Arçelik B Fit Blender Kişisel K 8238R Smoothie Blender 350W Rose Gold

8.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik B Fit Blender Kişisel K 8238R Smoothie Blender 350W Rose Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smoothie blender aksesuarları bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.
  • Arçelik blender seti ölçüleri yükseklik 35,5 cm, derinlik 12 cm ve genişlik 12 cm şeklindedir.
  • Pembe blender seti hız kademesi ayarına sahip olduğu için istediğiniz hız seviyesinde kullanma deneyimi vadeder.
  • Standlı blender Arçelik k 8238 sürahisi birinci kalite tritan malzemeden imal edilmiştir. Bu sayede uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar.
  • Arçelik K 8238 B-Fit kişisel blender seti her türlü meyve sebzeyi kolayca istediğiniz hız kademesinde parçalayarak kullanıma sunar. İstediğiniz meyve türünden sadece birkaç dakika içerisinde Smoothie yapmanızı sağlar.
  • Arçelik K 8238 ile katı malzemeleri doğrayabilir ve istediğiniz meyve türünü sıvı içeceğe dönüştürebilirsiniz.
  • 350 watt blender gücüyle hızlı ve pratik kullanım deneyimi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç 200 - 500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Arçelik K 8238 R B-Fit Rose Gold 350 W Smoothie Blender

Yemek yemek, gündelik hayatın önemli ihtiyaçlarından biridir. Yemekler hazırlanırken bazen küçük parçalara ayrılması gerekir. Katı malzemeler, sıvı şekilde tüketmek istenebilir. Ancak bunun için güçlü bir alet gerekir. Arçelik K 8238 R B-Fit rose gold 350 w Smoothie blender, bunun için son derece ideal bir seçenektir. Ürün, 200 - 500 watt arasında güce sahiptir. Pembe altın rengi ile oldukça şık bir görünümü vardır. Bu cihaz, istediğiniz meyveyi ve sebzeyi parçalayarak kullanıma sunar. Arçelik K 8238, modelinde hız kademesi ayarı bulunur. Güvenlik kilidiyle ani sıçramalara ve dağılmalara karşı dayanıklıdır. Geniş iç hacmi, smoothie için gerekli malzemelerin içine sığacağı şekilde tasarlanır. Canınızın istediği yiyeceği Smoothieye çevirmek bu modelle son derece kolay olur. Beğeni kazanan bu blender sayesinde hızlıca içeceğinize kavuşabilirsiniz.

  • 200 - 500 W
  • Güvenlik kilidi
  • Hız kademesi

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Özellikleri

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Özellikleri

Smoothienizi keyifle yudumlamak bu cihazla oldukça kolay bir hale gelir. Bu ürünle evde de kendinize bu içecekten yapabilirsiniz. Arçelik Smoothie blender, kaliteli tasarımı ile dikkat çeker. Kafanıza göre istediğiniz çoğu şeyi bu blenderdan geçirerek smoothi hazırlayabilirsiniz. Cihaz, katı besinleri rahatlıkla keser. 1.34 kg bu model, oldukça hafiftir. Ayrıca fazla yer fazla kaplamaz. Kolayca her yere sığar. Yüksekliği 35.5 cm, derinliği 12 cm, genişliği 12 cm’dir. Arçelik 350 w Smoothie blender modelinin kapasitesi 0.6 litredir. Üründe kablo sarma yuvası bulunur. Aynı zamanda güvenlik kilidi de vardır. Aniden açılmalar yaşanıp, mutfak krilenmesi oluşmaz. Bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Sürahi kısmının malzemesi tritandan yapılır. Pembe altın rengiyle mutfağınıza şıklık katar. Son derece dayanıklı bir üründür. Kolay yıpranmaz. Evinizde ve iş yerinizde rahatlıkla kullanıp içeceğinizi hazırlayabilirsiniz.

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Avantajları

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Avantajları

Smoothie hazırlamak, hem keyifli hem de eğlenceli bir aktivitedir. Teknolojik aletler yardımıyla bu işi ekstra kolaylaştırmak mümkündür. Arçelik K 8238 R B-Fit rose gold 350 w smoothie blender kullananlar, ileri teknoloji ile buluşup içeceklerine kolayca ulaşırlar. Bu ürünün pek çok avantajı bulunur. Yüksek enerji gücüyle; hızlı bir şekilde kesim işlemleri gerçekleşir. Katı ya da yumuşak kıvamdaki meyve ve sebzeleri kolayca bu blenderdan geçirebilirsiniz. Ayarlanabilir hız kademesi ile malzemenin içeriğine göre kesim hızını değiştirebilirsiniz. İçeceğiniz; çok sulu, az sulu, parçacıklı ya da tamamen sıvı olsun istiyorsanız hız ayarlamasını ona göre ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı içeceklere bu modelle kolay biçimde ulaşmak mümkündür Ürün, dikkat çekici rengiyle evinize farklı bir hava katar. Son derece kullanışlı ve her yere kolayca taşınabilen yapıdadır. Bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Fiyatları ve Yorumları

Arçelik Rose Gold 350 W Smoothie Blender Fiyatları ve Yorumları

Arçelik K 8238 R B-Fit rose gold 350 w smoothie blender fiyatları, modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, pek çok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Fiyat ve performans olarak cazip bir üründür. Model, tasarruflu özellikleriyle ev ekonomisine katkı sağlar. Üretim malzemesi, son derece kaliteli ve sağlamdır. Tritan malzemesi, sürahiyi korur. Hatta bulaşık makinesinde yıkanıp hasar dahi almaz. Kapasitesi fazlasıyla yeterlidir. 600 ml ile bolca içecek elde edersiniz. İçeceğinize istediğiniz gıdayı koyarak içeceğinize hızlıca ulaşabilirsiniz. Katı ya da sıvı fark etmeksizin karıştırarak içeceğinizi elde edebilirsiniz. Model, son derece dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanılabilir. Arçelik K 8238 R B-Fit rose gold 350 w smoothie blender yorumları ile detaylı bilgiye erişebilirsiniz. Bu ürünü; uygun fiyata ve avantajlar dahilinde, Trendyol’dan güvenceyle satın alabilirsiniz.