Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet

1.890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
380 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.835 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: One Yedek Parça Satıcı Ünvanı: ERKAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6694628049400001 Vergi Kimlik Numarası: 5500607690
    Bu ürün One Yedek Parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik markasının pek çok modelinde kullanılabilen Arçelik bulaşık makinesi alt sepeti, geniş hacmi ile tencerelere ve tabaklara özel dişlerden tasarlanır.
  • Eskiyen, zamanla deforme bulaşık makinesi sepetleri, makinelerin marka ve modeline uygun olarak ısıya ve suya dayanıklı çeşitleri ile değiştirilebilir.
  • Boyanabilir ve yıkanabilir özellikte tasarlanan bulaşık makinesi alt sepet çeşitleri, kaliteli aparatları sayesinde uzun süreli kullanımlar için uygundur.
  • Bulaşık makineleri sepetleri üzerinde yer alan tekerlek parçaları, paslanmaya ve sürtünmeye karşı aşınma yapmayan, yüksek kaliteli PP'den üretilen malzemeden oluşur.
  • Arçelik bulaşık makinesi alt sepeti üzerinde yer alan tırnaklar ve aksesuar aparatları, yüksek kalitede polipropilen malzemeden yapılır. Tırnaklar kolayca çıkarılıp takılabilir ve uzun ömürlü kullanım için özel tasarlanır.
  • Alt sepette tencere ve tava gibi büyük parça bulaşıkların daha kolay yerleştirilmesi için katlanabilir telleri bulunan Arçelik alt bulaşık sepeti çeşitleri, geniş alan açmak için işlevsel özelliktedir.
  • 4 adet sağ, 4 adet sol kısımda yer alan toplam sekiz tekerlekli alt sepet, 4 büyük dişli, 4 adet küçük dişli telleri ile bulaşık makinesinde kullanıma uygundur.
  • Eğilme ve bükülme sonrasında tekrar düzeltilebilen dayanıklı Arçelik bulaşık makinesi alt sepetinin ileri ve geri hareket kabiliyeti yüksektir, takılma yapmadan çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777

Hemen her evin ihtiyaçları arasında bulunan eşyaların başında bulaşık makineleri gelir. Bulaşık makineleri içlerinde bulunan mekanizmalar sayesinde dizdiğiniz kirli tabak, bardak, tencere gibi kirli bulaşıkları herhangi bir kas kuvveti harcamadan sizin yerinize kolayca yıkayan bir sistemdir. Pek çok bulaşık makinesinin farklı parçaları bulunur. Bu modüller yoğun yıkama, normal yıkama gibi özellikleri içerisinde barındırır. Ancak hemen her bulaşık makinesi birbiri ile benzer olmamaktadır. Hemen her bulaşık makinesinin ortak özelliği içerisinde bulunan sepetlerdir. Arçelik bulaşık makinesi alt sepet özellikleri, aynı markaya uygundur. Bu sepetlerin bulunmaması halinde bulaşıklar dizilemez ve bu nedenle bulaşıkların yıkanması zorlaşır hatta bulaşık makinesi kullanılarak yıkanma ihtimali imkânsız hale gelir. Bu nedenle Arçelik bulaşık makinesi alt sepeti bu marka makineler için olmazsa olmaz denebilir. Ancak bazı durumlarda makinelerin bu parçası bozulabilir, kırılabilir ya da değiştirilmek istenebilir. Bu gibi durumlarda ise bulaşık makinesi alt sepet parçasını değiştirebilir, bulaşıkları makinenizde yıkamaya devam edebilirsiniz.

  • Yedek Parça
  • Kolay Kullanım
  • Paslanmaz Materyal

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Özellikleri

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Özellikleri

Hemen her bulaşık makinesinin olmazsa olmaz parçası sepetleridir. Bu sepetlere kirli bulaşıklar yerleştirilir veya bu sepetlerden temiz bulaşıklar toplanır. Sepetlerin bulunmaması durumunda makineye konulan bulaşıkların yıkanma olasılığı bulunmaz. Bu nedenle hemen her makinaya uygun bir sepet bulmak mümkündür. Arçelik bulaşık makinesi alt sepet içeriği sayesinde tabak, tencere kapağı veya tencerelerinizi rahatlıkla dizebilirsiniz. Teknolojinin öncüsü Arçelik bulaşık makinesi kullanan kullanıcılara uygun olarak ise Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürünü bulunmaktadır. Bu ürün iki kademeli olan bulaşık makinelerinin alt kademesini oluşturur. Genel olarak tabak konulan ve içerisine çatal-kaşık sepeti de eklenen bu katman üst katmana oranla daha geniştir. Bu genişliğin sebebi tencere ve tava gibi ekipmanların da bu kata konması gerektiğindendir. Hem en hem de boy genişliği olarak oldukça ideal olan bu genişliğe çeşitli tepsiler dahi konulmakta ve hemen her makine bu ürünleri kolaylıkla yıkamaktadır.

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Kullanımı

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Kullanımı

Arçelik bulaşık makineleri ideal boyutları ile hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanmaktadır. Bu nedenle hemen her alanda kullanılan Arçelik bulaşık makineleri ev, ofis ya da otellerde hizmet vermektedir. Ancak bazı durumlarda Arçelik bulaşık makinelerinin sepetleri değişmeli ya da yerine yenisi konulmalıdır. Bu gibi durumlar olduğunda ise Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürünü yardıma yetişecektir. Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürün alt sepet olmakla birlikte Arçelik bulaşık makinelerine uygundur. Genel olarak en ve boy ölçüleri bakımından diğer markalarla farklılık gösterebilmektedir. Bu duruma karşı kendi markasına uygun sepet seçimi yapmak en doğrusu olacaktır. Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 kullanımı özel bir gereksinim gerektirmez. Tekerlekli yapısı sayesinde kolayca makineden çıkarılır ya da makineye takılabilir.

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Yorumları

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 Yorumları

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürünü özellikle sık olarak kullanılan bulaşık makinelerinin alt sepetidir. Oldukça kolay bir kullanımı olan Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürünü pek çok yorum ve değerlendirme almıştır. Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 ürünü ile ilgili genel yorumlar oldukça olumlu yönde olmaktadır. Hemen her kesimden kullanıcının kullandığı Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepetini değiştirmek gerektiğinde PRA-1907921-4777 kodlu ürün hem işlevselliği hem de kolay kurulumu ile tercih edilebilir. Aynı zamanda yüksek değerlendirmelere de sahip olan Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet PRA-1907921-4777 pek çok makineye uyması ile de tercih edilmekte ve diğer kullanıcılara tavsiye edilmektedir. Arçelik bulaşık makinesi sepet fiyatı her bütçeye uygundur. Arçelik bulaşık makinesi alt sepet yorumları ve görüşlerini okuyarak ürünün kullanım aşamalarını öğrenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.