766,50 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Aras Yayıncılık Izmir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teekno Satıcı Ünvanı: TAHA KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5880766373
    Bu ürün Teekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ünlü tarihçi Richard G. Hovannisian tarafindan derlenen 14 ciltlik ‘Tarihi Kentler ve Ermeniler dizisinin dördüncü kitabi Izmir, bu kozmopolit liman sehrine, 13. yüzyilin ortalarindan 1922 yilina dek Izmir in ticari, kültürel ve sosyal hayatinin en önemli aktörlerinden olan Ermenilerin tarihinden bakiyor. Kitapta, ticari ve etnik gruplar arasi iliskiler, egitsel ve kültürel çalismalar ve mimarinin yani sira, Izmir Ermenilerinin ‘Aydinlanma Dönemi ne sekil veren matbaacilik faaliyetleriyle edebi eser ve çevirileri de mercek altina aliniyor. Birinci Dünya Savasi sirasinda ve sonrasinda Izmir de yasananlar ve 1922 Yangini bir makalede Izmirli Ermenilerin tanikliklarinda, baska bir makalede ise bu dönemde Izmir de bulunan Henry Miller ve Ernest Hemingway in yazilarinda karsimiza çikiyor. Anadolu nun çok katmanli tarihini anlamamiza yardimci olan Tarihi Kentler ve Ermeniler dizisi kapsaminda daha önce ‘Bitlis ve Mus , ‘Van ve 'Harput ciltleri yayimlanmisti. Ürün Adı: İzmir Ürün Kodu: 9786052100189 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Richard G. Hovannisian En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver