Arçelik 700 KM Kurutma Makinesi A+ 7 kg Çamaşır Kurutma

28.999 TL
A+
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Arçelik 700 KM Kurutma Makinesi A+ 7 kg Çamaşır Kurutma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altın Mobilya Satıcı Ünvanı: ALTIN MOBİLYA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061002620000018 Vergi Kimlik Numarası: 0610026200
    Bu ürün Altın Mobilya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik kurutma makinesi beyaz renkte tasarlanmış olup yüksek işlevli ve çok fonksiyonlu bir makinedir. Sadece 39 kilogram ağırlığında tasarlanan bu makine, evin uygun olan bölümünde yer kaplamadan muhafaza edilir.
  • Arçelik kurutma makinesi 7 kg 110 litre tambur hacminde olmasından dolayı yıkama işleminden sonra tek seferde eşyaları kurutmayı sağlar.
  • Arçelik 700 KM kurutma makinesi her ihtiyaca ve kumaş türüne uygun tasarlanmış olan 15 farklı program ile eşyaları gerekli özenle kurutur.
  • Arçelik 700 KM mekanik program ayarlama bölümü ve bir adet de dijital ekranın altında dokunmatik sensörlü başlatma, bekletme ve göstergeleri bulunur.
  • 7 kg kurutma makinesi sadece 64 desibellik ses seviyesinde çalıştığı için son derece sessizdir.
  • A+ kurutma makinesi düşük enerji tüketimi ile bütçe dostudur. Yıllık olarak 234 kWh enerji harcar.
  • Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi içerisinde kapak bölümünde bulunan iki katmanlı pratik filtre, kolayca çıkarılıp temizlenen formda tasarlanır. Bu iç içe geçmiş filtrenin 6 ayda bir temizlenmesi yeterli olur.
  • Pompalı kurutma makinesi az enerji tüketimi ile eşyaları maksimum verimlilikte kurutarak ev bütçesini destekler.
  • Arçelik 700 KM 7 kg kurutma makinesi özel tasarım tamburu ile giysiler rahat bir şekilde hareket eder ve bu sayede kumaşlar zarar görmeden kurutulur. Akıllı nem sensörü sayesinde, eşyaların miktarından bağımsız olarak gerekli önem verilir ve istenen kuruluk seviyesine getirilir.

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 7 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 50 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Arçelik 700 Km A+ 7 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Yıkanan çamaşırları asma ve uzun zamanlı kurutma işlemini ortadan kaldıran Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi A++ enerji sınıfı özelliği sayesinde elektrikten tasarruf oluşturur. Makine üzerinde yer alan dijital ekran üzerinden cihazı çalıştırdıktan sonra çocuk kilidi aktif hale getirebilirsiniz. Bu sayede evde bulunan çocuklar düğmelere basarak ayar değişikliği yapamaz. 15 farklı program yer alan kurutma makinesinde kıyafetlerin çeşidine göre olanı tercih edebilirsiniz. Pamuklu, ipek gibi elbiseler için hassas kurutma uygulayabilirsiniz. Yoğuşturmalı kurutma teknoloji sayesinde enerji tasarrufunu yüksek seviyeye çıkarır. Kurutma işlemi yaptığı süre içerisinde 64 dB ses seviyesi ile bulunduğu ortamda rahatsızlık oluşturmaz. Kalabalık ailelerin rahatlıkla kullanabileceği 7 kg iç hacme sahip olan makineye yeni yıkanmış ıslak çamaşırları yerleştirebilirsiniz.

  • Geniş iç hacim
  • Dijital ekran
  • 15 farklı program

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Avantajları

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Avantajları

Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi 700 KM müşteriye kullanım kolaylığı oluşturan modern bir dijital tasarıma sahiptir. Zamandan ve elektrikten yüksek tasarruf oluşturan cihaz yılda 234.6 kWh enerji harcar. Kurutma işlemi sırasında kırışık önleme özelliği sayesinde kıyafetleri ütülemek oldukça kolay hale gelebilir. 110 L tambur hacmine sahip olan makinede çok sayıda pantolon, gömlek, etek ve elbiseyi aynı anda kurtulabilirsiniz. Kış mevsiminde hava koşullarından dolayı zorlaşan kurutma süreci çeşitli programlara sahip Arçelik 700 KM A+ 7 kg makine ile oldukça kolaylaşır. Kıyafetleri hijyenik havalandırma sistemi ile kurutabilemenizi sağlayan ürün 64 dB ses seviyesi ile çalışırken ev içerisinde rahatsızlık oluşturmaz. Yoğun gündelik yaşam içerisinde yıkanan çamaşırları asma ve toplama işleminden sizi kurtaran elektronik cihazı tercih ederek zamanınızı verimli harcayabilirsiniz.

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Kıyafetlerin kurutma süreci sırasında otomatik kırışıklık önleme özelliği sayesinde ütü işlemini kolay hale getiren Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi kullananlara zamandan tasarruf oluşturur. Ön yüzeyde bulunan dijital kontrol panelinden kurutma işleminin bitmesine kalan zamanı ve seçilen programı görebilirsiniz. Kıyafetlerin kumaş çeşidine uygun 15 farklı programı bulunan cihazda aynı zamanda güvenliği sağlayan çocuk kilidi yer alır. Hijyenik biçimde elbiseleri kurutmaya yarayan makine, yıllık olarak 234.6 kWh enerji tüketir. 7 kg kapasiteye sahip ürün birden fazla kişinin bir arada yaşadığı evlerde kullanıma uygundur. Yoğuşmalı kurutma teknoloji ile elbiselerin canlı renklerini korur. Günlük yaşantı sırasında kişilerin zamanını alan kıyafetleri asma işlemini ortadan kaldıran, aynı zamanda enerjiden tasarruf oluşturan Arçelik çamaşır kurutma makinesine evinizde gönül rahatlığı ile yer verebilirsiniz.

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Arçelik 700 KM Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Elektrik ve zamandan tasarruf oluşturan A++ enerji sınıfına sahip ve çamaşırlarda oluşan kırışıkların önüne geçen teknoloji ile üretilen Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi fiyatları cihazın tüm işlevsel özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Çalıştığı ortamda 64 dB ses seviyesi sayesinde rahatsızlık oluşturmaz. Dijital kontrol paneli ile kullanımı oldukça kolaydır. Çocuk kilidi ile kurutma işlemi sırasında cihaz dışarıdan müdahaleler olsa dahi durmadan devam edebilir. Şık tasarımı ve beyaz rengi ile makineyi ister banyo isterseniz kurutma odasında rahatça kullanabilirsiniz. Arçelik 700 KM A+ 7 kg çamaşır kurutma makinesi yorumlarını inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin tecrübe ve fikirlerinde yararlanabilirsiniz. Her mevsim ve hava koşulunda kıyafetleri hijyenik şekilde ve renkleri koruyarak kurutabilen enerji tasarrufu oluşturan makineye Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.