerisindeki her parça çok özel fonksiyonlara sahip şık tasarımlı bir settir. Bu ankastre set içerisindeki davlumbaz, fırın ve ocak parçaları birbiriyle uyumlu olacak şekilde dizayn edilmiştir. Parçalar cam yüzeyli ve beyaz renklidir. Arçelik Ferre beyaz ankastre set içerisindeki parçaların nano kaplama yüzeyi sayesinde her parça oldukça kolay şekilde temizlenir ve görünümünü uzun yıllar boyunca korur. Mutfağınıza şıklık katan Arçelik Ferre beyaz ankastre set ile yemek pişirmek daha keyifli ve eğlenceli hâle gelir. Tasarımı, çeşitli fonksiyonları ve kalitesiyle öne çıkan Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set, fiyatı nedeniyle de sıklıkla tercih edilir.

  • Set üç parçadan oluşur.
  • Beyaz renklidir.
  • A sınıfı enerji tasarrufludur.

Arçelik & Ferre 100 Ankastre Set Hangi Parçalardan Oluşur?

Arçelik & Ferre 100 Ankastre Set Hangi Parçalardan Oluşur?

Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set içerisinde 4 gözlü ocak, davlumbaz ve beyaz renkli ankastre fırın bulunur. Üç parçadan oluşan bu setin ankastre cam ocağı, parlak emaye ızgaralar ile kolay temizlenir cam yüzeye sahiptir ve ürün LPG doğalgaz kullanımına uygundur. Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre setin fırını tel ızgara, pasta tepsisi ve standart tepsi olmak üzere üç parça aksesuara ve 6 farklı fırın fonksiyonuna sahip eşsiz bir üründür. Bu set içerisindeki yatık cam davlumbaz ise alüminyum filtreli, enerji tasarruflu led aydınlatmalı ve push buton kontrol paneline sahiptir. Birbiriyle uyumlu dizayna ve çeşitli fonksiyonlara sahip Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set, yemek pişirmeyi daha keyifli hâle getirir.

Arçelik & Ferre Beyaz Ankastre Setin Özellikleri Nelerdir?

Arçelik & Ferre 100 AFM 130B+B2140CE+D004 ankastre set içerisindeki her parçanın özellikleri farklıdır ve set toplam üç parçadan oluşur. Bu ankastre set içerisindeki 4 gözlü ocak beyaz renkli ve cam yüzeyli şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda bu ocak 11.8 kg ağırlığındadır ve ürün 4.6 cm yükseklik, 52.4 cm derinlik ve 59 cm genişlik ölçülerine sahiptir. Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set ocağının 8 mm cam kalınlığına sahip olması ürün yüzeyinin kolay deforme olmasını engeller. Ocağın yan düğmeleri otomatik çakmak ve gaz emniyeti sistemine sahiptir. Set içerisindeki ankastre fırın A sınıfı enerjilidir ve 72 litre hacme sahiptir. Eğimli cam davlumbaz ise 59.5 cm genişliğe, 3 kademeli hız ayarına ve bacalı bacasız kullanıma uygun bir parçadır.

Arçelik & Ferre 4 Gözlü Ocağın Temizliği Kolay mıdır?

Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set içerisindeki 4 gözlü cam yüzeyli ocak su ve deterjan yardımıyla kolay bir şekilde temizlenir. Parmak izlerinin bile kolayca silindiği bu ocakta pişirme işlemi sonrasında oluşan lekeler iz bırakmadan hızlı ve kolayca yok edilir. Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set yüzeyi temizlendikten sonra parlaklığını korur. Ürün her kullanım sonrasında silinmeli veya düzenli aralıklarla temizlenmelidir. Arçelik & Ferre 4 gözlü ocak beyaz ankastre setin ömrü ve görünümü için temizlik işlemi oldukça önemlidir. Tencere taşıyıcı ve ocak gözleri ürün üzerinden çıkarıldıktan sonra parçalar elde yıkanmalı, cam yüzey ise silinmelidir. Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set içerisindeki ocağın yüzeyinde kurumuş kalıntıların kazınarak temizlenmemesi oldukça önemlidir aksi takdirde yüzeyde kalıcı hasarlar meydana gelebilir. Arçelik & Ferre ankastre seti online alışveriş platformu olan Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol’dan satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Arçelik & Ferre 100 beyaz ankastre set yorum kısmına göz atabilirsiniz.