Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet (orjinal) Gri Renk

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.222 TL
380 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.700 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Bulaşık Makinesi Alt Sepet (orjinal) Gri Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MTN Trade Satıcı Ünvanı: MTN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623176294900001 Vergi Kimlik Numarası: 6231762949
    Bu ürün MTN Trade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Universal arçelik beko altus bulaşık makinesi alt sepet (orjinal) gri Ürün orjinal arçelik fabrikası ürünüdür. Leydi bulaşık makinası ve özel arçelik-Beko bulaşık makinaları hariç Diğer Bütün arçelik-Beko-Altus bulaşık makinalarına uygundur. Ürün piyasadaki diğer sepetlerden farkı : - arkadaki 2 sıra halindeki koyu gri 4 adet tabak koyma teli ayrı ayrı katlanabilmekte istediğiniz ebatta tencere, tava, gereci istediğiniz gibi rahatlıkla koyabilirsiniz. - katlanan tellerden kalan yerlere istediğiniz gibi kaşıklığınızı yerleştirebilirisinz. Ürün rengi gridir. Sipariş vermeden önce lütfen bize danışınız. Lütfen dikkat!!! ---bütün ürünler adınıza e-Arşiv fatura olarak gönderilmektedir. Lütfen siparişlerinizde mail adresinizi giriniz.--- Ürün almadan önce makinanızdaki arızayı tespit edip ona göre doğru parçayı alınız. Makinanızdaki arızayı tespit etmeden arızalı bütün parçaları değiştirmeden makinanız çalışmaz. O yüzden aldığınız ürünü taktığınızda makina çalışmıyor ise arızalı başka parça vardır veya arıza başka bir yerdedir. Ürünler resimde gözüktüğü şekilde gönderilmektedir. Makinanızdan çıkan parça ile görüntü ve ölçü olarak karşılaştırarak alınız. Sadece elektronik kartların resimleri farklı olabilir lütfen elektronik kart siparişlerinde açıklama kısmında bulunan modellerden kendi makinanızın modelini bularak ürünü alınız. Elektronik/ elektrikle çalışan ürünlerimiz şeffaf poşette gönderilmektedir. Poşeti açmadan üzerinden sizin parçanız ile karşılaştırıp öyle açınız. Lütfen tereddütte kaldığınız konularda bizimle iletişime geçiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver