APM Mini Osd Kartı

963,32 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

APM Mini Osd Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APM Mini OSD (Ekran Üzeri Gösterge) kartı, genellikle uzaktan kontrol edilen uçaklar ve Drone alanında kullanılan, özellikle ArduPilot Mega (APM) gibi otonom pilotlar bağlamında kullanılan bir bileşiktir. Temel işlevi, gerçek zamanlı uçuş verilerini ve telemetri bilgilerini operatöre veya pilotuna bir video akışı veya ekranda sağlamaktır
  • bu bilgileri bir yerleşik kamera tarafından canlı video akışına ekler. APM Mini OSD kartının genellikle sağladığı temel işlevler ve bilgiler: 1. Uçuş Verilerinin Gösterimi: OSD kartı, yükseklik, hava hızı, rota, GPS koordinatları, pil gerilimi, uçuş modu ve daha fazlası gibi temel uçuş verilerini görüntüleyebilir. Bu veriler, canlı video akışının üzerine eklenir ve operatörün uçuş sırasında aracın durumunu izlemesine olanak tanır. 2. Rota Bilgisi: Eğer araç belirli noktalara uçuyorsa, OSD, mevcut nokta hakkında bilgi, bir sonraki noktaya olan mesafe ve ulaşma tahmini süre gibi bilgileri gösterebilir. 3. Ana Konum: OSD, aracın ana konumunu gösterebilir ve operatörün kolayca navigasyon yapmasına ve başlangıç noktasına dönmesine yardımcı olabilir. 4. Pil İzlemesi: Gerçek zamanlı pil gerilimi ve akım tüketimi bilgisi sağlayarak, pilotun pil sağlığını ve uçuş süresini izlemesine yardımcı olur. 5. Yükseklik ve Dikey Hız: Yükseklik ve dikey hız bilgilerini göstermek, özellikle farklı yüksekliklerde uçarken veya kalkış ve iniş sırasında güvenli ve kontrollü uçuş için önemlidir. 6. Pusula Rota: OSD, aracın rotasını gösterebilir ve operatörün aracın doğru bir şekilde yönlendirildiğinden emin olmasına yardımcı olabilir. 7. Uçuş Modu Gösterimi:Hangi uçuş modunun otomatik pilotun şu anda kullanıldığını gösterir, örneğin stabilize modu, loiter modu veya eve dönüş modu. 8. RSSI (Alınan Sinyal Gücü Göstergesi): Bazı OSD'ler, verici ile araç arasındaki radyo kontrol bağlantısının sinyal gücünü gösterebilir, bu da operatörün bağlantı güvenilirliğini değerlendirmesine yardımcı olur. 9. Özelleştirme: Birçok OSD sistemi, kullanıcıların hangi bilgilerin görüntüleneceğini ve ekran üzerinde nasıl sunulacağını özelleştirmelerine izin verir.
Geri Bildirim Ver