Aprilla Aahs-2038 Saç Şekillendirici

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla Aahs-2038 Saç Şekillendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Marketi Satıcı Ünvanı: EVM İNTERNET MAĞAZALARI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382023113400001 Vergi Kimlik Numarası: 3820231134
    Bu ürün Ev Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Islak saçı tek adımda şekillendirin veya düzeltin. Kıvırma fırçası güzel parlak dalgalar oluşturur ve hacim ekler. 360 derece dönebilen kordon. 2 hız ayarı. Soğuk kullanım.2 Kurutma ve 3 Şekillendirme Başlığı Güç 1200 WMağaza stoklarıyla sınırlıdır. Adet fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 200 Derece
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Plaka Materyali Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Aprilla Ahs-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

Aprilla AHS-2038 5'i 1 arada hava üflemeli saç şekillendirici, saç bakımını ve şekillendirmeyi kolaylaştıran yenilikçi ve gelişmiş teknolojiye sahip bir cihazdır. Saç bakım konusunda gelişmiş teknolojiye sahip olan bu saç şekillendiri, saça canlılık ve hacim kazandırırken aynı zamanda farklı saç şekillerinin oluşmasına da katkı sağlar.

  • Farklı saç şekilleri

  • Hassas hava üfleme

  • 5 farklı şekillendirme

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Özellikleri

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ÖzellikleriAprilla AHS-2038 5'i 1 arada hava üflemeli saç şekillendirici özellikleri incelendiğinde 5 farklı başlık yapısına sahip olmasından dolayı, kullanıcıların ihtiyacına en uygun cihazı sunması ön plana çıkar. Farklı özelliklere ve detaylara sahip olan saç şekillendirici; düzleştirme, kurutma, bukle yapma, hacim kazandırma ve fön etkili düzleştirme gibi pek çok farklı saç stilinin oluşmasında etkili bir araçtır. Dengeli bir şekilde sağladığı ısı dağılımı sayesinde saç tellerini koruyarak seramik kaplama yapılmasına olanak tanıyan saç şekillendirici, daha sağlıklı ve güvenli bir saç şekillendirme deneyimi sunar. Saç tipine en uygun ısı ayarını seçebileceğiniz iki farklı hız ve sıcaklık ayarı sayesinde, fonksiyonel bir kullanım sunan saç şekillendirici, işlem sonrasında soğuk hava etkisi sayesinde saçın daha uzun süre şekilli kalmasını destekler. Hava üflemeli saç şekillendiricinin en önemli özelliklerinden biri de 360 derece dönebilen kablo yapısıdır. Döner yağlı kablo, daha rahat kullanım sunmasının yanı sıra kablo karmaşasını da ortadan kaldırdığı için uzun süreli kullanım sunar.

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Kullanımı

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici KullanımıFarklı başlık uçlarına sahip olan saç şekillendirici, geniş kullanım alanına sahiptir. Ev, kuaför ya da güzellik merkezlerinde kullanılabilen saç şekillendirici, pek çok farklı saç stilinin yapılmasında etkili sonuçlar sunar. Hızlı ve etkili sıcak ayarı sayesinde, saç şekillendirme işlemini kısa sürede gerçekleştiren bu ürün, hızlı ısınma özelliği ve çoklu başlık seçimleri sayesinde şekillendirme süresini azaltarak zamandan ve elektrikten tasarruf elde etmenize yardımcı olur. Düz, dalgalı, bukleli, kurutma gibi farklı başlık yapılarına sahip olan saç şekillendirici, çeşitli saç stillerinin oluşmasına katkı sağlar. Hafif ve kompakt bir tasarıma sahip olduğu için taşınabilir yapıda olan bu cihaz, valizde ya da çantada kolayca taşınarak dilediğiniz yerde saçınızı şekillendirmenize imkân tanır. Geniş kullanım alanının yanı sıra pratik kullanımıyla da dikkat çeken saç şekillendirici, isteğinize uygun başlığı taktıktan ve hız ve sıcaklık ayarını yaptıktan sonra kullanılabilir.

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Fiyatı

Aprilla AHS-2038 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici FiyatıGeniş kullanım alanına sahip olan ve gelişmiş özellikleri sayesinde saç şekillendirilmesinde etkili bir kullanım sunan cihaz, saç sağlığının korunmasına yönelik olarak geliştirilen özel seramik kaplama sayesinde çok daha sağlıklı ve güvenli bir kullanım sunar. Farklı saç tipleri tarafından rahat ve konforlu bir şekilde kullanılan saç şekillendirici, hava üflemeli yapısı sayesinde daha eşit sıcaklık ve hız dengesi sağladığı için kaliteli kullanım sağlar. Günlük kullanımının yanı sıra seyahatlerde ve tatillerde de rahat kullanım sunan şekillendirici, hafif yapısı sayesinde taşınabilir bir yapıya sahiptir. Ev kullanıcılarından profesyonel kuaförlere kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden şekillendirici, farklı saç stillerinin yapımında kullanılır. Aprilla AHS-2038 5'i 1 arada hava üflemeli saç şekillendirici yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Aprilla AHS-2038 5'i 1 arada hava üflemeli saç şekillendirici fiyat bilgisine ise Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.