Apple iPhone 8 Plus 256 GB Silver

12.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 12 Taksit

Ürün Bilgileri

Apple iPhone 8 Plus 256 GB Silver

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THREE LİON İLETİŞİM HİZMETLERİ Satıcı Ünvanı: FUAT KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100052141
    Bu ürün THREE LİON İLETİŞİM HİZMETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz üründe 5G özelliğinin bulunması halinde bu özelliğin kullanımı operatörünüze ve ilgili bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Apple Iphone 8 Plus 256 Gb Silver YEN119

Pratik özellikler ile donatılmış olan yenilenmiş telefonlar ile yaşamı kolaylaştıran ürünlere sahip olup yaşamınıza rahatlık katabilirsiniz. Farklı markalar tarafından tasarlanmış pek çok yenilenmiş telefon modeli bulunduğu için gereksinimleriniz ile uygun özellikleri barındıran ürünlere kolayca sahip olabilirsiniz. Yenilenmiş telefonlar arasında yer alan Apple IPhone 8 Plus 256 Gb Silver YEN119 zarif detayları içeren dizaynları ile kullanıcıları memnun eder. Tasarımlarını tamamlayan pratik kısa yol tuşlarından faydalanarak yenilenmiş telefonlar ile hızlı bir kullanım yapabilirsiniz. IPhone 8 plus 256 gb ekran kilidi özelliği ile dikkat çeken cihaz istemsizce ekranı kullanmanızı önleyerek kullanışlılık oluşturur. Hassas dokunmatik ekran desteği sunan silver IPhone 8 plus 256 gb fiyatları son derece cazip olduğu için bütçenize uygun seçimlerinizi çok kolay hale getirir. Silver IPhone 8 plus 256 gb özellikleri ile hizmet veren telefon işlevsel bilgi kullanım deneyimi yaşamak isteyen teknoloji tutkunları için oldukça idealdir.

  • Konforlu kullanım
  • Maksimum oranda verimlilik
  • Ortamdaki Işık miktarına göre parlaklık seviyesi belirleme

Gelişmiş Özellikleri İle Dikkat Çeken IPhone 8 Plus 256 GB

Gelişmiş Özellikleri İle Dikkat Çeken IPhone 8 Plus 256 GB

Silver Apple IPhone 8 plus 256 gb ekran bölümü gündüz ve gece saatlerinde net bir görüş alanı sağlar. Son derece konforlu bir kullanım deneyimine erişebilirsiniz. Ekran parlaklığı otomatik olarak ayarlanan telefon ortamdaki ışık miktarına göre parlaklık seviyesini belirleyerek maksimum oranda verimlilik oluşturur. Diğer yandan parlama ve yansıma gibi problemlerin de önüne geçen ekranlar gün boyunca telefonunuzun özelliklerini rahatça kullanmanız için ideal bir tercihtir. İşlemci performansı ile dikkat çeken silver IPhone 8 plus 256 gb yorumlar bölümünden kullanıcıların telefon hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Cihazın tüm özellikleri kullanıcılara beklentilerini aşan bir deneyim sunar. Apple kullanıcı beklentileri ile beraber çağın trendlerini yansıtan göz alıcı ve dönüştürücü tasarımlar oluşturur.

IPhone 8 Plus 256 GB Siyah

IPhone 8 Plus 256 GB Siyah

Klasik siyahtan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi IPhone 8 plustur. Unisex renkler en popüler telefonlardan bir tanesidir. IPhone 8 Plus'ın beyaz rengi ve sıklıkla tercih edilir. Casual ama cesur ayrıntılara sahip beyaz model unisex bir seçenek olarak dikkatleri üzerine çeker. IPhone 8 plus uzay grisi renginde modern detaylara sahiptir. IPhone 8 Plus gümüş rengi ile de övgü toplayan bir cihazdır. Bu model ideal ölçülere sahip model tasarımı ile zengin bir renk çözümü sunuyor.

IPhone 8 Plus 226 GB Fiyatları Ne Kadardır?

IPhone 8 Plus 226 GB Fiyatları Ne Kadardır?

Güvenlik camı gibi aksesuarların da yer aldığı kategorinin bu konuda IPhone 8 Plus 226 gibi fiyat seçenekleri vardır. Bu nedenle her bütçeye ve ihtiyaca uygun bir IPhone 8 Plus 256 GB seçenekleri mevcuttur. Silver IPhone 8 plus 256 gb ram mikro işlemci ekran çözünürlüğü bluetooth kulaklıklar şarj cihazları kulak içi kulaklıklar ve daha fazlası gibi aksesuarlar telefonunuza işlevsel hale getirir. IPhone 8 plus 256 gb silver modeli seçerken ürünün uzun kullanımındaki renk memnuniyete dikkat edilebilir. Cihaz aynı zamanda kamera özellikleri ile de büyük beğeni toplar. Tarama ve hızlı akım ekranları için aracı kullanarak gelen mesajlara veya gelen mesajları ya da e-posta ile cevap verebilirsiniz. 21 saat içinde kesintisiz konuşma süresi sunan cihaz 13 saat internet erişimi sağlar. Profesyonel bir fotoğrafçı gibi çekim yapan modelin kamera çözünürlüğü ise 12 mega piksel öne bakan kamera keskin gerçeğe yakın öz çekimler yapmanıza olanak sağlar. Herhangi bir ortam ışığında en iyi sonuçları veren kamera donanımı profesyonel bir kamerayla karşılaştırılabilir özellikleri ortaya koyar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.