Apotemi Yayınları Tyt Türkçe 15 Deneme 2022

180 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290 TL207 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Apotemi Yayınları Tyt Türkçe 15 Deneme 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apotemi Yayınları TYT Türkçe 15 Deneme 2022 Yazar : Apotemi Yayıncılık Sayfa Sayısı : 224 Ürün Barkodu : 9786057551979

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Apotemi Yayınları TYT 2022 15 Türkçe Deneme Çeşitleri Trendyol'da!

Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme, öğrencilerin sınavlara hazırlanması için tasarlanan yardımcılarından biridir. Apotemi Yayınları tarafından oluşturulan kitap son derece kapsamlıdır. Kitabın içerisinde bulunan 15 adet deneme, sınava hazırlık yaptığınız süreçte beklentilerinizi karşılar. Deneme kitabının içindeki sınavlardan istediğinizi seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Apotemi Yayınları çözümlü TYT Türkçe 15 deneme, kitap şeklinde basılarak öğrencilere sunulur. Kitabın içinde bulunan 15 deneme sınavının hepsini aynı anda yanınızda taşıyabilirsiniz. Makul boyutları sayesinde öne çıkan kitap, çantalara kolayca sığar. Kursa, okula, kütüphaneye zahmetsizce götürülebilir. Ürün, öğrendiğiniz bilgilerin pekişmesini sağlar. Kitap, sınava girecek olan kişilerin bilgilerini ölçmesini ve eksiklerini gidermesini kolay bir hâle getirir.

  • Sayfa Sayısı: 224
  • Yayınevi: Apotemi Yayıncılık
  • Sınav Tipi: TYT ve AYT

Apotemi Yayınları TYT Türkçe 15 Denemenin İçeriği Nasıldır?

Apotemi Yayınları TYT Türkçe 15 Denemenin İçeriği Nasıldır?

Apotemi Yayınları çek kopar TYT Türkçe 15 deneme sınava hazırlık için üretilen kapsamlı bir kitaptır. Kitabın içeriğinde, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin Temel Yeterlilik Testi için hazırlanmasını kolaylaştıracak olan sorular bulunur. Bu sayede Temel Yeterlilik Testi kapsamındaki tüm eksiklerinizi görebilirsiniz. Kitaptaki sınavlar sayesinde eksikliklerinizi hızlıca kapatabilirsiniz. Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme kitabından maksimum verim almanız mümkündür. Söz konusu kitap, Alan Yeterlilik Testi sorularını da kapsar. 15 deneme testi içeren kitap sayesinde her iki sınava da etkili bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Uzman bir kadro tarafından hazırlanmış olan bu sorular, hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlar. Öğrendiğiniz bilgilerin taze kalmasını sağlayarak sınavdan beklediğiniz sonucu almanıza yardımcı olur.

Apotemi Yayınları TYT Türkçe 15 Denemeyi Kimler Alır?

Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme, sınavda başarılı olmak isteyenler tarafından tercih edilebilir. TYT ve AYT gününde hız kazanmak isteyen kişiler için 15 deneme sınavından oluşan kitap, son derece kapsamlıdır. Kitabın içindeki sorular, sınava çalışanları bir adım öne taşımak için tasarlanır. Kişilerin eksiklerini görebilmesi için soruların cevapları kitabın içerisinde yer alır. Bu, arkadaşınızla birlikte çözdüğünüz soruların cevaplarını ve çözüm yöntemlerini karşılaştırmanızı da sağlar. Kitap, 2022 yılında basıldığı için kaynağın içerisinde yer alan tüm bilgiler günceldir. Söz konusu deneme kitabı, yeni müfredatta yer alan konuların tümünü kapsar. Gerçek sınav esnasında soruları kolaylıkla çözmek isteyenler, Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme kitabını gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Apotemi Yayınları TYT Türkçe 15 Denemenin Yorumları Nasıl?

Apotemi TYT Türkçe 15 deneme sınavı kitabı öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği bir kaynaktır. Türkçe sorularına yönelik hazırlığı uzman desteğiyle buluşturan kitabı TYT ve AYT sınavına girecek olan öğrenciler gönül rahatlığıyla kullanabilir. Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme yorumları incelendiğinde kitabın öğrenciler tarafından son derece beğenildiği görülür. Bahsi geçen deneme kitabının soru kalitesinin bir hayli yüksek olduğunu belirten kullanıcılar, üründen övgüyle bahseder. Apotemi Yayınları TYT 2022 Türkçe 15 deneme, ÖSYM'nin sınav formatına uygun olarak hazırlanır. Bu sayede kitap, sınavlara girmeden önce bilgilerinizi taze tutmak için tercih edebileceğiniz bir kaynak olarak öne çıkar. Temel Yeterlilik Testi için güncel bilgiler ışığında hazırlanmış ve Türkçe alanındaki eksikliklerin tamamlanmasını sağlayacak olan bu kitabı siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Apotemi Yayınları çek kopar TYT Türkçe 15 deneme kitabını Trendyol üzerinden son derece kolay ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.