Aprilla Aep-7803 Otomatik Cımbız pilli cımbız

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215 TL209 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229 TL222 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla Aep-7803 Otomatik Cımbız pilli cımbız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYRAS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MUSTAFA CAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2314002343200017 Vergi Kimlik Numarası: 1970566746
    Bu ürün KAYRAS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAŞ ve BIYIK EPİLASYON CİHAZI Kaşları şekillendirmenin güvenli ve acısız yolu.
  • Anti alerjik ve cilde zarar vermeyen başlık. Dâhili LED lamba. Kompakt, pratik, kablosuz ve taşınabilir.
  • Yüz tüylerini bıyıktan, çeneden, yanaklardan anında ve ağrısız bir şekilde temizler.
  • Başlık ucu açılabilir ve kolay temizlenir. Temizlik fırçası dâhildir. 1AAA pille çalışır. (PİL DAHİLDİR)
Geri Bildirim Ver

Aprilla AEP 7803 Otomatik Cımbız

Aprilla AEP 7803 otomatik cımbız, kişisel bakım için tercih edilen kaliteli bir üründür. Yüz bölgesi için özel olarak tasarlanan cihaz, acısız epilasyon imkânı sunar. Bunun birlikte vücudunuzun farklı bölgelerindeki tüyleri almak amacıyla da kullanılabilir. Kendi bakımınızı yapmanıza olanak tanıyan ürün, kullanımda pratiklik oluşturan özelliklere de sahiptir. Bu sayede hızlı bir şekilde uygulamayı tamamlayabilir ve zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen cihaz, uzun ömürlü kullanım yapmanızı olanaklı kılar. Ürünün özel tasarım detayları sayesinde tüy alma işlemi sırasında cildinizin zarar görmesi engellenir. Cihazı, herhangi bir yardım almadan kullanabilirsiniz. Pratik bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmak için siz de bu ürünün avantajlı tasarımından yararlanabilirsiniz.

  • Ürün, 1 adet AAA pille çalışır.
  • Kolay kullanım için başlık kısmında LED ışık bulunur.
  • Anti-alerjik başlık tasarımına sahiptir.

Aprilla Aep 7803 Otomatik Cımbızın Özellikleri Nelerdir?

Aprilla Aep 7803 Otomatik Cımbızın Özellikleri Nelerdir?

Aprilla AEP 7803 otomatik yüz epilatörü, kullanımda kolaylık sağlayan üstün özelliklere sahiptir. Ürün, pilli şekilde çalışır. Bu sayede herhangi bir kabloya bağımlı olmadan dilediğinizde yerde uygulama yapabilirsiniz. Ürünün başlık kısmında, uygulama yapacağınız alanı rahat görebilmeniz için LED ışık yer alır. Bu sayede en ufak bir tüyü bile gözünüzden kaçırmazsınız. Ürünün başlık kısmı, cildinize zarar vermemesi için özenle tasarlanır. Anti-alerjik olan bu kısım sayesinde güvenli kullanım imkânı elde edebilirsiniz. Aprilla AEP 7803 pilli kaş bıyık şekillendirme aleti, uygulama esnasında size acı vermez. Tek başınıza kullanım için uygun özelliktedir. Üzerinde kullandığınız 1 adet AAA pille uzun süreli uygulama yapma şansı elde edebilirsiniz. Cihaz, dayanıklı tasarımıyla da fark yaratır.

Aprilla Aep 7803 Otomatik Cımbız Ne İşe Yarar?

Aprilla AEP 7803 pilli cımbız, özellikle kaş ve bıyık bölgesinde kullanım için uygundur. Acısız kullanım avantajı sağlayan ürün sayesinde yüzünüzde bulunan tüyleri kısa bir süre içinde temizleyebilirsiniz. Tüyleri kökünden almaya yardımcı olan ürün, çıkma sürelerini de geciktirir. Bu sayede uzun bir süre pürüzsüz görünüm elde edebilirsiniz. Cihazın özel tasarımlı başlığı sayesinde cildinizde hassasiyet gibi sorunlar da yaşamazsınız. Aprilla AEP 7803 otomatik cımbız yorumları üzerinden ürünün işlevsel kullanım detayları hakkında ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz. Cihazı kullanmış kişilerin yaptıkları değerlendirmeler, satın alma sürecinize olumlu katkı sağlayabilir. Pek çok kişi cihazın, yüz bölgesindeki tüyler üzerinde etkili olduğundan övgüyle bahseder. Siz de kişisel bakım rutininizi kolay bir hâle getirmek için bu cihazı tercih edebilirsiniz.

Aprilla Aep 7803 Otomatik Cımbızın Kullanımı Kolay mıdır?

Aprilla AEP 7803 otomatik LED’li cımbız, pratik bir şekilde kullanılabilir. Herhangi bir yardım almadan yüzünüzdeki tüyleri temizlemenize yardımcı olur. Üründe yer alan dâhili LED ışık ise işlem sırasında size kolaylık sağlar. Sadece 1 adet pille çalışan cihaz, kablo bağlantısı olmadığı için uygulama sırasında hareket özgürlüğü tanır. Hassas üretim detaylarına sahip olan cımbızın başlık kısmı da cildinize zarar vermez. Bu durum, uygulama esnasında olası kazaların da önüne geçer. Ürünün içinde, temizleme fırçası da bulunur. Bu sayede uygulama sonrasında cihazı kolayca temizleyebilir ve yeniden kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Aprilla AEP 7803 otomatik cımbız fiyatı ise ürünün pratik kullanım detaylarının yanında avantajlı bir aralıkta bulunur. Dayanıklı yapıya sahip olan bu cihaz, uzun vadede de bütçenizden tasarruf etmenizi destekler. Kalitesi ve pratikliğiyle dikkat çeken bu cihaza, Trendyol üzerinde sunulan avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.