Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40mm Uyumlu Kılıf Kasa Ve Ekran Koruyucu 360 Tam Koruma

Ürün Bilgileri

Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40mm Uyumlu Kılıf Kasa Ve Ekran Koruyucu 360 Tam Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kenarlarının eğimli olması sayesinde cihazınızın her köşesini kaplar Güçlendirilmiş darbe emici özelliği Hafif ve kompakt yapısı ile cihazınıza taktığınızda herhangi bir rahatsızlık vermez Harika kalıbı sayesinde bire bir uyum Dokunmaya duyarlı yüksek hassasiyet Pürüzsüz ekran tasarımı Ekran renkleriniz daha canlı ve parlak durur Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40mm Kılıf Kasa Ve Ekran Koruyucu 360 Tam Koruma Kapak Aranan Kategori Akıllı Saat Kordonx-xApple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40mm Kılıf Kasa Ve Ekran Koruyucu 360 Tam Koruma KapakAkıllı Saat KordonDolia

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden 40 mm
Geri Bildirim Ver

Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40mm Uyumlu Kılıf Kasa Ve Ekran Koruyucu 360 Tam Koruma

Apple Watch marka ürün kullanan müşteriler, cihazlarının ömrünü uzatabilme adına birtakım aksesuarlarla birlikte kullanırlar. Bu aksesuar çeşitlerinden biri de kasa ve ekran koruyucudur. Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40 mm uyumlu kılıf kasa ve ekran koruyucu 360 tam koruma siyah renk tonuna sahiptir. Siyah tonda olması her kıyafet ve renkle uyum gösterdiği için sık sık tercih edilir. Müşteriler, saati kullanırken herhangi bir darbe gibi durumla karşılaşabilirler. Bu darbe saatin camına ve kenarlarına zarar verebilir. Bu da saatinizin görünümü kötüleştirir. Aynı zamanda kullanımını da daha zor bir hale getirir. Gard-01 Apple Watch 40 mm kılıf sayesinde bu tip olumsuz durumlarına önüne kolaylıkla geçebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Üstün koruma
  • Estetik görünüm

Gard-01 Apple Watch 40 mm Kılıf Özellikleri

Gard-01 Apple Watch 40 mm Kılıf Özellikleri

Dokunmatik ekrana sahip olan Apple Watch serisinin kullanımına özen gösterebilmeniz için modellere uygun kılıflar üretilir. Apple Watch 40 mm uyumlu kasa ve ekran koruyucu bu kılıflardan biridir. Siyah renge sahip olan kılıf, cihazın her köşesini kaplayarak koruma altına alır. Darbe emici özelliği dikkat çeker. Böylece hem ekranı hem de kasayı koruması sayesinde cihazın kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Ekranı korurken dokunmatik özelliğini kullanmanızı da sağlar. Hafif bir yapıya sahip olan Apple Watch 40 mm uyumlu siyah kasa ve ekran koruyucu kullanırken sizi rahatsız etmez. Bu ürün sayesinde cihazın ekranında yer alan renkler hem canlı hem de parlak bir görünüme sahip olur. Kırılma ya da çizilme gibi olumsuz durumların karşısına geçebileceğiniz bu koruyucu, aynı zamanda saatinizin daha estetik görünmesine yardımcı olur.

Apple Watch 40 mm Uyumlu Kılıf Avantajları

Apple Watch 40 mm Uyumlu Kılıf Avantajları

Apple Watch cihazı kullanırken gelebilecek darbelere karşı koruma sağlamak son derece önemlidir. 40 mm uyumlu kılıf, cihazın tüm köşelerini kaplayarak koruma sağlar. Ürün, cihazın ekranını da koruma altına alır. Bu sayede ekranda kırılma, çizilme gibi sorunlarla karşılaşmanızı önler. Koruyucuyu kullanırken ekranın dokunmatik özelliğinden yararlanmaya da devam edebilirsiniz. Dokunmaya duyarlı hassasiyete sahip olmasının yanı sıra ekran tasarımı oldukça pürüzsüzdür. Ekranda yer alan renkler bu koruyucu sayesinde daha canlı ve parlak bir hal alır. Apple Watch 40 mm uyumlu siyah kasa ve ekran koruyucu kullananlar hakkındaki görüşleri yorum bölümünden inceleyebilirsiniz. Müşteriler memnuniyetlerini yorumlar ve değerlendirmeler kısmında dile getirirler. Seçeneği tercih etmeden önce bu kısımlara göz atabilirsiniz. Alternatifi satın almadan sizin için uygun olup olmadığına kolaylıkla karar verebilirsiniz. Dilerseniz seçeneği sevdikleriniz için de satın alabilirsiniz.

40mm Uyumlu Kılıf Fiyatı

40mm Uyumlu Kılıf Fiyatı

Apple Watch 40 mm uyumlu siyah kasa ve ekran koruyucu fiyat belirlenirken pek çok farklı unsur göz önünde bulundurulur. Ürünün sahip olduğu özellikler ya da üretim aşamasında kullanılan ham maddeler gibi unsur fiyata doğrudan etki eder. 40 mm uyumlu kılıf; cihazın sadece kenarlarını ve köşelerini değil, aynı zamanda ekranıyla kasasını da koruma altına alır. Bu sayede cihazın kullanım ömrü uzarken diğer taraftan da şık ve modern bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Siyah rengi sayesinde her kıyafetinizle ve her tonda cihazla uyum sağlar. Apple Watch 2 3 4 5 6 Se Nike 40 mm uyumlu kılıf kasa ve ekran koruyucu 360 tam koruma siyah fiyat konusunda oldukça avantajlıdır. Tasarımını ve özelliklerini inceledikten sonra ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz. Keyifli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.