Aptamil 1 Akıllı Kutu Bebek Sütü 350 gr X 3 Adet

725 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Aptamil 1 Akıllı Kutu Bebek Sütü 350 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Üç M Coffe Satıcı Ünvanı: AYSA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123005771500012 Vergi Kimlik Numarası: 1230057715
    Bu ürün Üç M Coffe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aptamil 1 Akıllı Kutu Bebek Sütü 350 gr x 3 AdetAnne sütü bebeğiniz için en üstün besindir. Doktorunuza danışarak
  • anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda Aptamil 1 Bebek Sütü\'nü 0-6 aylık bebeğinize verebilirsiniz. Akıllı kutu ile pratik ve hijyenik bir kullanım sağlar. Aptamil 1 Bebek Sütü
  • tüm dünyada aynı içeriğe sahip olup, yüksek kalite standartlarında üretilmiştir. Doktorunuz farklı bir öneride bulunmadığı takdirde 6. ayın sonunda Aptamil 2 Devam Sütü’ne geçebilirsiniz. İçindekiler: Laktoz (Sütten), Bitkisel Yağlar (Palm, Hindistan cevizi, Kanola, Yüksek oleik asitli ayçiçek, Ayçiçek), Yağsız süt, Demineralize peyniraltı suyu (Sütten), Galakto-oligosakkarit (Sütten), Peyniraltı suyu protein konsantresi (Sütten), Peyniraltı suyu proteini (Sütten), Frukto-oligosakkarit, Balık yağı, Kalsiyum fosfat, Potasyum sitrat, Kolin klorür, Potasyum klorür, Magnezyum klorür, Sodyum sitrat, L-Askorbik asit, Sodyum klorür, Emülgatör (Soya lesitini), İnositol, Taurin, Ferroz sülfat, L-Karnitin, Sodyum L-Askorbat, Çinko sülfat, Üridin 5\'-fosforik asidin sodyum tuzları,Sitidin 5\'-monofosforik asit, DL-alfa-tokoferil asetat, Antioksidan (L-askorbilpalmitat), Adenosin 5\'- fosforik asit, Kalsiyum D-Pantotenat, Inosin 5\'-fosforik asidin sodyum tuzları, Nikotinamid, Ortofosforik asidin magnezyum tuzları, L-Triptofan, Kalsiyum karbonat, Guanosin 5\'-fosforik asidin sodyum tuzları, Bakır sülfat, DL-alfa-tokoferol, Retinil palmitat, Tiamin hidroklorür, Riboflavin, Piridoksin hidroklorür, Pteroilmonoglutamik asit, Potasyum iyodür, Sodyum selenit, Fitomenadion, Manganez sülfat, Kolekalsiferol, D-Biotin, Siyanokobalamin. Fermantasyon teknolojisi ile üretilmiştir. Alerjen Uyarısı: Laktoz (Sütten), Yağsız süt, Demineralize peyniraltı suyu tozu (Sütten), Galakto-oligosakkarit (Sütten), Peynir altı suyu protein konsantresi (Sütten), Peynir altı suyu proteini (Sütten), Balık yağı,Soya Lesitini

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Aptamil 1 Akıllı Kutu Bebek Sütü 350 gr x 3 Adet

Beslenme, bebek gelişimi için oldukça önemli bir etkendir. Bebeğe ek gıda takviyesinde bulunmak isteyen anneler bebek sütlerini sıklıkla tercih eder. Aptamil 1 akıllı kutu bebek sütü 350 gr x 3 adet ürün bu amaçla müşteriye özenle sunulur. Bebekler için son derece kaliteli ve sağlıklıdır. Ürün içinde bir tanesi 350 gr olmak üzere toplam üç adet bebek sütü bulunmaktadır. Bu devam sütü ürünü bebeklerin gelişimi ve bağışıklığını destekleyerek sindirimine yardımcı olur. 0-6 ay aralığındaki bebeklerin kullanımı için uygundur. Ürün, içinde balık yağı ve A, D, E, K, B1, B2, B6 vitaminleri bulunur. Aptamil 1 akıllı kutu ilave şeker içermez. Kaliteli üretimi sayesinde anne sütüne oldukça yakındır. Zeka ve sinir sisteminin gelişiminde önemlidir.

  • Anne sütüne yakın tat
  • Bebek bağışıklığını destekler
  • Vitaminli içerik

Aptamil 1 Bebek Sütü 350 gr Avantajları

Aptamil 1 Bebek Sütü 350 gr Avantajları

Aptamil 1 akıllı kutu bebek sütü 350 gr ürünün içeriğinde birçok avantajı bulunur. Bebek sağlığına zarar vermeden bebeğin besin ve gelişim ihtiyacını kaliteli bir şekilde son derece karşılar. İçeriğinde ilave şeker mevcut değildir. Sindirim sistemini güçlendirmek için üründe yedi farklı vitamin ve balık yağı bulunur. Bebeklerin gelişimi ve bağışıklık sistemi sağlığı için oldukça uygundur. Bebeklerin kaliteli besin tüketerek sağlıklı büyümesine yardımcı olacak şekilde özenle müşteriye sunulur. Anne sütünün yetersiz görüldüğü zamanlarda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Aptamil 1 ürün içeriğinde prebiyotik lif, postbiyotik, nükleotit ve LCP mevcuttur. Bebeklerde beyin ve sinir hücrelerinin gelişiminde katkıda bulunarak annelere sağlıklı bir bebek gelişimi olanağı sağlar. Ürün, oda sıcaklığında,serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Bebeğin gelişimi için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri sağlayarak annelerin hayatını kolaylaştırır.

Zengin İçeriği ile Aptamil 1 Bebek Sütü

Zengin İçeriği ile Aptamil 1 Bebek Sütü

Aptamil 1 akıllı kutu bebek sütü bebeğin bütün gelişim sürecini destekleyecek şekilde özenle tasarlanır. İçeriğinde bulunan A, D, E, K, B1, B2, B6 vitaminleri, omega-3 ve omega-6 bebeğin sağlığı açısından son derece önemlidir. Ürün içinde toplam üç adet 350 gr bebek sütü mevcuttur. Hazırlanışı ise oldukça basittir. Kutunun üzerindeki beslenme tablosunda belirtilen miktarda bebek sütünü biberona dökmeniz ve üzerine sıcak su eklemeniz bebeğinizin beslenmesi için yeterlidir. Daha sonra süt içme sıcaklığına gelene kadar soğutulmalıdır ve bebek için beslenmeye uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bebeğin sindirim sistemine katkı sağlayarak metabolizmayı da düzene sokan bir üründür. Bebeğinizin gün içerisinde tok kalmasına yardımcı olur. Kaliteli içeriğiyle anne sütüne oldukça yakın bir şekilde özenle üretilir. Bu nedenle bebeğin sağlığına zarar vermeden beslenme sürecini tamamlamasını sağlar.

Bütçenize Uygun Aptamil 1 Bebek Sütü Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Aptamil 1 Bebek Sütü Fiyatı ve Yorumları

Aptamil 1 akıllı kutu bebek sütü 350 gr x 3 adet fiyatı belirlenirken ürünün öncelikle anne ve bebeği için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Anneler için önemli etkenler bebeğinin kaliteli beslenmesi ve sağlıklı gelişimidir. Aptamil 1 bebek sütü sayesinde bu seçenekler son derece mümkündür. Bebeklerin gaz ve kabızlık problemini ortadan kaldırarak günün tüm saatlerinde bebeğin rahatlamasına olanak sağlar. Rahat uyuyan bebekleri sayesinde annelerin de hayatı son derece kolaylaşır. Bebeğin sindirim sistemini ve bağışıklığını destekleyerek sağlıklı ve kaliteli bir beslenme seçeneği sunar. Aynı zamanda zeka ve sinir sistemi gelişiminde de büyük bir rol oynar. İçerisinde prebiyotik lifler bulunduğu için bebeğin bağırsak sağlığına da son derece katkıda bulunur. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Aptamil 1 akıllı kutu bebek sütü 350 gr x 3 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürün hakkında değerlendirmeleri ve ürün içeriğini inceleyebilir, ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.