Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi 4 Programlı Inox

17.799 TL
E
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi 4 Programlı Inox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASKHOME Satıcı Ünvanı: ZÜMPA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999004792000010 Vergi Kimlik Numarası: 9990047920
    Bu ürün MASKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik 6144 bulaşık makinesi solo tiplidir. Cihazın paslanmaz çelik iç gövde özelliği bulunur.
  • Arçelik 6144 - 4 programlı bulaşık makinesi E sınıfı enerji ile işlev görür.
  • İnox bulaşık makinesi LED ekran tipine sahiptir. Aynı zamanda statik kurutma sistemi ile çalışır.
  • Gri bulaşık makinesi modelinin ses seviyesi 48 Dba oranındadır. Ayrıca Yüksekliği ayarlanabilir fincan rafları bulunur.
  • Arçelik 6144 inox bulaşık makinesi parlatıcı göstergesi, su güvenlik sistemi taşma emniyeti ile güvenilir deneyim sunar. 266 kWh kadar enerji tüketimi harcayan ürünün yıllık su tüketim miktarı 3612 L kadardır.

Ürün Özellikleri

  • Program Sayısı 4
  • Kapasite 14 Kişilik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 59 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Su Tüketimi 11 - 14 L
  • Derinlik 60 cm ve üstü
  • Kullanım Şekli Solo
  • Renk Gri
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 85 cm
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Arçelik 6144 Inox 4 Program Bulaşık Makinesi

Mutfak gereçleri ve beyaz eşyalar arasında ihtiyaç duyulan bulaşık makinesi, işleri kolaylaştıran bir cihazdır. Bulaşık makinesi mutfakta çok sık kullanılan bir gereçtir. Yıkama gücü yüksek, farklı program seçenekleri, raflı ve kapasitesi geniş makineler mutfak işlerini kolaylaştırır. Arçelik 6144 inox 4 program bulaşık makinesi, dört programlı bir üründür. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. 14 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Gelişmiş teknoloji kapmasında dijital ekran mevcuttur. Sürekli açılıp kapanmaması açısından çocuk kilidi vardır. Parlatıcı ve tuz göstergesi mevcuttur. Böylece sürekli kontrol etmeden bittiği anda parlatıcı ve tuzu ekleyebilirsiniz. Yıllık su tüketimi 3612 litredir. Arçelik 6144 bulaşık makinesi, paslanmaz çelik iç gövdeye sahip olduğu için gönül rahatlığı ile kullanılır. Ürün rahat kullanım özelliklerine sahiptir ve güçlü bir yıkama özelliği vardır.

  • 14 kişilik kapasite
  • LED ekran
  • 4 program

Arçelik 6144 Inox 4 Program Bulaşık Makinesi Özellikleri

Arçelik 6144 Inox 4 Program Bulaşık Makinesi Özellikleri

Arçelik 6144 inox bulaşık makinesi, kullanım açısından birçok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürünün tipi solodur. Bu ürünün dört program sistemi mevcuttur. Dijital ekrana sahiptir. Cihaz A++ enerji sınıfına dahildir. Paslanmaz çelik iç gövdesi vardır. Ses seviyesi 48 dBA’dır. Cihaz 14 kişilik kapasitesi sayesinde ihtiyacınızı karşılar. Yüksekliği ayarlanabilir fincan rafları vardır. Fincan raf sayısı 2 tanedir. Alt sepet katlanır tel sayısı 4’dür. Bardak koruma sistemine sahiptir. Motor tipi standarttır. Ekstra kurutma fonksiyonu mevcuttur. Yarım yük yıkama kapasitesi vardır. Kurutma sistemi statiktir. Filtre kısmı metaldir. Programlar; yoğun 70 derece, ekonomi 50 derece, settings, hızlı 58, mini, selfcare olarak sunulur. Yıllık enerji tüketimi 266 kWh’dir. Gücü 1800-2100 W, akım ise 10’dur. Yıllık enerji tüketimi ise 0.951 kWh’dir. Arçelik 6144 4 programlı bulaşık makinesi ağırlığı 42.9 kg, yüksekliği 85, genişliği 59.8, derinliği 60 cm’dir.

Arçelik 6144 Inox 4 Program Bulaşık Makinesi Avantajları

Arçelik 6144 Inox 4 Program Bulaşık Makinesi Avantajları

Bulaşık makinesi ev işlerinde kolaylık sağlayan bir gereçtir. Arçelik 6144 bulaşık makinesi inox, gelişmiş teknolojilere sahip bir üründür. Kullanım rahatlığı sağlayacak özelliklere sahiptir. 14 kişilik kapasitesi vardır. Ürün geniş bir kapasiteye sahiptir. 4 programlıdır. Böylelikle istenilen programda çalıştırılabilir. İster yoğun programda ister tasarruflu programda kullanılabilir. Paslanmaz çelik iç gövdeye sahiptir. Uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Dijital ekran mevcuttur. Bu ekran ile kolaylıkla istenilen programa ayarlanabilir. Fincan raflarının yüksekliğini dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve bulaşıklarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Arçelik 6144 bulaşık makinesi gri renklidir. Parlatıcı ve tuz göstergesi olması kolaylık sağlar. Ayrıca üründe güvenlik açısından çocuk kilidi mevcuttur. Su güvenlik sistemi taşma emniyeti olmasından dolayı ürün, gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İçerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz birçok fonksiyon barındırır. Bu sayede temizleme işlemi rahatlıkla gerçekleşir.

Arçelik 6144 Inox 4 program Bulaşık Makinesi Fiyatları

Arçelik 6144 Inox 4 program Bulaşık Makinesi Fiyatları

Ürün birçok fonksiyonu içerisinde barındırdığı gibi gelişmiş teknolojiler ile donatılıdır. Ürünün kullanımını ve güvenliğini artıran fonksiyonları mevcuttur. Arçelik 6144 inox 4 program bulaşık makinesi fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Makinenin kapasitesinin genişliği ve program fazlalığı kullanımını kolaylaştırır. Bunların yanında led ekran tipi ile ayarlamayı rahatlıkla yapmayı sağlar. Enerji verimlilik sınıfı A plustır ve ürün tipi solodur. Bardak koruma fonksiyonu ile eşyalarınızın güvenliği artırılır. Paslanmaz çelik iç gövde yapısına sahip olmasından dolayı paslanma riski oluşmaz. Ekstra kurutma özelliği ile bulaşıklar daha temiz hale gelir. Kullananın kendi ayarlayabileceği birçok özelliği bünyesinde barındırır. Trendyol’dan Arçelik 4 program bulaşık makinesinin yorumlarına göz atabilir ve uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.